VIP/ Big Brother: 🕵🏻Most Wanted🕵🏻 2018 – Тема 12 /26.11. - 03.12.2018/

• 91 182
  • 2 592
  •   1
Отговори
# 2 400
Баща и бил италианец с арабски корени Thinking

Срам за "италианските" й прадеди Smiley Scream

# 2 401
  • София
Е, и.
Все едно половината "италианци" не са цигани Joy
Цигане си е Джула, не дюли ми не знам какво да си сложи.
Аз съм за Гъмов.

Цецко, Злата, че и Никита са си объркали живота.
Първите двама можеха да бъдат страхотни актьори, а онова кречатало певица.

# 2 402
  • In The Middle Of Nowhere
Съгласна съм, че косата на Джулиана е повече от ужасна, особено ми бодат очите залепените като с лепило рила кечета отстрани. И това при жена, която се хвали колко много ходи по фризьори и колко пари пръска за външен вид. Изглежда като, че някой се е упражнявал върху нея(косата).

# 2 403
Цецо колкото и да е дразнещ е много добър имитатор. Бих го гледала в капките.

# 2 404
Баща и бил италианец с арабски корени Thinking
Както и половин Франция,Белгия и т.н. са с арабски корени.След някоя и друга година,цяла Европа ще бъде с арабски корени.

# 2 405
На Нора Недкова баща й бил бизнесмен и не й обръщал много внимание...
На Гани родителите и те разведени, рядко виждала баща си...
Новата плеймейтка Жанета Осипова и тя не била виждала баща си и не успяла да установи никога контакт с него...
Мисля, че бях чела и за една друга плеймейтка Гентиана Халити нещо подобно.
Злата и тя не си виждала родителите сума и време.

Всичките плеймейтки и еротични модели - на терапия!
То целият им живот е една компенсация за изгубения татко.
Ако повече семейства бяха здрави, нямаше да виждаме такива недоразумения по телевизията - това е истината.

# 2 406
Това с предлагането на брак в ББ не се ли изтърка вече, а и кой се вързва на тоя номер?

Явно скоро ще се разделят...на Злата като й предложат брак в предаване и връща пръстена после  Mr. Green Joy Joy

# 2 407
Скрит текст:
На Нора Недкова баща й бил бизнесмен и не й обръщал много внимание...
На Гани родителите и те разведени, рядко виждала баща си...
Новата плеймейтка Жанета Осипова и тя не била виждала баща си и не успяла да установи никога контакт с него...
Мисля, че бях чела и за една друга плеймейтка Гентиана Халити нещо подобно.
Злата и тя не си виждала родителите сума и време.

Всичките плеймейтки и еротични модели - на терапия!
То целият им живот е една компенсация за изгубения татко.
Ако повече семейства бяха здрави, нямаше да виждаме такива недоразумения по телевизията - това е истината.
познавам хора с разведени родители и такива без един, и не са като изброените ... според мен е до характер и акъл
избиват си комплексите от деца, затова имат мания да са известни, харесвани, да имат луксозен живот с цената на всичко ... това се случва и с много момичета и от нормални семейства, дори и с добро финансово състояние; просто за тях е по-важно как изглеждат и дали ги харесват

# 2 408
Никита-Миленита има свой идол,според мен:
https://www.google.bg/search?q=kat+von+d&safe=active&tbm … rc=ItEJkv6IwkoWgM:

Кат вон Ди:
https://www.google.bg/search?q=kat+von+d&safe=active&tbm … rc=nXNUX8JmMbc7_M:
Това е и палитрата ,с която се китосва пред камера. Ето на коя ми напомнят изкуствените й черти на лицето.
Разбира се,репликата е гротеска спрямо KVD.

# 2 409
Дааа, отлично знам, че тези момичетата не са единствените с разбити семейства.
Просто забелязвам, че при едва ли не всички плеймейтки се наблюдава някаква трагична история с бащата - липсваща връзка, липсващ контакт, липсващо одобрение. И моделът е един и същ - изкуствени до мозъка на костите си, прелъстяващи, проституиращи.
Жал ми е за тези момичета.

Не оправдавам постъпките им, нито проституцията им, но мисля че разбирам коренът на проблема.

# 2 410
Не,историята с липсващ баща не свършва до тук.Ако майката несъзнателно с поведението си е давала такъв пример,сменяла е много мъже,за дъщерята е нормално  да прави същото.Тя го е видяла и изживяла през годините. Peace
Никой не е толкова зле колкото Милена-Никол_Никита.Ума ми не го побира как плащат и търпят болки,за да се превърнат в уроди? Shocked
И до кога ще върти плочата,че русата е спала с мъжа и?Разбрахме,много важно!Тя с много мъже е спала.Сега ако дойдат на всички други жените да се ''хвалят'' какво ще стане?

# 2 411
"Срам ме е от Благой". Верно ли, ма, мацо??? То и него го е срам от себе си ама ти си негово копие, баш от него ли те е срам??? Много се смях като го каза това. " Бере ми срама"....още много срам ще има да бере Благой от тебе!

# 2 412
Моята майка е такава, родителите ми да разведени, а пък аз не съм. Масово народа също не е. Така че не е това причината.

# 2 413
Малей, мноо проЗ тоя Стойко бе. Губят щото нямат синхрон. То така като немаш мозък и се пробваш да разсъждаваш и неминуемо ще избълваш простотия. Интересно как синхронът ще им помогне да измислят отговори, които никой от тях не знае. Никита може умишлено да им лази по нервите, ама пак си е по-умна и смислена от тия смотани, но повярвали си дърдорковци.
И как Злата ги води след фустата си - то от километри и за слепия е ясно, че драматизира ама те де я съжаляват.  Джулиана по едно време успя да ме заблуди, но тотално ми падна в очите - ма тя е порядъци по-злобна от Никита, само дето се не усеща и няма кой да и го каже. Отделно няма връзка с реалността тази женица. Боби и Никита не са светци ама на фона на останалите са ми най-симпатични. Особено Боби - личи си, че си гледа личните интереси и за мен той предаде Никита накрая, въпреки, че уж дойде да я защитава. Но като видя, че всички са срещу Никита и него и осъзна много бързо безсилието си и развя белия байрак като буквално остави жена си в  лапите на глутницата. Не че сама не си е виновна, че се е навряла там де. Никита въпреки, че на моменти се дъни, като цяло доста добре се отстоява. Но никой не се опитва и да я чуе, защото целта им е да я нападат и мачкат - най-вече Вулевица, а останалите са малоумна свита, която приглася без много да е наясно за кво иде реч
И Уош ме разочарова - добро момче ама няма позиция нито усеща хората - дъвче клишета и общи лесно смилаеми за публиката бълвочи, колко и той да каже нещо.

# 2 414
Умна и смислена? Joy

Общи условия

Активация на акаунт