VIP/ Big Brother: 🕵🏻Most Wanted🕵🏻 2018 – Тема 12 /26.11. - 03.12.2018/

• 91 146
  • 2 592
  •   1
Отговори
# 1 995
  • Варна

На тази снимка, жената ми прилича на Албена, не на Златка. Златка не е ли със сини очи?
На мен тази жена не ми изглежда да е Златка, по скоро една от тризначките, да кажем Вяра.

# 1 996
  • София
Патрашкова: " Малката Джулка с големите дюли" Joy Joy Joy

# 1 997
  • Варна
Патрашкова: " Малката Джулка с големите дюли" Joy Joy Joy
Кое е й малкото на Гана ??Близо 30 годишна пъсърметина,единствено малък е мозъка й

# 1 998
Скрит текст:
Златка , според мен, е много вряла и кипяла.Тя не е обикновеното момиче от провинцията, хванало някой женен чичко от Сф.Доколкото си спомням, все е гравитирала около тъмни субекти с криминално бизнес уклон.Така че със сигурност е видяла и 2 и 200.
Съвсем нормално е да отбягва и има амнезия спрямо г-н Боби-Никой.Ако в момент на слабост се е възползвала от него, никак не му прави чест да и развява кирливите ризи в нац.ефир.Не се държи като мъж, а като .утка! Златка мълчи, защото няма да е приятно това което той можеше да изръси.Добре, че се спря Глупака! За мен това е голямо падение, клюкаренето по неин адрес от него.Чавката Никита, изобщо ми е под нивото да я коментирам. Тя не е у ред генерално Simple Smile
История от над 10 години!Иначе с какво са интересни? - Боби ръгбиста от Княжево и някаква лелка живееща в Швеция, благодарение на с- вото си, цялата в татуси,обиколила половин свят, а не знае Ван Гог.
Страшни естети, страшни випове на нацията! ЖДНБ!

Тази история, забъркана от "умната и добра" Никита, причини много повече щети, отколкото човек може да си представи.
Никита унижи:
1. Собственият си мъж, комуто не оставаше нищо друго, освен да се опита да запази някакво достойнство, защитавайки жена си и себе си чрез грозна атака по обекта на неговите щения отпреди 10 години - Златка.
2. Златка, която беше поставена в обяснителен режим и предпочете да отрази атаката на Никита, като се направи на непукист, което подразни егото на мъжа на Никита, който я атакува по грозен начин в ответ.
3. Благой, който беше поставен в ситуация да води някакви измислени битки, защитавайки жена си за неща, които са се случили далеч преди тя да му стане жена. Неговото его също бе наранено поради факта, че се правеха опити жената, която той твърди, че обича, да бъде изкарана к...ва. Нямаше как да остане безразличен, защото ако да, би означавало, че се подписва под това твърдение.
4. Себе си, защото се оказа, че е една подла и зла твар, отправяйки подобни обвинения към жена (Златка), която по никакъв начин не я нарани или обиди тооолкова дълбоко, че да заслужи подобно отношение.
5. Публиката, която беше поставена в ситуация на морален съдник на отвратителните интриги на Никита.

Последна редакция: пт, 30 ное 2018, 11:43 от DeltaAzimut

# 1 999
  • Sofia
Къде видяхте любимата на Уош?

# 2 000
  • София
Добро утро!
Никита и според мен се облича потресаващо, но не е само тя.

Почти винаги съм на мнението на Lady Cassiopeia Duva, но относно Емануела и Джулиана не мога да се съглася (пиша го с най-добри чувства, не е заяждане Flowers Bouquet).
Емануела е известна и може би в пиковия  момент в кариерата си след предното участие в Брадъра, но е с потресаващ стайлинг. Има хубаво, подържано тяло, но много евтина визия, особено с прозрачните рокли, а в ежедневните епизоди не свали един розов елек от гърба си. Имаше едно добро попадение с рокля с ресни, ако не се лъжа и дотам. Никак не ми е ВИП-аджийски начинът, по който изглежда. Албена също не блести със стайлинг, а Джулката е само претенции и никакво покритие. Ако има начин, изобщо няма да си хаби парите за сутиени, бюстиета и тем подобни напълно излишни парцаля, ще пусне двете си гордости да се веят свободно и необезпокоявано, а със спестените парички ще им сменя кубиците на всеки 72 часа. Весела на лайфовете се обличаше много подходящо за възрастта и телосложението си, а Златка, колкото и да ми е неприятна, е единствена от по-младите, която наистина има собствен стил и показва голям прогрес от преди 10 г., когато на всяка снимка беше я с ц*ците навън, я с ултра къса рокля, я с двете едновременно. Wink

# 2 001
Сигурно ще ми се смеете, но се опитвам да си спомня кой победи в сезона на Кулагин?!? Него го помня, Ричето и него, Петко, Божана, Ваня Костова...., но победителя ми се губи, а не беше толкова отдавна финала.

# 2 002
  • Бургас
DeltaAzimut, тази история си я забърка Златка. Никита и даде тон, Златка запя. Удивена съм, че смятате, че Никита е "виновна" за целия цирк. Да верно тя започна, но е много важно каква беше Златкината реакция.
Таз жена Златка, ако толкова дълбоко се обижда и се чувста наранена от собственото си минало, значи нещо не е наред с нея. Ние сме това, което сме, благодарение на пътя, който сме извървяли. Как ще го извървим си е наш избор.
В тоз ред на мисли, не е супер точно да сочим Никита и да я държим отговорна за всичко. Интересното е само как от едно "е..ане" стана такъв цирк. Отговора е точно в Златкиното поведение.  Както и да е.

