VIP/ Big Brother: 🕵🏻Most Wanted🕵🏻 2018 – Тема 12 /26.11. - 03.12.2018/

• 91 327
  • 2 592
  •   1
Отговори
# 615
Благо и Златка супер сухи,досадни и скучни !! Внасят напрежение !!Боби е прав,че в тяхно отсъствие другите се отпускат и става купон....

# 616
Доволна съм, че Перушанчо излезе. Не вървеше на добре, сега поне ще си обърне внимание на психичното здраве.

# 617
Верно ли? Снощи Патрашкова (за Я-я) си  ги говореше същите като в "На Кафе" сутринта, и имам подозрение, че градивно си подбира коментара на база всеобщото мнение.. ТЕЛЕвизионерка..ще ги пуснем по-късно на запис да чуем.

Нещо ми направи впечатление и снощи и днес ... някой водещи ползват изключително близки коментари до такива, които съм чел тук. Чак се притесних!
Алоооу, Клуб Розе, едно наздраве няма ли? Beer

Поздравявам ЯЯ за това, че преживя Тигъра и му желая успехи в живота!

# 618
Самото предаване е скучно, когато няма състезание. От остатъка Уолш ще е победител. За другите нямам и какво да кажа- нямам никакви очаквания. Освен да ги разпуснат и да вкарат някакви други за още 2 седмици. На тези историите не са интересни. Изпети песни. Не знам за така цитираната истанбулска конвенция, но снощи накараха жена, чийто мъж е спал с друга да и се извини, а онази шмотла величаво да кимне, че приема извинението...Никита не е стока, ама тази врътка ми дойди много шведска. Хубав ден!

# 619
Здравейте, момичета. Чета ви редовно , гледам този сезон, защото всички персонажи са ми интересни. Определено са с характеропатии, но е модерно да ги наричат индивидуалисти Blush
Сега да си изкажа мненето за излизането на Ема. Голяма грешка направи. Според мен не е по сценарий заради участия, тя предния път си изкара целия сезон и не спря да си ходи да пее. И сега сигурно и хонорара от ББ няма да си вземе. Съдя за това, от намеците на ББ, че многократно са имали диалози през деня и той я е убеждавал да не излиза, но тя останала непреклонна.
Наблюдавах внимателно разговорите им с този Мартин. За мен това момченце е някакво самовлюбено парвеню, което влезе нещо да си доказва. Изобщо не я спря да остане в ББ. А щом е вътре, това за нея беше важно. Нищо няма да излезе и от тази история , което е жалко за нея, защото ми изглежда свестен човек, който си вади хляба честно и си гледа децата без мръняне. С това излизане направи някаква саможертва Емата, да доказва нещо на този нейн ...неопределения. Ами, грешка. Weary
Чак пък толкова да не може да почака това изясняване. И пуякът се наду- дойде и отвея момичето от формата. Голям успех, няма що.

А пък на Бобсън наглостта е правопропорционална на размера му. Влезе и взе да се разпорежда в чужда къща, че и сметка да държи защо " не си играят" с него. Ей, ляльооо Rage

# 620
  • Някъде в Матрицата
ДобрЮтро! Laughing
Благодаря и за кафенцето и за тортичката! Laughing

Снощи почти ги гледах. Правих някакви опити да ги слушам, ама не ми се получи много добре.
Изненадах се, че ЯЯ излезе. Очаквах да е Цецо. ББ и той си е казал "yes", като Стоян напусна, ама по-тихичко, да не го чуе драгият зрител.

Сега ми се иска "семейството" от самостоятелния апартамент да си ходи. После и онова от стъкления аквариум. Wink

# 621
Не знам за така цитираната истанбулска конвенция, но снощи накараха жена, чийто мъж е спал с друга да и се извини, а онази шмотла величаво да кимне, че приема извинението...Никита не е стока, ама тази врътка ми дойди много шведска. Хубав ден!

Ще ѝ се извини и още как. Златка не е спала с Ръгбиста, докато е бил с Никита, а преди десет години, когато той още не е я познавал, тя не е застанала между тях. Не харесвам Златка, но в случая съм на нейна страна. Ако Никита не беше яла  *айна, нямаше да я накара мъжа ѝ да се извинява. Мъжът ми е спал с теб преди сто години. Е, и?!

# 622
Доволна съм, че Перушанчо излезе. Не вървеше на добре, сега поне ще си обърне внимание на психичното здраве.
Мне. Такива като него, никога нищо им няма. Нищо, че са Наполеон, Хитлер и Червената шапчица в едно. Минимум.
Тайс и мен такова съмнение ме гложди относно Емануела. Дано не сме прави.
Дубрутруту!

