VIP/ Big Brother: 🕵🏻Most Wanted🕵🏻 2018 – Тема 12 /26.11. - 03.12.2018/

• 91 135
  • 2 592
  •   1
Отговори
# 1 020
Борислав е то4но  такъв,какъвто  се показва-емоционален манипулатор с огромно его.Жените много го харесват и той добре се възползва ,полудява ако някоя го отреже,тогава ве4е е способен да направи 4удеса ,за да стане на неговото.Сигурна съм, 4е снощи шмекеруваше,типи4но в негов стил е да менти на дребно,защтото за едро няма дупе.Страхливец е ,респектира с визия,но вътрешно е мишка. Обожава да е под светлините на прожекторите.Само на Никита бил казал за Златка хаха,на цяла София се похвали.Много,много кофти 4овек.Дале4 от такива.

Последна редакция: ср, 28 ное 2018, 09:35 от arina1967

# 1 021
Не я харесвам Никита и не я съжалявам. От лицето й нищо не можеш да видиш, все покрито с много коса, как не й пречи нон стоп така не знам. Но май по-добре така за нас...
Златкови ги харесвам и не мисля, че скоро ще се разделят, напук на прогнозите тук.
Емануела е красива, факт, но не намирам нещо кой знае какво за такова величаене. Не ми се отличава.
Уош пък го забравям, изневиделица го пускат и се сещам че и той е там.

# 1 022
Борислав е то4но  такъв,какъвто  се показва-емоционален маниполатор с огромно его.Жените много го харесват и той добре се възползва ,полудява ако някоя го отреже,тогава ве4е е способен да направи 4удеса ,за да стане на неговото.Сигурна съм, 4е снощи шмекеруваше,типи4но в негов стил е да менти на дребно,защтото за едро няма дупе.Страхливец е ,респектира с визия,но вътрешно е мишка. Обожава да е под светлините на прожекторите.Само на Никита бил казал за Златка хаха,на цяла София се похвали.Много,много кофти 4овек.Дале4 от такива.

Лош, лош манипОлатор!!! И не само от такива далеч! People No Good

# 1 023
 smile3525 smile3525 smile3525Благодаря ти Бела Донке,поправих си грешката,добре 4е беше ти и такива като теб по време на работа да си ровкат в нета и зорко да следят да не би някой да обърка някоя букваjavascript:void(0);

# 1 024
Тва букви, тва цифри, тва грамотност...

Джулке, ти ли си?

# 1 025
  • Бургас
Имам чувството, че Джулиана не може да се движи нормално от цици.
Златка има много кофти допълнителна косица. Не мога да вдяна по - къса ли е? Кофти ли е сложена? Но ми дразни много. Поне да беше направено както трябва.
Никита и Албена нема да ги коментиам визуално. Там няма нужда просто.

Като гледах линка от танците се замислих за едно лафче, което бях чела преди няколко дни: " В тая къща има толкова силикон, че ако накърмят бебе, то ще ака найлонови торбички поне 3 месеца" Simple Smile

Снощи се замислих, че Злата и Боби са иделана двойка. Просто са мъжки и женски вариант на едно и също нещо.
Гъмов може и да се държи като дупе от време на време, но ми харесва. Забавлявам се много с него. Уош също ми допада изключително много. Както нямах фаворити , ти вече си имам двама.

# 1 026
  • somewhere near the sea
Емануела има в пъти по-богат речник от Никита и Златка взети заедно. Не ѝ знам творчеството, защото не слушам тая музика, но ме впечатли, че не държи да се хареса на всяка цена и да улови поредния мъж.

Никита е за съжаление. Боби спомена, че много ентусиазирано се е готвела за това участие, като е била уверена, че ще триумфира и тоя път. Но не успя да отчете обстоятелствата, че средата е друга, хората са "печени" в подобна обстановка и да се правиш на жертва не върви. Дори Боби ѝ се дразнеше много-"Спри да се чешеш, моля те". Самата тя сподели-май в полунощното излъчване- лицето ѝ е безвъзвратно увредено, затова не може да се усмихва.

Блажко се държи като тюфлек(1. Дюшек, напълнен със слама; сламеник.
2. Прен. Разг. Отпуснат човек.) Дразни ме ужасно. Защо не ги питаха кой плаща сметките.

На този етап фаворити са ми  Гъмов и Албена.

Последна редакция: ср, 28 ное 2018, 12:02 от Marsia

# 1 027
Уош го харесвах много в предния формат, сега е доста по-улегнал, а може просто да не му дават ефирно време> Ходила съм на негови участия доста е щур. Тук като някаква пенсия го представят.

# 1 028
 Добро утро! Кафето сервирано, а някоя Кола? - може и диетична Simple Smile

По какъв повод е бил снощният купон? Чак Брадъра музикални желания им изпълнява. Пък и накипрени - Джулка по голи гърди, Благо с бяла риза, Саката с тениска Kiss, а Гъмето опънал официалните чорапи. Smile

За епизода: Хареса ми разбора на Албена, интуитивна е. Дори си мисля, че би била страхотна като водеща или продуцент на някакво публицистично предаване. Да рови, да търси истината, да е непримирима. Поне да вкара острия си език в нещо по-сериозно, защо не и благородно.

Имам усещането, че Боби много е преувеличил пред Никита относно флирта-връзка със Златето. Май-май нищо не е имало, а му се е искало. Пък и така да посмачка самочувствието на Никита, Е-хеее с какви вървежни моми е бил и изобщо завоевания преди нея. Нищо, че той за личният си живот не обича/л да говори.Wink

Ха, значи познах, че Роянови не гледат телевизия. Да са живи и здрави, да се обичат и да имат успехи в сферите си на изява.Flowers Hibiscus

# 1 029
Той Боби си каза снощи, че не ревнува. Ако не била тя / Никита/ ще е друга.

# 1 030
Гледам снощи Ганка с напращелите дини и си мисля, какво значение има една рокля (или по-скоро липсата ѝ). Уж Златка е с най-богато минало там, а се оказва, че Ганка е с най-курвенски вид. И ти създава едно усещане за гнус и отвращение. Само с едни "предни" гърди ли може да се гордее, че все гледа да ги покаже? А те пък даже не са и нейни.
Ни мисля, че поведението на Борислав е тактика. Та то му идва отвътре, с такава лекота и наслада я мачка и унижава. Все е в грешка Никита, каквото и да направи и каже. Не ми е жал за нея, че да поискам да е победител. Неприятен ми е Борислав, а тя дано се осъзнае или поне да изгледа записите, да се види отстрани как изглеждат.

# 1 031
Стрелци на корем вътре,някой да не е имал РД?

# 1 032
  • Бургас
Е, как не ревнува?
"Ако я хвана у нас на канапето, ще летят хора", "Ще ги изпотрепя" и после щели да говорят.
Няма мъж, който си има уж сериозна приятлека/жена и не ревнува. Ако ще и от чисто собственически чувства.

# 1 033
оправихте ли прическите в това влажно време днес? някоя плитчица? опашчица?

# 1 034
Е, как не ревнува?
"Ако я хвана у нас на канапето, ще летят хора", "Ще ги изпотрепя" и после щели да говорят.
Няма мъж, който си има уж сериозна приятлека/жена и не ревнува. Ако ще и от чисто собственически чувства.

Цитирам какво каза. А това, че ще летят хора не означава, че ревнува. Според мен егото му ще е наранено и затова ще реагира така. Пък и сам каза, че били в отворена връзка. Или нещо не съм разбрала?

Общи условия

Активация на акаунт