Козметика за бременни

• 11 004
  • 44
  •   1
Отговори
# 15
  • Благоевград
И аз съм в края на 3 м. Днес купих това

Харесвам продуктите им, къпя се с душ гела, най-класическия, обожавам ароматът на чисто. Този лосион ухае страхотно и попи бързо. Мазах само на корема, по другите части на тялото имам стрии от пубертета, само там все още нямам, но не ми е болка за умиране. Моя приятелка ме посъветва да се мажа всеки ден, тя е ползвала всякакви продукти, без значение от марката и няма нито една стрия никъде по тялото, а е качила 14 кг.

# 16
За хидратиране на  кожата по тялото дали може да се ползват лосионите на Mixa от ДМ? Преди много ги ползвах и бях доволна, аз съм с леко суха и чувствителна кожа, но не знам дали по бреме на бременност стават. Благодаря!

# 17
Момичета, някоя от вас дали е използвала кокосово малсо вместо лосион?

# 18
  • Bарна, морето, сините вълни
Аз ползвах през цялата бременност кокосово масло. Е, не ме спаси от стриите, но пък ми хидратира кожата.
И сега го ползвам, за почти всичко. Лицето си мажа, косата също, след епилация, в шейкове, дори бебето масажирм с кокосово масло.

# 19
  • София
И аз се мазах няколко пъти с кокосово масло, но не ми харесваше, че не попиваше и бързо се ориентирах към друго. Стрии от бременността нямам.

# 20
Здравейте, можете ли да ми кажете какви душ гелове използвате/изплозвахте по време на бременност? Важно ли е да са специални или може да са от сорта на Dove, Нивея и тн?

# 21
  • Bарна, морето, сините вълни
Въобще не съм ползвала нещо по-специално по време на бременността. С каквито се къпех преди, със същите и бременна.

# 22
Здравейте мами, някоя от вас ползвала ли е тези продукти, ако сте ги ползвали доволни ли сте, и бихте ли ми препоръчали нещо от което сте наистина доволни.

# 23
От 1ви до началото на 9ти месец ползвах крем на Кокона и майка против стрии. Добре овлажняваше, доста е мазен и не са се получили стрии на местата които съм мазала. Обаче корема ми взе да расте много бързо и вече в началото на 9ти месец беше доста сух, лющеше се и ме болеше. Купих си крема на Palmer's против стрии и всичко си дойде на мястото. В сравнение с Кокона и майка попива много по-бързо и много по-добре хидратира. Подходящ е за много суха кожа. Като цяло и от двата крема съм доволна,но ако кожата е прекалено суха крема на Palmer's е много по-добрия вариант, ако кожата е добре Кокона и майка също много помага против образуването на стрии, а е и по-евтин. Най- добрия вариант е освен кремовете, да се ползва хидратиращ душ гел и хидратиращо мляко за след баня.

# 24
И аз да се включа Simple Smile С първата бременност до 6-ти месец се мазах с бленд от кокосово, какаово и масло от шии. След това минах на преварена свинска мас с невен ( няма аромат). Не качих много, но кожата ми е доста суха и си поиваше всичко. Нямам една стрия от тогава. Сега съм началото на 5-ти месец с второ бебе и коремът ми порасна много по-рано и бързо - директно започнах със свинска мас с невен. Надявам се отново да няма поражения! Душ геловете ми гледам да са максимално изчистени откъм състав, т.е. натурална козметика и т.н.

# 25
До кожа е за мен,аз се мазах с олио и крем на Матернеа,качих много водни килограми и някой от хапване и ИП.Нямах нито една стрия,след като родих си измазах каквото имам,пак не се появиха стрии а свалям все още.

# 26
Здравейте, момичета!
Някой знае ли физически магазин в Пловдив, където да продават лосиона против стрии за бременни на Biobaza?

# 27
Здравейте мами, някоя от вас ползвала ли е тези продукти, ако сте ги ползвали доволни ли сте, и бихте ли ми препоръчали нещо от което сте наистина доволни.

Аз ползвам крема против стрии от 12-та седмица. Доволна съм, попива бързо и няма кой знае какъв аромат (не дразни и не е силен). Все още не мога да видя дали има ефект, тепърва започвам да се разтягам в 22 седмица съм. Засега нови стрии не виждам, имам си от преди години 😁.
Пробвайте, може да ви хареса 😉

# 28
Когато бях бременна бях сигурна, че няма как да ми се разминат стриите, но за да мажа все пак нещо си взех това:
https://www.palmers.bg/image/cache/catalog/solid-formula-cocoa-b … jpg-3-600x650.png
Все още не мога да повярвам, но нямам нито една стрия по корема( при качени 20кг), а не бях особено стриктна в мазането, имам стрии само от преди бременността.
Във форума препоръчваха този крем за бременни https://www.palmers.bg/image/cache/catalog/tummy-butter-for-stre … rks-2-600x650.jpg , но когато на мен ми трябваше не го намерих и затова купих другия.

# 29
Когато бях бременна бях сигурна, че няма как да ми се разминат стриите, но за да мажа все пак нещо си взех това:
https://www.palmers.bg/image/cache/catalog/solid-formula-cocoa-b … jpg-3-600x650.png
Все още не мога да повярвам, но нямам нито една стрия по корема( при качени 20кг), а не бях особено стриктна в мазането, имам стрии само от преди бременността.
Във форума препоръчваха този крем за бременни https://www.palmers.bg/image/cache/catalog/tummy-butter-for-stre … rks-2-600x650.jpg , но когато на мен ми трябваше не го намерих и затова купих другия.

И аз ползвах втория, но и аз не се мажех особено редовно. Много беше мазен и после нищо не можех да правя, но пък ми свърши чудесна работа дори и с нередовно ползване. Нямам стрии по корема.

Общи условия

Активация на акаунт