Против акне/пъпки по лицето 8

• 97 543
  • 799
  •   1
Отговори
# 150
Моля ви за мнение.
Сутринта се събудих с някакъв обрив около очите- ситни пъпки, стои като набраздено, без връх и цвят; около веждите, очите и клепачите.
Чудя се от какво е. Снощи не се намазах с крем и си легнах , дали не ми се е дехидратирала кожата или от грима ?

Аз имах такава реакция от крем по ръцете. В началото беше само релеф, след това се появи зачервяване и сърбеж. При мен беше алергична реакция от крема със сигурност, защото беше нов и обривът се появи само на местата, на които се бях мазала.

# 151
От 3 седмици ползвам Cleocin T (заместител на дълготърсения от мен Далацин Т) и съм много доволна! Пъпките се махат доста бързо от него, а и забелязвам заличаване на белезите от старите пъпчици. Ако някой има път към Турция препоръчвам да си закупи за проба, защото в БГ го няма.

# 152
Био Ойл съм ползвала, чудеса няма - само мека, хидратирана кожа на лицето(моята е смесена, та гледам да не прекалявам). Спаси ме от стрии и през 2-те бременности - нямам мито една, въпреки, че бях като хипопотам и съм предразположена (имам от пубертета немалко). Изключително много козметични продукти повишават фотосенситивността на кожата и не се препоръчва излагане на слънце без сериозна защита след ползването им. Вкл. целокупната корейска козметика Wink

PS Освен Био Ойл съм ползвала и други неща през бременностите, но това масло ми беше любимо!

# 153
От къде да си поръчам и аз Норева?

# 154
От 3 седмици ползвам Cleocin T (заместител на дълготърсения от мен Далацин Т) и съм много доволна! Пъпките се махат доста бързо от него, а и забелязвам заличаване на белезите от старите пъпчици. Ако някой има път към Турция препоръчвам да си закупи за проба, защото в БГ го няма.
Вчера взех за сина ми , поръчала съм и Норева ексфолиак глобал 6.

# 155
# 156
  • Бургас
В случай, че някой ползва Acne Out, в аптека Витания има 20% намаление на продуктите Acne Out и 25% намаление на продукти URIAGE

# 157
  • Sofia
Момичета, надявам се да съм уцелила темата с въпроса си, но има ли някой, който е доволен от тези серии на Жая? Ако да, от кое е доволен? Моля да споделите, че съм им хвърлила око. Благодаря. Hug

# 158
Някой правил Ли е процедури за лицето ?
Мануално или апаратно почистване тип Хидрафейшъл ??

Препоръчаха Ми карбокситерапия.
Дали имате отзиви как се отразяват подобен тип грижи ??

Норева, easyparapharmacie.co.uk .

Имат прекалено много продукти, от които едва 5-6 са тук при нас.

# 159
Аз съм си правила няколко процедури Хидрафейшъл. Точно едно нищо е за мен и изхарчи пари. Не съм с проблемна кожа. Не мога да си представя какво би направило за проблемна кожа. Още по-голямо нищо. А из нета картинки и клипове да гледаш. Нито ме хидратира, нито нещо видимо забелязвам. АКо нямаш излишни пари, въобще не се харчи. Ако 150-200лв са ти излишни, пробвай и сама се убеди.

# 160
Правих си хидрафейшъл. След като приключи прожвдурата с апарата, която беше едно нищо, козметичката ми изстиска няколко пъпки ръчно. Дадох 130 лв за ръчно стискане, което в къщи си правя безплатно когато издивея от състоянието си... Така че, според мен няма смисъл от хидрафейшъл.

# 161
Същата работа. Само че мен ме остискаха преди процедурата. Даже не знам и какво ми намериха за стискане. Имам черни точки по носа, но те са толкова дребни, че едва ли със стискане може да се изкара нещо. Може и да излязат по някакъв начин , но това стискане определено не е начинът при мен. Абе глупост. Жалко че се поведох по стадния ефект във форума и се набутах. Не си давайте парите въобще. Особено пък който ги няма излишни, хич да не се харчи.

# 162
Правила съм един път само ,
Но все ме убеждават че след 3 процедури ефекта е уау кожа порцелан .

Имаше онзи глоу ефект , което ме впечатли тогава както и хидратирана добре.

Наистина виждах я изчистена ,  но пък като че ли забелязвах че по-бързо се замърси след това .

Аз нямам  черни точки, но ходих в Biologie Recherche и там с техния уред ми излезе че кожата ми е силно дехидратирана .
Написаха ми и техните цени на кремове и т.н.

Но аз смятам че първо трябва с някакви процедури  самата кожа да живне и да се хидратирира и чак след това да подхващам кремовете и лосиони за допълнително поддръжка .

А относно тяхната козметика никъде тук във форума няма информация и отзиви и затова не съм се втурнала към тях .
А изглежда интересна и не е чак толкова скъпа .

# 163
И аз съм правила хидрафейшъл - 0 резултат. Но аз имам проблемна кожа и на юен ми е много, много слаба процедура. Правила съм и млечен пилинг, който беше 120лв - след това се белиш цялата и уж трябва да паднат белезите от стари пъпки Grinning абсолютно никакъв ефект! Само че се белих 5 - 6 дни и едва се понасях.

# 164
https://www.instagram.com/p/BcS5CkYAtPO/

такъв тип терапия дали би помогнал при белези и петна по лицето?

За установяване причините за акне от къде да започна? Не консумирам млечни, не пуша (това няма връзка). Кои хормони трябва да се изследват? Не можах да намеря тема за това и питам тук

Общи условия

Активация на акаунт