Против акне/пъпки по лицето 8

• 97 511
  • 799
  •   1
Отговори
# 210
А някой,който си е правил пилинг,може ли да каже след това какво става с кожата, колко време се възстановява, четох че от кожата започва да тече гной ,и има вероятност да потъмнее на това място? А боли ли ли по време на терапията

# 211
  • София
Лично аз не съм доволна от пилинга.Никакв полза не видях.Има хора,които си го правят често .Действително кожата става свежа и хубава,но за кратко.Когато ти го направят и кожата ти започва да ти гори,ветрилото е добро решение.После започва едно мазане нон-стоп с Дефламол.Един безкраен мазньоч денонощно.Е това едва го изтърпях.После едни парцали ти висят и не трябва да ги махаш,докато сами не паднат.Грозна картинка.Чувствах се като прокажена.Нито акнето ми се повлия,нито белезите.Но аз и не съм и тежък случай де.

# 212
И аз се изпуснах отново и наруших диетата си, сега съм с поне 7 пъпки!
Ходих на козметик преди три седмици. Направи ми почистване, другия месец отново ще ходя. Също ще я помоля да ми направи терапия срещу белезите. 

# 213
Никаква гной не тече след пилинг, къде ги чувате тези глупости?!  Shocked

Пилингите са различни видове и при различните, времето за възстановяване е различно. Някои почти нямат такова, други като ТСА има няколко дни.
Правят се за обновяване на кожата и са добри при петна и белези. Акне не лекуват и от един пилинг резултатът обикновено не е впечатляващ. Правят се серии от правилно подбрана според нуждите киселина и концентрация на разтвора, и в зависимост от тежеста на състоянието. 

# 214
  • САЩ
Къде ги правихте тези тестове?Те са толкова много храни,че не знам към кои точно да се насоча...
Аз живея в САЩ, изпратих няколко косъма по които тестват за непоносимост за над 200 вида храни, растения, недостиг на различни витамини, хормони и т.н. Беше подозрително евтино, към $50 така че не съм сигурна доколко са достоверни този вид изследвания. В Б-я не съм сигурна дали се предлагат, но помня че моя приятелка си прави нещо подобно в София, където по косъм от косата и бяха казали кои храни да избягва за да не дебелее.

# 215
Резултатите за витамини и хормони могат да се засекат и по кръвен път. Ако има съвпадение, може да се вярва, че и резултатите за храните са верни.

# 216
В България има кръвни тестове за интолерантност към храни.

# 217
Здравейте, в момента съм в 17 седмица и получих страшно акне понеже живея в чужбина и мога да си запиша час при кожен чак след 4 месеца и се опитвам по всякакъв начин да намеря лек.
Опитвам със маски, пилинги но пъпките са като буци и подкожни единственото което ми помага е дарсонвала защото ги изгаря отвътре и изчезват и го ползвам само при нужда когато излезе пъпка само върхо мястото а не навсякъде , но разбрах че за бременни това изобщо не е препоръчително...Sob
Какво мога да направя в този случай толкова ли е вреден дарсонвала за бебето ?? Simple Smile

# 218
Здравейте, в момента съм в 17 седмица и получих страшно акне понеже живея в чужбина и мога да си запиша час при кожен чак след 4 месеца и се опитвам по всякакъв начин да намеря лек.
Опитвам със маски, пилинги но пъпките са като буци и подкожни единственото което ми помага е дарсонвала защото ги изгаря отвътре и изчезват и го ползвам само при нужда когато излезе пъпка само върхо мястото а не навсякъде , но разбрах че за бременни това изобщо не е препоръчително...Sob
Какво мога да направя в този случай толкова ли е вреден дарсонвала за бебето ?? Simple Smile
Абсолютно забрави за Д'Арсонвал по време на бременност!

# 219
  • София
Акне аут имате ли свободно по аптеките или онлайн ако може да поръчате?Почистваща гел-пяна,лосион,хидратиращ крем(3 стъпки)+лечебен нощен крем от същата серия.Примерно.

# 220
Цитат
Излишната мазнина прави порите лепкави и създава предпоставки за задържането на бактерии в тях.
Порите не са лепкави. Консистенцията на себума е по-лепкав и свободното изтичане през порите е затруднено.
Цитат
Образуват се черни точки, в които себумът се свързва с кожните пигменти и запушва порите.
Тъмният цвят на черните точки е в резултат от окисление на себума, на повърхността на пората. Няма нищо общо с каквито и да било пигменти.

Цитат
...,наситени мазнини/животински/хидрирани мазнини/маргарини/ също допринасят за появата на акне.
Животинските мазнини нямат вина за наличието на акне, но захарта и при някои хора млечните продукти, да. За хидрирани мазнини чувам за пръв път, може би се има предвид хидрогенизирани? Маргаринът пък е пълен боклук и никой не трябва да яде това нещо.

Цитат
Затова на първо място е важно да се направи детоксикация на организма чрез програмите на FLP, като не се изпускат пробиотиците!
Тук вече ми мирише на реклама.

# 221
Здравейте, момичета!
Имам следния проблем - от известно време, от дясната страна на лицето близо до ухото ми излизат ситни пъпки, не ги чопля, но ми остават петна. Концентрирани са само на това място, тук-таме ми излиза по някоя пъпка повреме на ПМС на обичайните места, но никога не са ми оставали такива петна. Мислех, че е от говоренето по телефона и досега с фондьотен, но не говоря като цяло много, и се старая да няма допир на телефона с кожата. Почиствам си гримът много добре, но проблемът си остава. Някой сблъсквал ли се е с нещо подобно и има ли идея как да ги третирам тези ситни пъпки?

# 222
Здравейте, момичета!
Имам следния проблем - от известно време, от дясната страна на лицето близо до ухото ми излизат ситни пъпки, не ги чопля, но ми остават петна. Концентрирани са само на това място, тук-таме ми излиза по някоя пъпка повреме на ПМС на обичайните места, но никога не са ми оставали такива петна. Мислех, че е от говоренето по телефона и досега с фондьотен, но не говоря като цяло много, и се старая да няма допир на телефона с кожата. Почиствам си гримът много добре, но проблемът си остава. Някой сблъсквал ли се е с нещо подобно и има ли идея как да ги третирам тези ситни пъпки?
Аз все пак мисля,че е от телефона. Почиствай го редовно с дезинфекциращи кърпички,има ефект. Другото,за което се сещам е руж/бронзант...Аз получавам обрив от ружове.

# 223
И аз имах период с такива пъпки и стигнах до извода, че са от ружа. Сега го ползвам много рядко (веднъж на месец-два) и проблемът изчезна.
От няколко дни се мажа с маслото от гроздови семки. Сутрин кожата ми не е мазна, в същото време я усещам хидратирана. Ще видя как ще е с времето, но засега съм повече от доволна. Взех си и един сапун с невен против акне, който също ми действа много добре.

# 224
На мен ми помага рициновото масло. Мажа пъпките или засегнатото място и си махат.

Общи условия

Активация на акаунт