VIP/ Big Brother: 🕵🏻Most Wanted🕵🏻 2018 – Тема 12 /26.11. - 03.12.2018/

• 91 631
  • 2 592
  •   1
Отговори
# 1 245
  • София
Ма как му движи на Благо звездата на главата!!!

# 1 246
Ееее, Джугани си беше за отбора на снежните човеци.. с тези топки ..

# 1 247
Уф, какъв цирк! Не харесвам Златка, но надали има жена тук на която би й било приятно да обяснява пред приятеля си за предишна връзка/флирт/секс от преди 10 години. Поне Борислав призна, че Никита е направила грешка, когато е намесила толкова стара история. Аааа, да и Борислав се похвали, че е спал със Златка, браво! Но защо ли всички за пореден път обвиняват само жената?! Thinking

# 1 248
Май бъга е при мен... Само аз ли виждам на Злата шкембе и възголям гъз Flushed Замислих се и за онези 5 кг които добавя камерата.
И аз забелязах голямата задница. Щом аз съм го забелязала, значи работата е наистина зле.

# 1 249
  • София
Естествено,че ще се “похвали”,след като тя каза,не го помня-не е имало нищо,нищо!

# 1 250
  • България <3
Рядко обобщавам, но за жалост този път цялата къща ми напомня на държава ни - половината стоят, гледат и мълчат, защото не смеят да изразят мнение; някои са си твърде повярвали, че са нещо специално със 5 6 заучени фрази; тук там някои богаташчета дето не могат да вържат едно изречение и да се обосноват и тук там някои женски екземпляри набухани с филъри, които си мислят, че сливата им заслужава всички да и се кланят..
И с достатъчна доза цинизъм.

# 1 251
Уф, какъв цирк! Не харесвам Златка, но надали има жена тук на която би й било приятно да обяснява пред приятеля си за предишна връзка/флирт/секс от преди 10 години. Поне Борислав призна, че Никита е направила грешка, когато е намесила толкова стара история. Аааа, да и Борислав се похвали, че е спал със Златка, браво! Но защо ли всички за пореден път обвиняват само жената?! Thinking

Точно това си мислех и аз. Не е приятна ситуацията, в която ги поставят, и не е и особено честна.
Но зрителите сме склонни да се настървяваме срещу Блаткови заради едно цялостно кофти излъчване, което и двамата имат, но особено Златка! Необяснимо е с думи, но просто е неприятна. И това сякаш ни прави по-склонни да й искаме страданието -> опитвам се да обясня настроенията тук Simple Smile
Иначе човек като помисли логично - тъпа е тая ситуация, кофти е и за Златка, и за Благо, и не може да се каже, че си го заслужават.

От друга страна и ББ е прав, нали уж бяха простили, защо сега решиха точно Никита да номинират.

# 1 252
И аз това се чудя, до сега толкова им лъскаше имиджа и лансираше простотиите, а сега нещо .. дали попрочете мнения във фейса, особено за тенденциозните въпроси в първите две игри за двайки?
Или разбра нагласите на зрителите?

И от къде на къде те ще са двама.. това, че са с общ мозък ( 1 общо) защо им дава привилегии?

Или да бяха вкарали на всички половинките?

Сигурна съм, че ако Благо беше сам нямаше да е такова поведението му, както и ако З беше сама надали някой щеше да я брои за фактор?

И защо, по дяволите не ги питаха кой кого и с какви доходи издържа? А?

# 1 253
Брадъра този вечер много ме изкефи. Няма недомлъвки, няма "флирт", няма загатване. Направо ги накара да си кажат какво си е било. И Боби си го каза. И защо не? Каква му е тя на него, че да й брани смешното, измислено достойнство? То се оказа, че само кучетата в София не са я минали още, ама тя била дама и той трябвал да брани достойнството й. Айде сега отворената разказа на цяла България какъв парцал е и как точно флиртува с мъжете

# 1 254
На тоя Боби нещо не можах да му интрпретирам коментара снощи. Нещо смънка и смотолеви на края на Никита. Да спряла да я повтаря тая история, че много хора били намесени или са присъствали на нещо си...имало и хора от къщата. Чак Ники Кънчев го повтори и той. За какво иде реч не разбрах от тия недомлъвки...Някой разбра ли?

Тъкмо тая Никита я изми тая коса, обаче Боби се уби да ѝ казва да не се чеши и пак ми се видя мърлява. Големи мърлячи и мизерници всички. И в тоя брадър и в предния. Къде са расли тия хора не ми е ясно. Злата и нейния мърляч с мазното кукуриго такава мизерия са сътворили само те двамата.....Тоя брадър за награда малко шампоани трябва да им донесе. Айде Жулката ясна, като вземе да я чеши главата много, вика да и я начешат...Ама ти другите.

Тоя блажко как намота злата за виното снощи...И тя пък взе че си остави чашата. Патка такава. Подви опашка...Толкова прости и двамата. Тая злата къде е раснала, къде са ѝ родителите, малко мозък що не са ѝ наляли?

# 1 255
Естествено,че ще се “похвали”,след като тя каза,не го помня-не е имало нищо,нищо!

Точно!
Ако беше казала: Да, познавам го, имали сме нещо общо, но не беше сериозно!
Никой нямаше сега да и задава такива въпроси.

# 1 256
Забелязах, че Благой не се облизва вече, сигурно са му снесли инфо отвън Grin

# 1 257
  • Пловдив
Никой не обвинява Златка, че се е въргаляла с всичко, което шава, а в това, че се прави на ни лук яла, ни лук мирисала, а мирише и през телевизора.
Ако беше казала предварително на Благо за всичките си флиртове, нямаше да и се налага да се оправдава и оплита в лъжите си.

# 1 258
Момичета ,много гъзеста Златка бе ,ужас. И крачката къси ,къси. Не е виновна ,знам. Но за кечето на главата ,тя си е виновна ,защо така зле и стоят екстеншъните ?
В миналия брадър ,в който участваше ,и ги правеха страхотно .
Нейната коса ли се е оскубала с годините ,фризьора ли е на промоция  сега , кошмар...
С голяма глава и малко тяло никой не изглежда добре ,тя не се ли вижда ...

# 1 259
- Златке, ние с теб не сме имали връзка, да. Обаче имахме ли сексуален контакт, а? Как така ще казваш, че не ме помниш и ще ме изкарваш лъжец, че си измислям?
- Ама ти пред Благой ли искаш да ти отговоря? Аз съм дама все пак!
Joy Joy Joy
ББ:
- Благой какво имаш предвид?
- Амии, онази стара история и конфликта със Златка.
- Имаш предвид това, че Златка е имала връзка с Боби?
- Е, браво ББ!
Joy Joy
Толкова забавно не ми е било през целия сезон.

Общи условия

Активация на акаунт