VIP/ Big Brother: 🕵🏻Most Wanted🕵🏻 2018 – Тема 12 /26.11. - 03.12.2018/

• 91 234
  • 2 592
  •   1
Отговори
# 630
И у ЯЯ-то само едни претенции. Видя се и той колко е извисен и интелигентен. Премина през сто етапа - различен, забавен, смешен, излагащ се, злобен, прост, жалък. Има нещо налудничаво в него, което плаши. Албена поне е само злобна.

# 631
Така е, да си извън нормите или по просто казано - да бъдеш нормален, плаши доста хора..

И у ЯЯ-то само едни претенции. Видя се и той колко е извисен и интелигентен. Премина през сто етапа - различен, забавен, смешен, излагащ се, злобен, прост, жалък. Има нещо налудничаво в него, което плаши. Албена поне е само злобна.

# 632
Албена не мога да я определя като злобна - тя си е директна и въобще не и пука какво мислят за нея. Че то цялата и кариера е да замеря с компромати и да се гаври с известните . Поне не се опитва да се преструва на мъркащо коте, при положение, че е лаещ пес.
За мен тя е фаворит. Всички я слушат внимателно нея, никой не можа да я надвика, или надаргументира / каква дума измислих Joy /

# 633
  • Варна
И като споменах Хигиена Нулева ...
Снощи нямаше смелост в действията й. Първо обикаля и подкокоросва всички да се опълчат на Бобо и когато никой е й се върза, отиде точно в стил Никита да се дърли, та току виж вкарали маман.
А най-гнусното от всичко беше, когато отиде да прави физиономии на ЯЯ докато яде. Да оставим настрана моралната мотивация на един толкова "високо интелектуален и културен" акт. Да осъзнаваш колко си ГНУСЕН и да го използваш за да ОТВРАТИШ някого от храна чупи гнусометъра на всяка патология!!!

Ако може някой да ми качи близък кадър на Албена от въпросната сцена, както казах ще отварям стрелбище!
Благодаря предварително! Beers

# 634
  • Оптимист по принуда
Аз пък я разбрах Никита какво имаше предвид с нападката си към Златка. Все пак ние не виждаме цялостната атмосфера и всички действия/жестове на съквартирантите. Смятам, че русото пазибожесляподапрогледа се е държало надменно именно държейки този си 'коз' - че е минала Никитения мъж нявга. Един вид - където ти отиваш, аз от там се връщам.. Парцал.
Но евала на Никита, че се извини, макар вътрешно да не е искала. А секундите мълчание на Златка преди да приеме великодушно, само затвърдиха мнението ми, че е един много, много жалък човек.
Ако Блажко беше сам вътре, щеше да е много по-различен.
ЯЯ вярваше в Уагабунга, ами тия двамата коя религия спазват - Мижидателъжем май...

# 635
Не знам как е у нас. В Испания правят видеа за тримата номинирани. Излъчват видеото за този, който е изгонен. Не е сложно.
Естествено, че и у нас правят същото. Simple Smile Но по-важно е да се търси световната конспирация, отколкото да се помисли логично. Simple Smile Wink

Не съм привърженик на конспирациите, но мисля че имаше реклама на скеча, преди да бъде изгонен ЯЯ.Ако наистина е така, имат някакво право почитателите на конспирациите:)

# 636
И какво като е имало реклама на скеча? Те правят скечове за всички вътре, вчера решили да излъчат този за ЯЯ.

# 637
  • София
Няма никаква конспрация, има уговорка.
Последният път ББ се е договорил със Стоян да изчака елиминациите в понеделник и излиза. Като редовно изгонен.
Миналият сезон беше същото с Кулагин.
Изобщо ББ се грижи да си вземат хонорарите, и не само. Да не пренебрегваме приходите от смс си.

# 638

Обичаният рапър Уош МС страда по студентка. Музикантът трудно говори за личния си живот, при това основателно, пише в. „Телеграф”.

Жената, заради която проля доста горчиви сълзи в Къщата на „Биг Брадър” е половинката му Мария Коцева—Мума, която студентка по педагогика в Софийския университет

# 639
Какво хубаво момиче е приятелката на Уошито! А не като онази джапанка Ганито.

# 640
  • Варна
demmy., oформя се щанд за вредни храни: вафла Ричи и кифла Блатка ... супер жалки! Joy Joy Joy

# 641
  • Оптимист по принуда
С гмо наблъскани, нъЛ? Sunglasses

# 642
С гмо наблъскани, нъЛ? Sunglasses

Те целите са ходещи ГМО-та Joy

# 643
  • Варна
" Да, да да те"! Notes Joy Joy

# 644
  • София
Добро утро! Докато се наканя да пиша и станало време за "Добър ден".
Не харесвам Емануела, не зная по каква причина, но не ми е приятна. Може би от постоянното мрънкане преди години за изоставянето от бащата на големия й син, после сватбата в Къртицата, разнасянето на историята с Динев и като цяло правя неприятна асоциация като чуя името й. Не ми харесва и стилът й на обличане, а с устата наистина е прекалила и си губи част от чара.Но въпреки по-скоро негативното ми мнение за нея, смятам, че е много секси и привлекателна жена и определено има характер. Малко е простовата, но не се и очаква от нея да е нобелов лауреат. Смятам, че добре си изигра картите и този път, макар в началото да беше доста предпазлива и явно се страхуваше дали няма да се изложи отново под въздействие на алкохола. Предполагам при излизане за участията е разбрала какви са нагласите отвън и се отпусна. Хареса ми като показа характер. За мен влизането на Мартин си беше чисто и просто по сценарий и договорът й е дотук. С такова впечатление останах. Дано е щастлива с Мартин.

Общи условия

Активация на акаунт