Косопад - тема 14

• 40 368
  • 773
  •   1
Отговори
# 315
S.Magnifica, много благодаря, а знаеш ли до кога е безплатна доставката?

# 316
  • София
Не знам до кога е, може да звъннеш и да питаш Simple Smile

# 317
Магнифика, благодаря за споделените опити. Тази моя себорея ще ме довърши-моята е суха-отделя се, като я чопкам, имам плаки по главата и ме сърби.  Първо започна пърхут, след това мина в себорея и започна да ми оредява доста косата. Преди два дни взех юсерин с урея, но ще поръчам и ампулите на Лореал? Как се прилагат?
Когато съм на слънце и море, няма косопад, няма себорея. Явно съм за топлите страни...

# 318
  • София
Savichh, моята себорея също е суха с плаки, без пърхут.През лятото при мен се влошаваше.
От ампулите ползвам по 1/2 на ден, но ви съветвам да вземете първоначално 1-2, за да видите дали ви понасят, имам множество продукти, които не ми паснаха и сега събират прах.
Себореята е поредната мистерия за докторите, може да се появи от хиляди неща, нямат и еднозначен отговор за лечението и.
При мен подобрението най-вероятно се дължи на много фактори и е комплексно храна, пробиотик, шампоани и най-накрая ампулите.
Ето малко информация за Аминексила и неговото действие http://www.dslabs-bg.com/blog/sa-stavki/amineksil/

# 319
Savichh, моята себорея също е суха с плаки, без пърхут.През лятото при мен се влошаваше.
От ампулите ползвам по 1/2 на ден, но ви съветвам да вземете първоначално 1-2, за да видите дали ви понасят, имам множество продукти, които не ми паснаха и сега събират прах.
Себореята е поредната мистерия за докторите, може да се появи от хиляди неща, нямат и еднозначен отговор за лечението и.
При мен подобрението най-вероятно се дължи на много фактори и е комплексно храна, пробиотик, шампоани и най-накрая ампулите.
Ето малко информация за Аминексила и неговото действие http://www.dslabs-bg.com/blog/sa-stavki/amineksil/

Благодаря ти Магнифика. Ще купя и аз проботик, но толкова много има, че не знам какво да взема.
Като влезе човек в аптеката е пълно с пробиотици всякакви. Взимам Омега 3, Витамин Д, Магнезии и Вит.Б6, Витамин Ц, една дузина добавки и пак си имам Себорея. Лятото добре ми се отразява на главата и слънцето, ама като нахлупя шапката зимата, косата ми е сфльокана.
Шампоани съм ползвала най-различни и Бюбхен, Здраве, Дюкре, Селсун блу, Низорал, Алпецин, Коприва и какви ли не още, но няма промяна.

# 320
  • Близко съм
Здравейте момичета, днес бях на ендокринолог резлутат:
Вигантол 2х15 капки сутрин 1 път седмично, Геритамин 1 капсула сутрин на гладно, Селен  100 по 2 пъти по 1 таблетка сутрин и вечер в продължение на 6 месеца. Плюс изследване на андрогените отново Sad Ккакво ще кажете?

# 321
Добре за андрогените да се видят пак. Вит Д няма да ти навреди като се има предвид, че масово населението има недостиг. Геритамин.....някога съм го пила, една опаковка, не се отрази на косопада, но нищо не се знае. Според мен разковничето е в хормоните при теб. Побързай да ги направиш и оттам ше се изяснят нещата.

# 322
За Селен специално съм чела, че има жени с косопад, на които точно той им е подействал. Една дама с алопеция ареата /тази на петна/ опитвала какво ли не, и след изписване от лекар на "конски" дози селен, се е оправила. В началото беше писала, че се страхува, защото пък при предозиране, водило също до косопад, но се е решила да действа. Така че нищо чудно и той да помага.
Гиритамина за мен е "слаба бира", ама то пък знае ли се... понякога от най-неочакваните хапченца, стават чудеса. Аз също някога съм пила една опаковка, но при сезонен косопад, не помня да имаше някакви уау ефекти.

# 323
  • Близко съм
Дано има ефект хормоните на 4 ден от МЦ. Като ме видя и се опллаши къде е гривата викам няма я вече и той ще се върнее Sad

# 324
В Геритамин ми се струва малка дозата на вит.Е за косопад. По-скоро възприемам Геритамин като добавка за поддържане на здрава коса, но при косопад трябва по-висока доза вит.Е

# 325
  • Близко съм
Ами дами, не мога да ви кажа това е от лекаря. Може би има значение, че и са все сутрин?! Не знам...

# 326
aloevera_, сигурна ли си, че този лекар е казал да пиеш Геритамина сутрин на гладно. Вит.Е и вит.А са мастноразтоврими витамини и се пият след или по време на хранене, за да се абсорбират. На празен стомах как ще се усвоят и без това малките дози вит.Е не ми е ясно...
Всеки ден все повече се плаша от доктори.

# 327
  • София
Аз днес пак се къпах. Така де, къпах се и преди това, без да съм писала Laughing
Просто свалих около 200 косъма само от топчето при ресането след баня. Преди това през деня също се ресах и прокарвах пръсти и едно 100 косъма сигурно са си заминали. По време на банята също си паднаха някакви. Направо ужас. Пак ревах.
Пия селен, цинк и магнезий засега. Както и Б12. Ще включвам Д-то и желязото. Хвана ме страх за Д-то заради големите дози, които ми трябват. А още не съм си взела хубав К2.
Сега обмислям да си взема и ампулите с аминексил и лактоферин+пробиотик.
Дано се стабилизира, че съм си изчислила за колко време при това падане ще остана без коса.

Иначе, днес за първи път се измих с Кетозал. Мекичка ми стана косата. Аз нямам сърбежи по принцип, нито пърхот, но имам понякога като се зачопля разни плаки в предната част на главата. Което ме наведе на мисълта, че един курс с него би ми помогнал поне малко. Simple Smile

# 328
  • Близко съм
Да , мога и рецептата да снимам. Доверявам се шмам ли избор. Той ме спаси първия път, надявам се и сега да го направи

# 329
  • Бургас
Аз се излекувах от пърхота но продължавам да си ползвам шампоана на Виши/за пърхот/... какъв бихте ми препоръчали за мазна коса,преди да ми започнат проблемите ползвах Здраве и Сайас за мазна коса

Общи условия

Активация на акаунт