Емануела я харесвам много. Не обичам чалга, но пък харесвам Емануела. Много карсиви очи, ама много. Харесвам как изглежда, как се държи...абе кефи ме. Може би беше единствената жена в къщата, която ми допада. И не е известна с ББ, беше си известна и преди това. Като ги подредиш всичките жени от къщата, за мен тя си беше " най - " сред тях.

Допълвам се: продължавам да си мисля, че Златка и Благо ще ни изненадат до 10 дни. А да видим.

# 2 003
Наско Колев беше!
Всички сезони е така всяко чудо за три дни и до там

# 2 004
  • Варна
Джулияна била поетеса?!?! Ще се наложи да я поздравя:

Две хубави гърди. Акъла на дете
        с две хубави гърди; — екстеншъна цъвти
        Не мислят и не разсъждават те…
        Екстеншъна цъвти,
        дете,
        душата ми се моли!
Страсти и неволи
        ще хвърлят утре върху тях
булото на срам и грях.

Прости ми Яворов!

# 2 005
  • В царството на игрите:)
Гледах снощи, гледах и колкото и да искам да харесам Никита - не мога..Явно и предния път не съм я харесала щом не си спомням сезона и победата и..Комплексирана, невротична, нелогична е във всяко едно отношение. Мърморливостта и е супер досадна. Представям си ако споря с подобно същество колко трудно би ми било, защото при нея няма конскруктивен диалог. За първи път виждам някой в ББ да търси сметка на останалите участници защо са го номинирали, въпреки "добрините, които им бил направил..Смешна е...А Джулката ми беше доста симпатична, но ще съм адски разочарована ако спечели...Унизително е за нас подобен плиткоумен екземпляр да се добере до финал.

# 2 006
Абе изобщо жените в този сезон са...Нито една няма класа и тези които излязоха ,а пък тези които са вътре още по-малко.Много красиви за мен са Жени и Емануела ,но и от двете има какво да се желае като поведение.Жени има умствен багаж,но алкохола е ахилесовата ѝ пета,а Емануела е хитра и с бърза мисъл,но много вулгарна и като поведение и като изказ.Направи ми впечатление Мартин как звучи,как се изразява и тя до него...
Златка е горе-долу добре "направена",но с тези тикове и вечно наклепана с грим ми е като някакъв тъжен клоун.Благой като някакъв дерибей вечно с това нещо в устата.Не ги харесвам и мисля,че влизането им е огромна грешка.
За победител аз бих посочила Уош.Така да не ми е симпатично това момче,направо няма за какво да се хвана,но пък има някакъв умствен капацитет и е страшен добряк,което е в пъти по-важно!Дано с това негово красиво момиче всичко е наред и да е щастлив.

# 2 007
Преди мислех Джугани за много добра, но малко комплексирана. Сега я мисля за много комплексирана и малко добра 😆
А Златка е по-влюбена в себе си, отколкото в Благой 🤩

# 2 008
Добро утро!
Никита и според мен се облича потресаващо, но не е само тя.

Почти винаги съм на мнението на Lady Cassiopeia Duva, но относно Емануела и Джулиана не мога да се съглася (пиша го с най-добри чувства, не е заяждане Flowers Bouquet).
Емануела е известна и може би в пиковия  момент в кариерата си след предното участие в Брадъра, но е с потресаващ стайлинг. Има хубаво, подържано тяло, но много евтина визия, особено с прозрачните рокли, а в ежедневните епизоди не свали един розов елек от гърба си. Имаше едно добро попадение с рокля с ресни, ако не се лъжа и дотам. Никак не ми е ВИП-аджийски начинът, по който изглежда. Албена също не блести със стайлинг, а Джулката е само претенции и никакво покритие. Ако има начин, изобщо няма да си хаби парите за сутиени, бюстиета и тем подобни напълно излишни парцаля, ще пусне двете си гордости да се веят свободно и необезпокоявано, а със спестените парички ще им сменя кубиците на всеки 72 часа. Весела на лайфовете се обличаше много подходящо за възрастта и телосложението си, а Златка, колкото и да ми е неприятна, е единствена от по-младите, която наистина има собствен стил и показва голям прогрес от преди 10 г., когато на всяка снимка беше я с ц*ците навън, я с ултра къса рокля, я с двете едновременно. Wink

С най-добри чувства и от мен Hug

Скрит текст:

То и Марая Кери е с потресаващ стайлинг, лигаво поведение и претенции до небесата, но е Марая Кери и е ВИП
в която и точка на света да се намира  Simple Smile
Е, ясно е, че Емануела няма как да се сравни с Марая /много далеч съм от това/, но пък Емануела е доста известна в България и е една от най-популярните певици, и то от доста време насам. И това я прави ВИП поне в България  Grinning

# 2 009
Здравейте, пандишпанчета! Липсвах ли ви 😎
Снощи не можах да гледам, но ви изчетох! И сега ще залягам да наваксам, но доста се посмях тук, особено с фразата, че Златка в момент на слабост (!!!) е спала с Боби. Ами така е. На момичето са й слаби ангелите, затова си е хванала Фасетко, барем тия 167 татуирани кръста държат Лукавият надалеч и изкушенията също 😂😂😂

Общи условия

Активация на акаунт