VIP/ Big Brother: 🕵🏻Most Wanted🕵🏻 2018 – Тема 12 /26.11. - 03.12.2018/

• 90 961
  • 2 592
  •   1
Отговори
# 1 065
Лубрикант, Никита бързо го разбра. Stuck Out Tongue Winking Eye При положение, че той пък не знае какво е офталмолог, няма нужда да ѝ се сърди, че тя не се сетила за Ван Гог и трътката (му). Joy И той не блести с умствен багаж, ама дай да я наврем нея в кучи  *ъз. Пет години живеете заедно, знаете си слабостите и силните страни. Точно пък пред цяла България ще хвърлям къчове, че трътка не познала. Усмихни се, прегърни я, целуни я. Кажи ѝ - споко, това е само една игра, нищо не доказва. Много са му комплексите, много. Не умее да губи, а и уж влезе да натрие носа на Блажко (с жена ти съм спал, алоуу), а се оказа, че онези се обичат повече (това според играта, не, че така мисля) и са по-добри в играта. И отгоре на всичко, Злата не го помни! Затова и реши да мами с резето, поне в нещо да е по-добър. Но пак се провали.

# 1 066
Много ми е досадно как набутват Злата и Блажко като някаква супер двойка.  ooooh! Реално от това, което се вижда те почти не се познават даже. И явно ще излезе верен слуха, че Злата е държанка на някакъв чичко-паричко и целия цирк с Благо е заради жената на чичето. Повдига ми се от схемите на тая.  Sick
Е, как да не се познават? Виж как свойски й подвиква: Златке! Ела тука! Любов е това, любов!

# 1 067
И аз се зачудих купона снощи на какво се дължеше.

https://youtu.be/j714NQ_6Y-U

Нещо за Емануела ми изникна, докато търси друго!

Тук още са си дружки с Цецко и той е в салона на старото си гадже Ивайло Колев:

https://m.youtube.com/watch?v=h2fLb0WgeuM

# 1 068
Пуснах си и аз купона.
Албена мн е хубава там, Джулито е потрес откъм облекло, идва ми да я боядисам и подстрижа. Да си уволни фризьора. Златка и тя, б@си грозните екстеншъни, но в тяло е 6.
В танците Никита е пълна скръб, Албенчето и тя как се мята като пиле. 😃

Джулито що не стане една чалга дива?

А Благо си мисли, че наргилето не е вредно ли? Да запали 1 цигара, защо се мъчи.

# 1 069
той Цецко я прави на киборг

# 1 070
На мен ми се струва, че Блажко се нуждае от лечение, заради туй наргиле. Все е с маркуча в устата, сигурно и в тоалетната влиза с него. Снощи уж танцува, това пак му в ръцете, смешен е вече. Зависимост е развил, то бива пушене, бива, ама неговото е досадно.

# 1 071
Ама колко ли е неудобно да го мъкне навсякъде. Да си вземе 1 електронна цигара в джоба, ще си улесни живота.

Мн сладко си говорят и се гушкат Боби и Никита на партито.

# 1 072
...Джулито е потрес откъм облекло, идва ми да я боядисам и подстрижа...
На мен ми идеше снощи да ѝ закопчея копчетата. По едно време хвана едното отдолу, викам най-после ще се поскрият, пък то след малко пак същата работа.
И аз имам какво да покажа, мои са си, но пък ме е срам...

# 1 073
Скрит текст:
Еххх, моят човек напусна този бардак...
8 пъти си изтривам поста...
Упс, станаха 9.
Добре, само позитивното ще напиша.
Стоян беше прекрасен. Профилът му във фейса е пълен със снимки от неговия свят, с неговите хора.
Той представляваше и моята религия за живота - за това кои сме, какви сме, защо сме. Почти на 100 % в този бардак той показваше това, което и аз харесвам.
Малко сме тия, дето ги разбираме различните хора, но то това си е старо колкото света.
Народът масово разбира от иьдьене, пиьене и таковане.
Ей на, само това ще гледаме и ще коментираме...
Това ще си и избираме.
То избор има ли изобщо?
А някои разбират от повече...
Но са малко.
Така е.
Кофти е, че всички имаме права да гласуваме.
Ясно е като бял ден кой винаги ще печели.
Онзи, който иска да хваща жените за … (grab them by the …) и онзи, който не счита децата с увреждания за деца с истински нужди.
Няма да ме разберете, но нищо.

Мъри Мари Wink
Много ти е хубав коментара!!!
И как ще сме малко бре - поне 10 "пръста" броим Joy та чак 20 (ако броим половинките им) Simple Smile

# 1 074
Miss M , срам те е защото не си друснала едни хиляди за тях, ако беше  си ги платила щеше като златен ланец да ги показваш.

Скрит текст:
Еххх, моят човек напусна този бардак...
8 пъти си изтривам поста...
Упс, станаха 9.
Добре, само позитивното ще напиша.
Стоян беше прекрасен. Профилът му във фейса е пълен със снимки от неговия свят, с неговите хора.
Той представляваше и моята религия за живота - за това кои сме, какви сме, защо сме. Почти на 100 % в този бардак той показваше това, което и аз харесвам.
Малко сме тия, дето ги разбираме различните хора, но то това си е старо колкото света.
Народът масово разбира от иьдьене, пиьене и таковане.
Ей на, само това ще гледаме и ще коментираме...
Това ще си и избираме.
То избор има ли изобщо?
А някои разбират от повече...
Но са малко.
Така е.
Кофти е, че всички имаме права да гласуваме.
Ясно е като бял ден кой винаги ще печели.
Онзи, който иска да хваща жените за … (grab them by the …) и онзи, който не счита децата с увреждания за деца с истински нужди.
Няма да ме разберете, но нищо.

Мъри Мари Wink
Много ти е хубав коментара!!!
И как ще сме малко бре - поне 10 "пръста" броим Joy та чак 20 (ако броим половинките им) Simple Smile

Имах си аз да не ти хареса коментара Nerd

# 1 075
  • Испания
Big Brother: Most Wanted - Коментар на снощния епизод - На кафе (28.11.2018)

И пчелата-майка, и кофражистите пак гледали-недогледали. Как могат да се излагат така! Егати!

Последна редакция: ср, 28 ное 2018, 14:33 от Не се сърди, човече

# 1 076
Е, айде сега превземки! Ако имаше срам нито такива цици щеше да си направи, нито Мис Силикон да стане. Вас понеже ви е срам за това не го работите това, логично е. Чак такива възмущения, все едно е нещо, което нямаме.
И като се почне "и аз имам ама не показвам". Ами други показват. Аз на морето съм без горнище, но като нея няма да се облека никога (снощното тоалетче). Стига възмущения.

# 1 077
  • Испания
Фактът, че Никита и Боби живеят заедно 5 години, говори, че се приемат такива, каквито са. Надявам се, че извън къщата отношенията им са по-добри.

Не бих изтърпяла подобно поведение на половинката си и 5 минути, ама хората сме различни. Затова има домашно насилие и потърпевши.

В Испания е нещо страшно. Почти всеки ден някой мъж е убил жена си. Направо ми настръхва косата.

# 1 078
Голяма излъгация са Боби и Никита, направо я закопа с влизането си...

Жокерите му за Ван Гог бяха много зле, Амстердам и лалета?

# 1 079
Ти пък...Където слънчогледи...там и лалета..ай ся..Joy
Голяма излъгация са Боби и Никита, направо я закопа с влизането си...

Жокерите му за Ван Гог бяха много зле, Амстердам и лалета?

Общи условия

Активация на акаунт