VIP/ Big Brother: 🕵🏻Most Wanted🕵🏻 2018 – Тема 12 /26.11. - 03.12.2018/

• 91 192
  • 2 592
  •   1
Отговори
# 645
Нямам време да чета темата.Много ми е интересна,но това е положението.Не знам дали сте коментирали във времето мюсюлманката.Какво цели според вас Албена?Аз очаквах до край да си стои увита и да проповядва от време на време.Голи крачета,непокрита глава и кючеци в/у масата ме изненадаха.

# 646
Е, те нейните кючеци са си точно на правилното място Joy

Всъщност, човек като се замисли, Албена е за съжаление. И то много! На 45 години почти тя професия няма, реализация няма, пари няма, мъж няма, семейство няма, дете няма, дом няма, приятели вероятно също няма. Има само една откачена майка и жалка известност със злобата си и поливането на непознати с кал и мръсотия.
Че простата Злата е нива над нея!

Последна редакция: вт, 27 ное 2018, 12:18 от птица

# 647
Въобще не ми харесва този Мартин. Изглежда ми много наперен, точно като пуяк, както някой се беше изразил.
И визуално не си пасват.
До Емата по - добре би ми стоял някой стабилен мъж, по - възрастен от нея (не дърт), но не и това момченце.

# 648
За мен съществуват само 2 основателни причини да се влиза в ББ - ако тотално си я закъсал финансово и това е единственият ти шанс или ако си в дупка - да си причиниш някаква емоция за рестарт

# 649
Има и 3та - за повече слава, някой са болни за слава, други правят нов клип, нов бизнес, това си е реклама!

# 650
Здравейте, хора! Снощи за пръв път гледах Виповете на телАвизор, досега все на лаптопа през сайта. Малиии, ми то е страшна гледка в близък план и на голям екран.Scream

Добро решение на продуцентите спрямо Я Я.  Гъмчо каква възглавка му набута в ръцете на изпроводяк?
Посмях се с Албена като заподскача радостна в Щит-танц, а Цецо що не ревна от облекчение, мислейки, че България го подкрепя.

Златка и Благо Наргилето явно са решили, че тия хонорари ще ги прилапат лежерно. Лягат с кокошките, мълчат и гледат в тъмното като пукали, сакън да не кажат нещо за което не са се уговорили...
Сезона в който Борислав участва го гледах, но ей НА и аз като Златка почти не го помня тоз убавец. Става като във вица за сестрата - Златето толкова години гради име на мъжемелачка, че сега дори и да не е спала с Бобчо никой не ѝ вярва.

# 651
  • София
Много красиво и нежно момиче е приятелката на Уош. Джулката до нея изглежда страшно амотризирана, а най-вероятно са на сходна възраст.

# 652
 Абе,лошо няма "просто да си нормален"/къде пък го видяхте това,но как да е/...Но с тази си нормалност уж, да правиш другите на идиоти, да го осъзнаваш ,да им се надсмиваш...Това си е елементарна простащина. Не нормално поведение.  Първоначалните му скокове да се прави на интересен се превърнаха в миши подскоци ..Това, че попадна на група плеймейтки и придатъци спомогна за съвсем кратко време да "блесне" за малко, като една съща падаща звезда. Само пред Вулевата не минА номера. Не напразно злобата му/е, на това му викам аз злоба/ бе насочена към нея. Не можа гениалния клоун да прокара тази високо интелегентна и духовно извисена концепция пред Албенчету начииии..Тис Ис нот джакпоууууТт...Joy
А Вулева и за мен не е злобна. Просто е директна. И като такава винаги ще е злобна в очите на хората. Всичко,което не е клоунада, лицемерие, куртоазия и подобни е злоба. Ами, да, по-лесно смилаемо и не толкова нараняващо егото. Тъй ми, злобна вещица.
Каква била навремето, плюела в предаването си хора и дъра, бъра...Ами такова е било предаването. От началото на слободията,наречена демокрация съществуват такива предавания, чалгаджийки и т.н. О,времена,о,нрави ..Кво да правиш. Работела е това,което е било вървежно и гледаемо, както тогава,така и сега. Само с разликата, че е била пионер ...така да се каже. Голяма работа ...И не на последно място, нека говори някой за мен каквото си иска. Ако не е така,до посиняване може си говори. Само че, великите, незаменими,  обсъждани от нея, комплексирани особи, не могат го преглътнат. Повтарям се, но това е цялата истина

# 653
И за мен Яя не е никакъв новатор. Решил да оригиналничи в комерсиално предаване, което в никакъв, ама в никакъв случай, няма да позволи на нито един участник да му се катери пооо...правилата, че и да го надиграва. Няма такъв филм просто. Или скачаш според ремъците с пипаж, или си Одиш.За толкова пари да се правиш на н*ам си къв си попил морал и пътеводства от родопски монах, ами - не става. Ако не му бяха важни паричките, щеше да запази принципите си. Надсмя се над съквартирантите си , опита се да се надсмива над Бб, пък после иска да доди факса от жИнЪтЪ. Няма как да те наградят, не си зслужил. Още в анкетата гласувах да си ходи, толкова пък чак неумел опит да превъртиш играта за чужда сметка, ами ай, стига ти толкова. Или държиш първоначалната линия на поведение, или ставаш една безформена маса без линия, без контур, без лице и без принципи. В такова се превърна това нещо.То такова си беше , ама айде, в началото доста се посмях и аз.

