Фермата 4 - Съединение - тема 12 (26.11. - 02.12.)

• 39 183
  • 1 180
  •   1
Отговори
# 900
Ми той драгия зрител нали тъкмо това прави - гледа и вижда кой какво и колко може. Не е нужно да ни се обяснява. Ама хем не е там за парите,хем ги е наместил. Ми кажи си и ти бе човек - да, и аз като всички съм тук за парите. Не е срамно, нормално е. Ама не,  не съм за парите. Ами не вярвам аз

# 901
  • Варна
Reinа, ами ако е умряла циганката, която го е хвалила какво да направи човечеца... сам почва да се хвали... Grinning Grinning

Извън майтапа на мен лично също ми идва в повече, но отчитам и факта, че може така да са избирани моментите, че да изглежда сякаш по 24 часа в денонощие се хвали.

# 902
  • London
Нури е със самочувствие, но поне е покрито, а и на фона на останалата част от кастинга е нормално да си вдигне акциите. Повечето не могат на вързано куче хляб да дадат. И в крайна сметка нали не мислим, че Нури е някакъв Бог дето си няма и той своите слаби черти? Въпроса е вече кое преобладава.

Той не вярва заради етническата непоносимост битуваща в България, че може да спечели, заради това и не смее да мисли кой знае колко в парите, а не че не би им се зарадвал, ако дойдат и намести.😉

# 903
Човекът може да има някаква несигурност и тези думи да са защитна реакция. Вероятно е срещал доста хейт в живота си.
Не мисля, че е от типа хора, които ще си вирят носа и на всяка крачка ще ти показват те колко са велики, а ти колко си жалък и немоглив.

# 904
Аз Нури в повечето случаи, в които го виждам да се хвали, е пред камера и сам, след евентуално зададен въпрос. Кой знае какво са го питали и са му извадили изказването от контекст. Разбира се, не правят само с него така, но аз точно тези изказвания рядко ги взимам предвид, изграждайки си образ за някого, защото си имам едно наум, че може да са манипулирани.

# 905
Аз пък не мисля, че проявата на добро самочувствие е нещо лошо, още повече, ако, както в случая, то си има покритие. Излишно скромните хора мен повече ме дразнят. Приемам го като вид просене на комплименти-  " Ама аз съм много зле на тенис..."- " Аааа, глупости, що сега така говориш, виж колко си добър". Някво ей такова ми е . 

# 906
Защо почва да ми намирисва на дребнавост в този форум. Нямам намерение да обиждам никого, но самия факт, че тук вече втора страница се коментира, кой какво би направил с хипотетична награда, че и да се критикува за това, мдаа в български форум съм, няма грешка.

Иначе по темата за фермата:
Представете си че живеете в една кооперация със съседи с типажите от фермата. Кого ще искате за съсед?
1.Христина и нейното обкръжение;
2.Милена, която всичкия я уважават;
3.Рокаджията Дидо и неговото дзен семейство:
4.DJ Симо и вечния купон около  него:
5.Помашко семейство на "хлъзгавия" Нури, които може да ви скове патерици, докато сте се хлъзнали по него;
6.Гръмогласния патреот и чужбиномразец Георги;
7.Ваня, която скача в огъня за всеки, само да не е от ЦСКА.
8.Другарка Александра, която ще сложим за домоуправител;
9.Роси, готова да ви направи забележка, ако си хвърлите фаса през терасата;
10. Роман  в целия му блясък и красота;

Ал лично, за съседи не искам Христина, Милена и Роман.

# 907
Аз бих си купила  къща и всичко ще е  ок
Grinning

# 908
Аз пък не мисля, че проявата на добро самочувствие е нещо лошо, още повече, ако, както в случая, то си има покритие. Излишно скромните хора мен повече ме дразнят. Приемам го като вид просене на комплименти-  " Ама аз съм много зле на тенис..."- " Аааа, глупости, що сега така говориш, виж колко си добър". Някво ей такова ми е . 
Подкрепям. Яни беше такъв миналата година и беше адски дразнещ.

# 909
  • Другата България
Дали е позволено човек да има мнение и да го изрази според някои от пишещите? На никого не съм искала да ми прави анализ, аз не коментирам вас, моля за същото. Дали съм дребнава или не не е обект на темата.

