VIP/ Big Brother: 🕵🏻Most Wanted🕵🏻 2018 – Тема 12 /26.11. - 03.12.2018/

• 90 646
  • 2 592
  •   1
Отговори
# 255
  • Испания

На рязко разболяла се от амнезия.

# 256
Като гледам Емануела не е много сигурна дали иска да бъде с този Мартин.
И на мен така ми Доди...
Не ми се вижда много ентусиазирана. Нито чак толкова влюбена. По скоро сякаш сама се навива. Ама и той не ми е приятен. Има излъчване на лелка. Поне за мен. И също не ми е влюбен много,много...Не знам, може при мен да е грешката.

# 257
Бобан селяка да не се допира до Гъмов!
"Бицепсите ти ще сложат ред в къщата". 😂😂😂

# 258
Чудно Благой има ли момент в който да не е налапал наргилето ,че той месец в устата му само това чудо виждам дали не му липсва нещо друго което да смуче та се задоволява временно с нергеле ..знам ли вече не го трая и него,абе въобще нямам фаворит в тази къща всички са Хвани едини та удари другия ....Да си ходи фалшивата двойка Борис и Милена та да копаят другаде гроб......

# 259
Е сега. Ако не можеш да оцапаш дрехите на любимия със сополи, лиги и прочие на кого? Ако имаш ОКР, добре, нормалните хора плачем на рамото на любимия.

# 260
Е сега. Ако не можеш да оцапаш дрехите на любимия със сополи, лиги и прочие на кого? Ако имаш ОКР, добре, нормалните хора плачем на рамото на любимия.
Другия път първо постилаш кърпичка на рамото и чак след това започваш да плачеш Naughty Laughing

# 261
Обаче не само Златка, но и Благо е сериозен гипс. Тя го кара да избягат навън, защото не издържа вътре, а той го раздава мъжкар и иска да стои вътре, за да не си проличи как се е насрал. А пък пинчера им /Цецо -  като нищо ще викнат линейка за него по някое време. Не съм сигурна до кога ще му издържат нервичките. Първо Мартин, сега и Боби. Сигурно се кръсти с две ръце в изповедалнята да го изкарат днес, та поне да може хонорара /то пък един хонорар нали/ да си вземе  Joy

# 262
Ееее Гъмов! Много мишкарско! Викаше “дай да го видим тоя твоя мъж!” , а сега “не бе, тя предложи...”
 ами определено е по-лесно да се обяснява на Благо - я да го каже пак това..'я да го видим'с онзи тон, с който го говореше на Никита!

# 263
Хареса ми как ЯЯ иронизира най-новия им гост Боби.

Влезе антипатично. Не ме интересува, че иска да защити жена си. Държи се някак арогантно, не ми харесва.

# 264
  • Испания
На Кънчев костюФчетата са като дарени. Как толкова години не можаха да го облекат прилично!

Кукумявките защо говорят зад гърба на Борислав? Да ходят да му кажат всичко в лицето.

# 265
Чак сега видях ноктите на Вулева...ужасТ.

# 266
Този Боби нещо много насериозно се е взел. Какво обикаля като кмет и само рови нещо.

# 267
Той да си я изкара жената от там, че и тя като него, няма какво да покаже. Сега като й забрани и да дудне и циври по цял ден, какво ще правят не ги знам. Бицепсите не са ми интересни, да се махат.

# 268
Ох,Златка колко е осъзната само - "не ми е присъщо да се държа като дама и жена".

Евала, Злати! Много си открита Grinning

# 269
  • София
Колко е кофти, когато някой ти развали комфорта....
Сега им е криво, криво, ама да си сърбат попарата. Ако не бяха зинали срещу Никита всички, щеше да им е добре. Дори и с влизането на Боби.

Общи условия

Активация на акаунт