VIP/ Big Brother: 🕵🏻Most Wanted🕵🏻 2018 – Тема 12 /26.11. - 03.12.2018/

• 91 127
  • 2 592
  •   1
Отговори
# 2 415
Цитат
И как Злата ги води след фустата си - то от километри и за слепия е ясно, че драматизира ама те де я съжаляват.

И аз това си го помислих. Дойде в къщата да реве!? Човек, като е разстроен, обикновено се скрива някъде, за да си подсмърча насаме, не търси публика, че и камери...

Последна редакция: сб, 01 дек 2018, 14:02 от птица

# 2 416
  • София
Днес загледах всичко, което бях изтървала. 
Чудя се не се ли изтърка  вече това с предложенията в национален ефир. И как изведнъж реши да го направи точно като са номинирани... Не на нас тия...

# 2 417

Ми да - тя води смислен диалог, каквато и да е темата. Иска да се обосноват - съвсем нормално е да го искаш, то иначе всеки може да ръси безпочени обиди и обвиненения. Но те се дразнят, защото просто не могат да се обосноват и изобщо като не умеят да спорят - иска се акъл за това. Албена е умна и може, но при нея е друго - тя НЕ иска - целта и е да извърта всичко така че да унижи отсрещния. И си я постига щото допълнително са я подпомогнали със стадо да я подкрепя и аплодира. Никита в това положение квото и да каже или направи ще бъде смачкана - те не приемат никаква логика - искат само да си избият агресията върху някой и в случая жертвата е Никита. Албена затова и я напада - защото  вижда, че Никита е стойностен играч и си струва да ликува над нея. От другите който и да напада ще е прекалено безинтересно щото са елементарни и слаби играчи и всеки поотделно е бита карта. Това са пешки, които са силни само когато са много. Толкова са слаби и страхливи, че дори няма да позволят някой да ги напада - моментално ще му легнат в краката, ще замяукат угоднически и ще замахат с опашка. Но Никита е борец и си е предизвикателство за злата Вулевица. За да има меродавен резултат от войната трябва да изправят Вулевица сама срещу Никита тогава да видим кой кого - интелекта и справедливостта ли ще победи или злобата и агресията

# 2 418
  • Варна
Достойнството Златкино;
Благодарение на Златка успях да преоткрия изгубената етимология на думата Достойнство.
ДО-СТО-йнство
Значи по Златкините стандарти една жена има достойнство ако броят на интимните й партньори е по-малък или равен на 100. Сега, малко спорен е въпросът, дали това е общо или за една календарна година. Успех с броенето Злате! Joy Joy

# 2 419
Добър ден деца на Вселената! Hug

Не оправдавам постъпките им, нито проституцията им, но мисля че разбирам коренът на проблема.

akoiskash-vqrvai Flowers Tulip за мнението Ви, както се казва в играта "Топло, топло.." Grinning
Хайде да разровим по дълбоко към корена:
ПЛЕЙМЕЙТ (орг.англ. playmate) определение според онлайн Кеймбрич речник https://dictionary.cambridge.org/dictionary/english/playmate
Що се отнася до влъзката с БеГе приложението:
"Според Плейбой, няма тако вас не що като бивша плейметКа, защото "Веднъж ПлеймейтКа, завинаги ПлеймейтКа"
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Playboy_Playmate
..
Та Плейбои/ПлеймейтКи веднъж и  завинаги! "етикет"

"Мис силикон" "Мистър мускул" и т.н. са производни ( също носители на изкуствен интелект - в мозъка бум бум рикошет).

Примерно:

Скрит текст:

Честито на печелившите и техните симпатизанти! Joy

Последна редакция: сб, 01 дек 2018, 15:07 от Анонимен

# 2 420
Може да сте го обсъждали ама не ви ли направи впечатление, че Благой каза " На финала печелим и ѝ предлагам". И това ако не е нагласено "реалити"....

# 2 421
  • София
Не мисля, че ще са в тройката дори.

# 2 422
Не мисля, че ще са в тройката дори.

Аз се надявам да не са, макар че целият сезон е завъртян около тях, а те са толкова сухи, кухи и безмозъчни...

# 2 423
Може да сте го обсъждали ама не ви ли направи впечатление, че Благой каза " На финала печелим и ѝ предлагам". И това ако не е нагласено "реалити"....

Казваше "Ако (стане това) да (стане онова)" ..  Това-онова.. или "както пеят Ъпсурд в една песен "В главата имаш АКОооо"Joy ББ: "Сигурен ли си?"
И сега на Благой щастието виси на едно "АКОооо. ." JoyJoyJoy

# 2 424
  • София
Сега изгледах живото,Златка нещо не е на себе си..

# 2 425
Жената на ЯЯ в Събуди се. И тя не е много на център ... и малко старее, като за Стоян.

Сега ще я изгледам. Тя мисля, че на години е по-голяма от него - той е на 44, тя на 49. Някъде прочетох тази информация, но не помня къде.

Последна редакция: сб, 01 дек 2018, 16:35 от DeltaAzimut

# 2 426
  • в резерват
JoyJoyJoyJoyJoy

Скрит текст:

# 2 427
Това според мен го каза, един вид да се измъкне от ситуация, защото от него май се очакваше веднага, след като излезе от изповедалнията да и предложи брак, а той самият не изглеждаше така ентусиазиран, колкото първия път (в който впрочем изглеждаше като напушен). Виж, че даже май беше забравил, че чака ББ да му осигури пръстен и имаше някакъв друг въпрос, който го вълнуваше повече в момента (я някой шоколад ще е искал пак, я тютюн за наргилето).
Не съм сигурна дали въобще ще и предложи, защото макар и глупав, Блажко се усеща, че вече са за смях на всички и предложението му за брак по-скоро ще събуди смях и подигравки, отколкото някакви положителни емоции.

# 2 428
Сега изгледах живото,Златка нещо не е на себе си..

Дали е надушиЛа "АКОооо то" на Благой? Joy

# 2 429
И Борислав е по малд от Никита, на 37 мисля е, тя на 45 години, няма значение Бб, надявам се да го разкара като излезе и да си хване някой да я харесва и обича каквато е, а не да търпи мухльовци да й обяснявят колко е тъпа..
За мен Джугани лъже като дърта циганка за фризьорите и т.н. Очевидно е, и в предния Бб и сега, че косата й е леш, неподдържана, даже бих казала, че сама или с майка й си слага тия кичета, няма иначе обяснение как може такъв вид. Кой фризьор ще я остави така, то е ходеща антиреклама тва. Не съм я видяла да е гримирана веднъж наистина професионално, винаги е като разпльокана жаба в уста и очи.
Златка с тая й коса е като Горгона Медуза, ако я знае, като пипала са й накрая, язък й за хилядите левове дето брои и тя.

Общи условия

Активация на акаунт