VIP/ Big Brother: 🕵🏻Most Wanted🕵🏻 2018 – Тема 12 /26.11. - 03.12.2018/

• 91 168
  • 2 592
  •   1
Отговори
# 765
  • София
Много му червени на Благо ушаците нещо...
Златка му ги стопли.  Laughing

# 766
Толкова е нездравословно постоянно да си с някого, нон-стоп, никаква комуникация с другите. Визирам Блатковите..
Че и да иска разрешение - може ли да ходя при другите, не може ли?

Ужас.

# 767
  • густо майна Филибето
Срамувам се, но ми е ужасно смешна тази "игра" Joy

# 768
Весо, не знам кой, какво яде. Аз ям пуканки в момента Simple Smile
И тъй като взе да ми доскучава,набързо ще нахвърля...
Не е въпроса дали са минали или настоящи нещата. И Вулева поне е последвала религия от тази планета...нали...

Ама каква е тази връзка-мога ли да отида там, а тук. Пък ти внимавай кво говоришшшш....
 Никита, си призна, че се е овъртолила. Но Борислав не пое. Трябваше да я нарежда. Познавайки се, би трябвало с половин дума да е разбрал, че се е оплела и приемайки грешката и да спре с дудненето и да застане до нея без да се чувства чак толкова засегнат. Да им имам връзките....

# 769

Той не ми харесва обаче как се държи с нея, нали уж щяха да копаят гроб заедно.

Аз мисля, че Боби постъпи правилно. Всички в къщата скачаха срещу нея, защото тя се държеше неадекватно. Сега Боби влезе и й каза същото. Него разбира се го послуша. А той реално й каза това, което всички други й казваха в продължение на дни.

# 770
Борислав си подготвя облика, защото се връща в България. Хич не ми харесва. Жена му пък съвсем. Но в случая е прав. Неправилно я кове обаче. Не, фалшив ми е . Нее го зная отпреди този формат. Откакто прекрачи прага на къщата, от походката и самодоволната му усмивка, не го харесах. И аз като Албена- ми не ми харесва, бе.

# 771
Направо ми дожаля за Никита, идиот ми изглежда този Борислав, и изобщо не ми се струва да си обича жената.

# 772
  • Сф
Тоя Боби много зле се държи с Никита.
А тя - голяма щайга.Потрес!

# 773
  • София
Благой е нервен, ама много нервен. Яд го е, че Злата не му е казала за Боби. Ама то тя и не го помни какво да се прави. Яде го и друго. Въпреки, че няма нищо такова той се чувства един вид рогоносец, изложен пред цяла България. И плиткото му акълче в комбинация с голямото му его му играе мръсен номер. Той може да слага рога на всяка жена, ама на него - сакън.

# 774
  • Испания
Нервите ѝ се били опънали на Отрова Вулева. "Като стане на въпрос..."

Къде си тръгналааааааааа, беееееееееееее? Поне са научи да говориш правилноооооооооооооо.

# 775
Не знам кой какво иска да изразява, ама тия татуировки са грозни.

# 776
Благо следващия път  в магазина за анцузи да пита дали имат мъжки..

# 777
Тая Злата няма никакво самочувствие, за да припада и да търпи тоя бей!

# 778
  • Испания
С кецовете - върху дивана.

# 779
Тези ще излязат не двойка , а раздвоени Joy
Много простотийско поведение и Благовото , и Златуновото.

Общи условия

Активация на акаунт