VIP/ Big Brother: 🕵🏻Most Wanted🕵🏻 2018 – Тема 12 /26.11. - 03.12.2018/

• 91 004
  • 2 592
  •   1
Отговори
# 2 325
Благо може да е тъп, но според мен е добър човек. Направил е деца, грижи се за тях, никога никоя от бившите му не се е оплаквала.  В интервюта е казвал, че е грешен. Мисля, че и храм беше построил и е помагал. Не е крил, че е бил от бедно семейство, а и за да издържи толкова години в чужбина, значи е трудолюбив.

Страшен е. Те затова бившите му избягаха от него Rolling Eyes Ако ще да направи храм по-голям от Александър Невски пак ще си е същото лайно

# 2 326
С толкова цигари, ако е бременна и не е увредила плода, ще е чудо. Дори тази не е толкова тъпа и безразсъдна. Не е бременна според мен.

# 2 327
  • Испания
И той има църковен брак, а църковните бракове се разтрогват само от папата.

Това важи само за католиците.

# 2 328
И той има църковен брак, а църковните бракове се разтрогват само от папата.
Че ние какво общо имаме с папата Simple Smile

# 2 329
Според мен това с пръстена беше поредната режисирана сценка, в която са заставени да играят. Имат рекламодател, чиято марка трябва да се покаже по ефектен начин на зрителя. И ето, торбичката с марката цъфва в ръцете на самия Благо, колко гениално. Кой мъж поръчва друг да купи какъв да е пръстен набързо? Обикновено сами ходят да изберат. Миналата година с Данчо и манекенката пак имаха спонсор, чиято марка трябваше да се представи.

# 2 330
Страшен е. Те затова бившите му избягаха от него Rolling Eyes Ако ще да направи храм по-голям от Александър Невски пак ще си е същото лайно

Като цяло той е един от най-смешните "християни", които съм виждала. Това, че си е нашарил цялото тяло с кръстове и се кланя и моли (по най-театралния начин) всяка сутрин не го прави християнин.
Начинът му на живот, поведението му, изборите му, не кореспондират дори бегло с християнството.

# 2 331
  • Испания
Благой е толкова праведен вярващ, колкото Злата - дама.

# 2 332
Значи, при този интересен подбор на персонажи този сезон, ако ББ пак сведе всичко до някакви лигави годежи, направо ме губи като зрител. С какво са интересни тези двамата, каква драма тук има. Златка си е на години, иска да роди, ами хич не е любопитно и провокативно  това, че да ни наслагват подобна линия на формата последната седмица. Аман от липса на въображение. Бясна съм, честно.

# 2 333
  • на пистата
Този праведен хрисниянин защо не пости?

# 2 334
  • 221B Baker Street

Според мен пости, защото Гъмов спомена, че за него готвят отделно.

# 2 335
Пицичката не беше ли НЕпостна?

# 2 336

Принудително ще пости поне една седмица.

# 2 337
  • на пистата

Според мен пости, защото Гъмов спомена, че за него готвят отделно.
Видях да яде пица..но може да е постна,не знам.Онази вечер май пиеше,по време на пости е забранен алкохола,само вино може.Също така и секс не се прави ако трябва да бъдем точни.

# 2 338
Абеее, едни го правят така, други така. Rolling EyesTrollface

# 2 339
Не че някой се интересува, ама въобще не ми пука дали Златка е бременна. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт