VIP/ Big Brother: 🕵🏻Most Wanted🕵🏻 2018 – Тема 12 /26.11. - 03.12.2018/

• 90 997
  • 2 592
  •   1
Отговори
# 1 050
Определено не ми хареса отношението на Боби към Никита.
И все пак като обясняваше, че вече не им е страстна връзката, колкото и грубо да звучеше, беше прав. Не може връзка от 2-3м да се сравнява с такава от 5г, малко или много първоначалната тръпка се губи, пак може да има любов, но надали по 3 пъти на ден, няма как да е като в началото.
Мн щастливи изглеждат Боби и Никита във фб, аз също смятам, че тяхната връзка единствено ще се запази.
Иначе всеки си има трески за дялане. Не защитавам Боби, но и Никита не е цвете, както и Благо не е, нито пък Златка и другите.
Благо мн тъпа забележка направи на Златка да не пиела вино, Никита пък се крие в тоалетната да пуши цигара, не ги обичам аз такива отношения..

# 1 051
  • Viena
Трябва да им направят мисия с танци, ще е яко. Джулката е като инструктора по аеробика, Албена-никакъв ритъм, на Никита не се получават секси танците. 😂 😂 😂

# 1 052
Точно !! Никита и Боби за заедно от 5,5 години .Живеят заедно,работят заедно...няма как да очакваме голямата,силна любов и страст,която дори не видяхме в другите двойки,макар да афишират...Винаги съм имала кофти мнение за Боби и неговата меркантилност,но щом са заедно толкова години,щом е загърбил всичко и е отишъл в Швеция да живеят съвместно,гледат детето ,не виждам какъв е проблема ... Тука всички дружно съжаляват ту него,ту нея...,ама на тях им е ок .Кой кого обича повече,дали има свобода,дали няма,дали изневерява....,ами Боби се връща в крайна сметка при нея...Отговора е само един- заедно са си !!

# 1 053
Еххх, моят човек напусна този бардак...
8 пъти си изтривам поста...
Упс, станаха 9.
Добре, само позитивното ще напиша.
Стоян беше прекрасен. Профилът му във фейса е пълен със снимки от неговия свят, с неговите хора.
Той представляваше и моята религия за живота - за това кои сме, какви сме, защо сме. Почти на 100 % в този бардак той показваше това, което и аз харесвам.
Малко сме тия, дето ги разбираме различните хора, но то това си е старо колкото света.
Народът масово разбира от иьдьене, пиьене и таковане.
Ей на, само това ще гледаме и ще коментираме...
Това ще си и избираме.
То избор има ли изобщо?
А някои разбират от повече...
Но са малко.
Така е.
Кофти е, че всички имаме права да гласуваме.
Ясно е като бял ден кой винаги ще печели.
Онзи, който иска да хваща жените за … (grab them by the …) и онзи, който не счита децата с увреждания за деца с истински нужди.
Няма да ме разберете, но нищо.

# 1 054
Джулката ми беше гнусно да я гледам. Ужасно изглежда и не разбирам и аз това перчене на тия цици,ама май само с това може да “изпъкне” в буквалния смисъл. 🤦🏻♀
Златка и нея я няма в танците,но тя за други неща ходи по дискотеките,не да танцува. 😂 Благой не разбрах за какво се качи на масата,като само се поклащаше като талпа?! 😃 Наистина се усеща някакво самочувствие и надменност от двамата.
Албена пък един такт не хвана. Най-добре се справяше Цецо с въртенето на гюбеците. 😂
Никита и Боби няма да ги коментирам. Тя обезобразена,той дебил... Един за друг са си. 🙈
Гъмов ,Саката и Уош най-много ме радват.

# 1 055
Аз мисля, че ги карат насила да танцуват и показват "кОпон".
Личи си, че им е неприятно, но какво да правят - Тигърът тъй им е казал.

