Кауфланд - тема 33

• 82 729
  • 754
  •   1
Отговори
# 240
  • 1st floor
Кожени са портмонетата, имат знак за ест. Кожа на кутиите. Харесаха ми и взех и мъжко, и дамско. После ходих и до Лидл. Мъжкото там май е по-хубаво кожа, но няма да сменям. Взех и кора яйца, бутчета и кашкавал на промоция. Много хубаво било пазаруването в 7:00 - има от всичко, подредено е и няма хора. Simple Smile
Не беше ли днес тегленето на наградите от коледния календар на К.? Нещо не намирам печелившите.

# 241
  • Варна
Пратих ММ със списък, само яйца на кора е нямало. Попитал служител - били свършили. Брей, сякаш Великден иде! Сега пак трябва да се разходи някой ден, дано ги улучи.

# 242
  • Пловдив
Аз що се подлъгах за кис.краставчки,че са от големите буркани Stuck Out Tongue Winking Eye

# 243
Аз видях яйца на кора,но без цена.Каква е цената?

# 244
И масло нямаше.

# 245
Аз не ям люто и пикантните краставички са ми люти,а и детето не може да яде,та взимаме само с подправки.

# 246
  • France
Изтриха поста ми в темата на Кауфланд и коледните рецепти, в Клюкарника. Ще изкажа възмущението си тук.
Миналата седмица посетих супермаркета в Дружба. Онемях от цените: някои продукти са двойно !! по- скъпи от Франция, където живея. Други, са завишени. Месото, на витрината, изглеждаше неестествено. И то вносно, на цена, несъответстваща на качеството. Също така, на касовата бележка, на два продукта, сумата бе нормална, а не промоционалната. Боклуците, като посуда, чинии и т.н., които са там, във Франция се продават в една верига, тип " За един лев". С една дума, нямам думи.

# 247
Така е, цените в България са високи. Наистина чиниите ги има в тези магазини, но са горе долу на същите цени.

# 248
  • Варна

5 и нещо. Бройката излизаше по 0.19 лв.

# 249

5 и нещо. Бройката излизаше по 0.19 лв.
5.65

# 250
Искам да споделя, че вчера загубихме ръкавичките на детето в Кауфланд (аз по точно), и днес бяха на информация. Останах приятно изненадана! Peace

# 251
Взех щолен, хубав е и айсберг, сравнително малък е, но са пускали и по-малък за 1 лв

# 252
Купих яйца днес, 5,65.
Масло пак нямаше.

# 253
Някой скоро питаше за боб Статев, аз го бях купила от друго място, но не бях готвила и не казах нищо, та... хубав е. И на вкус, и на вид ми прилича на Традиционен на Крина.

# 254
  • shumen
При нас яйца имаше,но масло не видях.В К забелязах,че мечетата на Помбер са под 1 лев,а в другите магазини са по 1,10,че и нагоре.

Общи условия

Активация на акаунт