# 910
Като една дребнава съфорумка,Не искам Ваня,щото Е от ЦСКА,а пък аз не харесвам волейболният треньор на  ЦСКА.
  Искам Нури,Роси,Дидо.
  Какво значи дзен семейство на Дидо?
   И щото съм скандалджийка и дребнава,ММ ме заведе да живея в къща,в селски квартал.

# 911
Когато Нури изброява уменията си, не го приемам за самохвалство. Прави го пред камера(зададен му е въпрос) или в разговор.Един познат остана без работа и докато ние се тюхкахме, той каза:“Аз без работа и без пари няма да остана. Мога това, това, това....“ Уменията дават самочуствие, а Нури е природен талант някакъв. Колко от тук пишещите могат да направят капан за мишки? Или да се сетят да използват пънче за валиране на пръстта, да издялат патерица... И не му се присмивайте, че е помощник пръскач , в строителството какъв да бъде, пък и езика колко ли го знае? Не го намирам за потаен и хлъзгав, че мълчи и не се намесва в споровете на българите. Помакът от Сърница, поне два пъти остро си защити мнението, последно и при гостите. Че кой друг се намесва в споровете и караниците ? Някой спря ли Роман? Някой направи ли забележка на Христина преди Георги? Всеки седи и гледа, а Нури нямал характер! Той е много наясно, че религията му го изолира в някои групи, не напразно камерата следеше изражението му при откровенията на Ваня, чакаха реакция, не я получиха. Да  прецениш в кои битки да влизаш и кога да замълчиш , всички го правим. Ей я на Хриса, скача на всичко и получи всеобщо неодобрение.
Със сигурност си мечтае за наградата и защо не, със сигурност е откровен когато казва,че няма да я получи. Казал, рекъл... много важно, не се заглеждайте толкова, за час и половина колко пъти го дават в кадър , че да го опознаем и разгадаем ?
Reina, забравила  бях, с много напъване и помощ от гугъл се сетих за едно татуирано нещо от Бургас, Айляка, голямото откритие на И+А, което бързо се изложи и бързо си замина.Mask

# 912
Да бе Хриса за съсед и пиянските и изцепки.Тя като нищо ще ми налети на бой.
Милена - не мерси.Представям си да имам нужда от нещо , а тя пафкайки насреща в облак дим да ми пее" Най обичам луди луди жаби.
И Роман не искам.Че ако не ме Ареса за съсед ще има псувни яко.
Аз искам Роси, Нури и Дидо.
Роси може и да не станем близки, но ако станем ще знам че ако заплаче за мен.ще е искрено.
Нури - винаги ще ти помогне, ще те научи.Е ще ти каже че за всичко го бива , ама няма пълно щастие.
А Дидо- ами създава ми чувство за спокойствие.

# 913
  • София
Аз пък не мисля, че проявата на добро самочувствие е нещо лошо, още повече, ако, както в случая, то си има покритие. Излишно скромните хора мен повече ме дразнят. Приемам го като вид просене на комплименти-  " Ама аз съм много зле на тенис..."- " Аааа, глупости, що сега така говориш, виж колко си добър". Някво ей такова ми е .  
Всяко нещо в излишни количества е дразнещо и натоварващо. Хората много отдавна са казали, че прекален светеци и Богу не е драг. Добро самочувствие може да съществува и без да се хвалиш и изтъкваш под път и над път. Имам няколко такива познати като Нури, ами те все за себе си говорят и все се славословят колко са умни, интелигентни, находчиви, как били най-добрите в това или онова, как реагирали супер адекватно в някаква реакция, как блеснали пред някого.... И аз в ответ се налага да пригласям и потвърждавам, че са неповторими, защото какво друг полезен ход ми остава...

# 914
За съседи бих избрала Роси и Нури Simple Smile

Изгледах епизода днес сутринта и съм потресена от простотията на Христина. Но тя даде ясно да се разбере, че е наследствено, като разказа доста натурална история от общуването с баща й.
Милена също е пълна отврат.
Въобще колкото повече гледам, толкова по-противни стават всички, с изключение на Роси, Нури и Симо.

Това е първо риалити, което гледам Smiley

Общи условия

Активация на акаунт