Сега, да напиша, моите сериозни опасения, че Злагой го подготвят за балсамиране!!!
Понеже водих детето в пресъздадената сцена с откриването на мумията на Тутанкамон, та понаучих туй-онуй.
Значи: козметици, масажисти, саунисти и татуисти му подготвят кожата за мумифициране на Злагой, да знаете!!!
Ето, маникюристът му прави ритуални танци през вечер!!! А красиви голи девствени жени призовават Кучето-бог за кокал, примерно...
Блатка да внимава: с пинсети ПРЕЗ НОСА (а може би с наргиле през устата) вадят МОЗЪКА. Парче по парче. Евентуално, ако е голям повече от един орех. Иначе, ако е колкото един орех - шат, от раз го вадят.
Всичко се туря в бурканчета, за спомен.
Същата процедура се прилага за Ленин в Москва. И го мият на 6 месеца май. Косата я боядисват. Иначе си лежи на дивана през другото време.
Въпрос към знаещите: дали рускинчето не си отмъщава, че е изоставено, като е поръчала постепенната балсамация и мумификация на Злагой?
Много ми е тревожно!!!

# 1 056
това е мъж, който обича жена си ... мм да
за 5 години дори и да няма силна любов, то е логично да има някаква привързаност, но тук няма ...
ти ще стоиш като статуя, когато жена ти те прегръща пфф но той сигурно мисли, че това е МЪЖКАРСКО поведение 🤦‍♀️
хареса ми как Благой каза, че е прието щом мъжа се вслушва в жената да е под чехъл и че той не е съгласен с това ... ако наистина го мисли - ЕВАЛА!

Последна редакция: ср, 28 ное 2018, 13:26 от elle.n

# 1 057
  • София
И аз би висяла като статуя, ако ме е вбесил мъжа ми. Пък той нека ме прегръща.
Хората са различни, това е.

# 1 058
това е мъж, който обича жена си ... мм да
за 5 години дори и да няма силна любов, то е логично да има някаква привъзаност, но тук няма ...
ти ще стоиш като статуя, когато жена ти те прегръща пфф но той сигурно мисли, че това е МЪЖКАРСКО поведение 🤦‍♀️
хареса ми как Благой каза, че е прието щом мъжа се вслушва в жената да е под чехъл и че той не е съгласен с това ... ако наистина го мисли - ЕВАЛА!

Стига сте ги мултиплицирали тия карикатури.
Изрисувани, обезобразени.
И тия, и ония, и третите.
Нека мултиплицираме ето това - рисувано истинско, с цел да развива децата, да ги учи на обич към книгата, да израстват емоционално, да отсяват доброто от лошото, да се учат да обичат, да не предават  и ДА НЕ ВЛИЗАТ в такива плиткоумни връзки като тия на Блаткини, Бисквитини и Простуелини. (На жена си лично свири Я-я.)
https://www.facebook.com/dabovilista/videos/761462104201331/?__t … LjeozxFujmNYuBWuA

# 1 059
И аз би висяла като статуя, ако ме е вбесил мъжа ми. Пък той нека ме прегръща.
Хората са различни, това е.
че тя с какво го беше вбесила? че не знае трътка? той нали е спортист, трябва да умее да губи, а не да си го изкарва на жена си, но го видяхме, че изобщо не е феърплей играч, и когато го разкриха бързо се предаде

# 1 060
  • София
Да се разберем, аз не ги харесвам и двамата.
Говорех за конкретната ситуация.
Ми за бяс си е да не знаеш кой е Ван Гог, Джон Атанасов и да не продължавам.

# 1 061
За бяс си е, че Борислав не можа да ѝ обясни добре. С толкова беден речник е, че направо е жалък. Художник, ъъъъ, от Холандия.... Иди се сети за кой става въпрос. Другите му подсказват, че си е отрязал ухото, ама той като дебил си повтаря, че е от Холандия. И той си е тъп като галош, не му е виновна тя.

# 1 062
  • София
Каза и, че е без ухо, накрая.
Вижте за честа на тия двамата в спорове няма да влизам Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 063
  • София
Да се разберем, аз не ги харесвам и двамата.
Говорех за конкретната ситуация.
Ми за бяс си е да не знаеш кой е Ван Гог, Джон Атанасов и да не продължавам.
А защо не се замислите как той ѝ обясняваше думите.  Направи ми впечатление, че повечето ги обясни много неадекватно. Е, "трътка" не беше в тази категория. Wink

Дара, писали сме едновременно Simple Smile

# 1 064
  • Ню Йорк
Много ми е досадно как набутват Злата и Блажко като някаква супер двойка.  ooooh! Реално от това, което се вижда те почти не се познават даже. И явно ще излезе верен слуха, че Злата е държанка на някакъв чичко-паричко и целия цирк с Благо е заради жената на чичето. Повдига ми се от схемите на тая.  Sick

Общи условия

Активация на акаунт