VIP/ Big Brother: 🕵🏻Most Wanted🕵🏻 2018 – Тема 12 /26.11. - 03.12.2018/

• 91 392
  • 2 592
  •   1
Отговори
# 405

Подкрепям, ще е култово!

Искам да излъчат с какво го е изнервила Вулева, за да избухне така Яя, не е случайно. Поне й каза каквото почти всички мислим за нея 😂😂😂

# 406
Чудно ми е тоя клоун ЯЯ  ,ако го извикат на родителска среща за детето му КАК ли ще разговаря с преподавателите и въобще кое му е уникалното на тоя ненормалник .
Браво на Албена поне накара бицепса да се замисли,а грозницата дори не можа да намери подходящи думи ,за да я обори...аде да се хващат семейство Квазамодо за ръчички и от там от където са дошли...аман от търсачи на лесни пари бррррр

# 407
Албена е гадна типка, но евала за смелостта поне тя да каже какво мисли за Боби, в лицето му. Смела е, има топки Вулевица.
Абе тя смелост имА, ама акъл - хич: Не те харесвам, защото не те харесвам. Ами има едни хора дето не ги харесваш и това е...  ooooh! има акъл на  2 годишмо...да не обиждам 2-годишните де.

# 408
Какво толкова каза и направи Албена, че чак "била запалила, че и прегазила"?
Повтаря 5 заучени изречения и нищо различно.
Реално само плаши, струва ми се, че като вали носа ѝ се пълни с вода.
Иначе ме кефи, но не разбирам каааквоо тооолкова е казала и направила, че на всяко живо я въздиган на пиедестал🤷‍♀️

# 409
Само не разбрах Джулката що не си изми сърбящия скалп  Rolling Eyes седмица да не си миеш косата за да чакаш фризьор ми е абсурдно  Rolling Eyes

# 410
Албена е гадна типка, но евала за смелостта поне тя да каже какво мисли за Боби, в лицето му. Смела е, има топки Вулевица.
Абе тя смелост имА, ама акъл - хич: Не те харесвам, защото не те харесвам. Ами има едни хора дето не ги харесваш и това е...  ooooh! има акъл на  2 годишмо...да не обиждам 2-годишните де.

Много ми йареса като седеше и мрънкаше, че 'гостите седели в хола и тя не можела да седне там" Ами кат си толкоз отворена иди и седни и ти..и май забрави как гонеше Никита от масата

# 411
И аз харесах начина, по който Албена проведе разговора с Борислав. Искрено, интелигентно, без обиди и нападки. И е съвсем права - като не го харесват, ако ще на челна стойка да застане все тая. Но все си мисля, че ако беше влязъл първо тай, най-вероятно щяха да го харесват.

А Златкови са, като мишоци. Особено русото Злате. Само се чуди къде да се свре, за да не се засича с Борислав. Ама да се чуди човек защо се крие - "флиртувала" с него преди сто години. Ми то, като разбрахме с колко мъже е "флиртувала", то по тази логика трябва да не излиза от тях, че както излезе от външната врата веднага ще налети на някой бивш Joy

# 412
В общи линии Албена казва това, което мислят всички, но не им стиска да го кажат. НО каза го така, че въпреки неприязънта към Боби не го обиди.
Не я харесвам Албена, но в случая тя показа топки, а не псевдомъжовете вкъщата.
И аз не я харесвах хич, но в този сезон често ме кефи.

# 413
Вулева няма проблем да е откровена, когато не я мързи, просто защото изпитва наслада да говори гадории и да поставя хората по местата, които тя е решила. Но истината е, че е самотна, незадоволена, във всеки смисъл, жена, която не е способна на нормален разговор, който се изисква за да определиш отношението си към някого. Тя може да бълва и по картинка. Мислех я за разумно и аналитично мислеща, но тотално се изложи. И Стоян й каза,че нейните "доводи" не са доводи, и е прав. И дори тя го знае. Но публиката обича хляб, зрелища и простотиите на Албена...

# 414
Емануела не ме радва, супер подмолна и проста, без никаква реална самооценка, само че тук в Брадърчето много си трае за заблуда на врага. Всеки, който я е гледал в Къртицата знае, как накова 100 Кила, собствения си съпруг, родителите му. Няма никакви задръжки да говори разбрала-недоразбрала, чула-недочула. Да говори за хората, с които работи като обслужващ персонал.....пфффффф. И изобщо. как пък я защитава и ББ....нещо двойните стандарти стават доста чести. Запали му фитилите на Цецко и сега ехидно гледка сеир.

# 415
  • Оптимист по принуда
Само не разбрах Джулката що не си изми сърбящия скалп  Rolling Eyes седмица да не си миеш косата за да чакаш фризьор ми е абсурдно  Rolling Eyes
Ужас.

# 416
Щото е много ВИП, за да си купува шампоан...

# 417
  • София
Златка се чувства като върховен съдия.
Ай сиктир бе, писна ми от к..ветини със самочувствието на богини.

# 418
[video][/video]
Чудно ми е тоя клоун ЯЯ  ,ако го извикат на родителска среща за детето му КАК ли ще разговаря с преподавателите и въобще кое му е уникалното на тоя ненормалник .
..................

И аз това си мислех , на интервю за работа, представяш ли си го? Добре,че е станал артист и сигурно не му се налага.

# 419
  • Испания
След като Боби "наби канчето" на Никита, тя не смее да говори свободно.

Общи условия

Активация на акаунт