# 623
  • София
Емануела си излезе по договор.
Златка още петък ли беше на нощното излъчване се изпусна.
Не и се притеснявахте за хонорара Stuck Out Tongue Winking Eye

# 624
Емануела си излезе по договор.
Златка още петък ли беше на нощното излъчване се изпусна.
Не и се притеснявахте за хонорара Stuck Out Tongue Winking Eye
На мен ми се стори, че е хиперизненадана от влизането на Мартин. А в петък не съм гледала нощното , тук ви четох.
Тя па Златка кога се изказва нощем, то кошмари се сънуват по това време, реве се насън, ..пффф, като скучна домакиня ми е Златното. А така не и отива, че няма накъде повече.

# 625
  • Варна
Дайте да видим какво остана в терариума:
Двама футболисти с традиционния им интелект.
Една плеймейтка.
Една мис силикон.(професор по мигли)
Една масажистка.
Един гримьор.
Една професионална гад.
Уош, който от седмица ми е под радара и не се сещам понякога за него.
Гъмбъл, когото лично аз не харесвам.
Хммм, ще е тегаво.
Между другото веднага се усети липсата на ЯЯ ... Албена едвам си качи големия г*з на плота да пее, но всички са наясно, че купонът сЪФърши! Музика йок!

Мне. Такива като него, никога нищо им няма. Нищо, че са Наполеон и Червената шапчица в едно. Минимум.
Дубрутруту!

По-добре Наполеон и Ч. шапчица, отколкото Женския Ханибал Лектър!

# 626
Последните два сезона всеки си излиза, когато реши. Брадърчето ни излъга, че е говорило многократно с Емануела, защото не върви тя да каже: "излизам", а той - "естествено, нали така се разбрахме". Тя си се беше барнала с роклята, просто чакаше да я извикат, да разиграят театро и кой откъде е. Като знам Бахаров колко го тормозиха и през носа му излезе желанието да излиза, а сега - всичко хубаво ти желаем! Стоянчо и той напъна да излиза, но го отрезвиха и "нещо му доди да остане". А с Емануела - разбира се, Еми! За едни може, за други не може. Едва ли и нея я бият парите през ръцете, та да плаща неустойки. Разбрала се е с Брадъра кога да си излезе и дойде моментът. А Мартин дойде точно навреме или и тя трябваше да се "разболее" като Ванко.

# 627
Дайте да видим какво остана в терариума:
Двама футболисти с традиционния им интелект.
Една плеймейтка.
Една мис силикон.(професор по мигли)
Една масажистка.
Един гримьор.
Една професионална гад.
Уош, който от седмица ми е под радара и не се сещам понякога за него.
Гъмбъл, когото лично аз не харесвам.
Хммм, ще е тегаво.
Между другото веднага се усети липсата на ЯЯ ... Албена едвам си качи големия г*з на плота да пее, но всички са наясно, че купонът сЪФърши! Музика йок!

Мне. Такива като него, никога нищо им няма. Нищо, че са Наполеон и Червената шапчица в едно. Минимум.
Дубрутруту!

По-добре Наполеон и Ч. шапчица, отколкото Женския Ханибал Лектър!

Баш! Simple Smile
Албена - "фалшивата псевдо интелигенция, първенец във невежеството, простотията, пошлостта, простащината и лошия вкус."

# 628
Снощи не останах с впечатление Никита и Борката да са искали обяснения от другите, по-скоро съвсем спокойно питаха, защо са в изолация. Представете си, колко ще е гадно да си затворен и по цял ден да няма, кой да ти каже две думи. Златка не следи изкъсо само гримьора, там положението е или с си мен или си против мен, вече наистина си има оформени групи, предубеждения и приходящи не са добре дошли, особено и когато Борката все пак носи неприятен емоционален багаж за Златето, а и е половинка на Никита, която наистина мноооого се изложи.
Емануела хич не мога да я мисля. Взела си е хонорара и си свирка. Да не си вземе една хубава сума, щото не може да изтърпи още две седмици вътре заради "голямата" любов е абсурд. На мен ми се стори в началото на предаването страшно разочарована от мъжете и жени като нея такива грешки, що се отнася до пари едва ли допускат.

Последна редакция: вт, 27 ное 2018, 21:32 от Serpentarius_3

# 629
като скучна домакиня ми е Златното. А така не и отива, че няма накъде повече.

Ами няма лошо да влезе малко в тази роля. Че вече остарява за другата, в която беше в последните години и ако не се преориентира навреме ще си остане сама накрая. Че вече на пазара са доста по-младичките бръмчалки, които тепърва навлизат в тези среди. И тя няма какво толкова да предложи. А, както стана ясно - вече няма и на кого. Минала ги е всичките. Един Блажко остана Joy

Общи условия

Активация на акаунт