С червените ботушки потропва дядо Мраз, Февруарчето засмяно очаква го в захлас

• 31 999
  • 752
  •   1
Отговори
# 615
Аз пък да ви призная се чудя дали да купувам лятна количка. Още едно нещо, което ще се чудя после къде да прибирам. Моята засега ми е удобна.Вярно, малко е обемна, но би било проблем само ако пътуваме със самолет, а май нямам такъв план за близката година.

# 616
Аз да се нареждам ли оплакванията с близнаците и количката???? JoyStuck Out Tongue Winking Eye
Имам и "лятна" демек УЖ по-лека, ама не е от основната - същите кг, но се сгъва тип чадър, което е ок за пътуване. Ноооо е пълно дърво откъм маневреност. С малки колела е к за нашите тротоари  нед е по- широка, но седалките ми изглеждат дори по- тесни...Мй само дето я взех. Така си виси и събира прах и ми затвори пари...

# 617
  • пловдив
И аз раглеждам друга количка, тип лятна. Гладам в английските сайтове сега има мамас и папас на добри цени,но ще изчакам още малко.

# 618
  • София
Нашата е такава, но още не сме я ползвали.
https://www.hippoland.net/chipolino-lyatna-kolichka-iris-ezero-lkir01801la

# 619
Аз на живо не съм ходила да разгледаме, но искам да има мрежа на капака и колкото се може по проветриво да е,а от снимките в сайтовете не виждам такава . То имам много изисквания и май такова чудо не са изработили,и да е евтинка 😄

# 620
Аз на живо не съм ходила да разгледаме, но искам да има мрежа на капака и колкото се може по проветриво да е,а от снимките в сайтовете не виждам такава . То имам много изисквания и май такова чудо не са изработили,и да е евтинка 😄

Хихихи само два от трите критерия
Евтино- удобно ( с екстри)- красиво.

Нещо като лафа дето казвам на клиентите ни - избери си два от трите критерия по които да свършат ремонта - евтино- качествено - бързо.

# 621
  • София
Моята е с мрежа

# 622
Ето и нашата
https://www.hippoland.net/lorelli-classic-ljatna-kolichka-foxy-g … ends-1002004-1704
Исках голям сенник, цяла дръжка, кошница и легнало положение на гръбчето ,  и да е малка.

# 623
hamsti, точно тази харесах!
Удобна ли ти е, и още повече като за нашите тротоари ли е? Допадна ми и една подобна, в червен цвят /любим ми е/ Simple Smile

# 624
  • Велико Търново
Добре сте се ориентирали към една цяла дръжка! Моята е с две и не само не е маневрена ами и ако ми звънне телефона трябва да спра, защото не се бута само с една ръка. Успокоявам се, че още малко ще сме с количка, все пак.
Утре ще водя малкото на ваксина, вече незнам колко назад е по график, но и педиатърката не иска да бърза, което ми е спокойствие и за мен.
Днес следобед ми звънна една позната да ми препоръча мед сестра, та тази седмица и с нея ще се видя... Надявам се тайно тя да е човека.
П.с. питах ви за разликата, тъй като на мен ми се иска вече второ бебе, но се притеснявам първото да не остане пренебрегнато при появата на второто. Живот и здраве, каквото ще става ще става Simple Smile
скоро започват РД на подранилите февруарчета,  ще се радваме има някоя друга снимка.

# 625
Ние купихме лятна, която сега използвам вкъщи да приспивам малката. Но започнахме да я вземаме и като ще ходим до мол, до магазин, с една дума на закрито. Др си е с едно свиване и в колата. Но за тротоари някак си всички лятни с тези малки колелца не ми вдъхват доверие.
Ето тази е
https://www.hippoland.net/chipolino-lyatna-kolichka-nobi-pepel-lknb01801as

# 626
Така с 3 гуми все ми се струва не маневрена и че тръгва на 1 страна?
Ние купихме лятна, която сега използвам вкъщи да приспивам малката. Но започнахме да я вземаме и като ще ходим до мол, до магазин, с една дума на закрито. Др си е с едно свиване и в колата. Но за тротоари някак си всички лятни с тези малки колелца не ми вдъхват доверие.
Ето тази е

# 627
  • София
Ето тази е
Аз също харесах тази, но спирачката й ми пречи, живеем на втори етаж и трябва да я свалям по стълбите, а спирачката опира Sad
Преди да родя и аз хич не исках триколка, некак нестабилни ми се струваха. Обаче ми дадоха да ползвам комбинирана триколка и се оказа мн лесна за управление и си е съвсем стабилна. За това исках да взема и лятно триколка, но тязи спирачка ме спря (🤣)
В крайна сметка пробвах всички, които ми хванаха окото и купих тази, на която спирачката не пречи на стълбите

# 628
hamsti, точно тази харесах!
Удобна ли ти е, и още повече като за нашите тротоари ли е? Допадна ми и една подобна, в червен цвят /любим ми е/ Simple Smile
За мен наистина си има всичко, сгъва се супер лесно.За висок човек не е ок,понеже дръжката не се регилира.За мен обаче си е супер.Амортисьори няма,така че си е дървено возенето,но масово летните колички са така.Аз поне моделите които гледах всички бяха еднотипни. Като бяхме на море видях доста такива колички точно на Лорели 😊

# 629
  • София, България
Явно темата за евентуално връщане на работа е на мода при всички нас тези дни Simple Smile Аз мисля да се върна през Септември, след като направи година и половина. Със сигурност ще го дадем в частна ясла,живеем в гъсто населен квартал в София и за да го приемат в държавна ясла, трябва да го изкараме болен, което е...без коментар. Мога да работя и от офис,и от вкъщи,като досега 80% от времето ми е било вкъщи, много време иначе губя с придвижването до и от работа с колата. И двамата с ММ сме на мнение,че за детето е важно след един момент да се социализира с други деца,да преболедува там каквото си подмятат в яслата,да изгради някакъв имунитет. Но не преди година и половина!
За второ дете,не ми стиска още. Твърде изморена се чувствам и физически,и психически,и емоционално. Съпругът ми много иска поне още едно,но...ще видим по-нататък. Аз съм само дете и ми е трудно да си представя как се гледат две деца. Помощ имаме само от моите родители и то от време на време , защото са млади и работят. Ако майка ми се пенсионира по-рано,може и да се замисля за второ след 2-3 години. Ме че някой е длъжен да ми гледа децата,но не знам на 34-35 как ще се справя с едно пораснало шило и едно малко бебе.

Общи условия

Активация на акаунт