# 654
Поне стана ясно, че Гъмов и Стоян са играли комбина.
Като си тръгна Яя, първите думи на Гъмов като останаха на двора с Никита и Боби бяха "Сега ще трябва да се организираме по друг начин, аз де..."

За мен това беше ясно през цялото време.
Използвам момента да пиша относно изгонването на Стоян в което не вярвам. Договорено е било с ББ/сходно със ситуацията при Кулагин/. За Стоян нямаше  верен ход вече. Така и не можа да влезне в обувките на присъстващите в къщата. Нямаше как да бъде като тях и да го вълнуват същите битовизми и простотии. Много над тези неща е. Дори и Гъмов не успя да бъде с него и да е да му осигури оазис ,в който Стоян да взима глъдка въздух. Друг човек е Стоян. Не е за участия в подобни змиярници.  Пожелавам му да запази тази искра на човечност в своя живот, да може все пак да осъзнае, че в България простотията е ежедневие.

ПП извинявам се за послеписа.... Снощи коментираха, че при желанието за РД си поискал само цигари, а е можело да осигури удобства на съквартирантите.  През цялото време той се молеше за цигари. Когато го извикаха в изповедалнята и аз като него разбрах, че може да изпълнят желание само отнасящо се до неговото съществуване в къщата. Тогава отново скромно вместо стек цигари той си поиска само една кутия. Явно не разбра какво има право да поиска.

# 655
  • Бургас
Златка си е повярвала, че е център на вселената, всичко трябва да се върти около нея, както върти и тя з...к. Едва ли ще изкарат много с Благо, ще му писне на човека. Гледах го в Черешката, ами забавен ми се стори, всички се смееха на шегите му. Тук не е така, или не ни го показват. Златка ще чисти имидж, какво има да чистиш, като си спала с кого ли не, че и не ги помни. Вместо да се свре някъде.....
Заради този пост и аз си пуснах черешката, гледах го и при Гала. С толкова любов говори за децата си. Описва си емоциите с тях, грижи се за тях. За бившите си съпруги говори с респект...Ми то няма нищо общо с човека в къщата.  Гледах го и се чудих какво дири при таз жена. За какви пипаници на други хора и изясняване на сексове иде реч. То не може и да се опише разликата в  човека. ....Даже не си представям как може мъж, който до преди 5 месеца е говорил смислено и дълбоко, днес се обяснява с една кухундрела кого и как да пипа.
Може да не е еталон за мъж и ум, но ми се стори нормален човек. А Златка е ужас. Вървящ, силиконов, високомерен, нахален, съдещ ужас. Чак ми дожаля за човека.

Фаворит си нямам за сега. Забелязала съм, че винаги формата го печелят тези, които хич не ме кефят. Та Златито ще да е баш брадърката накрая, а ми се иска да е или Гъмов или Уош.

# 656
Аз продължавам да твърдя, че няма нищо женствено и секси в Златка, тя е е куха обвивка и отвътре има само агресия и егоизъм. Забележете, че е много остра в изказванията си, дори Цеци подложи на разпит и обвинения само защото танцувал вечерта, след като тя се пули в леглото. Все си спомням за оня случай в дискотеката с онова момиче и обувките, мутра с циц$ е тая.

# 657
Горкият Стоянчо. Време било да осъзнае, че в България простотията е ежедневие. То, щото той пада от луната. Че тя тази същата простотия и от него излизаше, и то на талази. Като го гледах в Господарите, същият психо си е бил и през 2008 год. Ако не работеше в артистичната сфера, отдавна да са му сложили диагноза. Милият, милият Стоянчо. Толкова извисен, интелектуален, неразбран (или по-скоро все той нещо неразбрал) ... въздух под налягане.

# 658
  • София
Въобще не ми харесва този Мартин. Изглежда ми много наперен, точно като пуяк, както някой се беше изразил.
И визуално не си пасват.
До Емата по - добре би ми стоял някой стабилен мъж, по - възрастен от нея (не дърт), но не и това момченце.
Те по принцип си пада по по-млади момчета. Иначе и аз харесвах нея най-много от целия каст. А Златка с тия тикове ми е отвратителна.

# 659
Блаткови до преди 3м са вилняли по дискотеките, а сега си играят на семейство.
Явно биологичния часовник на Златето тиктака вече, но няма да я огрее, скучно ще му стане на Благо да висят вкъщи само.

Общи условия

Активация на акаунт