Кауфланд - тема 33

• 82 740
  • 754
  •   1
Отговори
# 195
  • shumen
Има ги и при нас.Аз днеска ги видях.

# 196
Портокалите стават ли за фреш?
Стават, ние взехме една кофа онзи ден и вече втора сутрин пием фрешчета. Сочни са, не много сладки, приятни. Мъжа ми и по един грейпфрут си слага и става екстра. Grinning

# 197
Ние днес ходихме за втора кофа портокали, че първата замина Simple Smile

# 198
  • shumen
Някой видя ли детските долнища?От по плътните или тънки са?

# 199
Имате ли мнение за деликатесите в другата брошура? Точа се на теринчетата, разни сирена, шунки.... Антипастите хубави ли са?

# 200
  • Варна
 Някой купил ли си е вече хималайската сол в мелничка? Интересува ме най-вече мелничката дали се отваря, че имам нужда от една за черен пипер.

# 201
Някой има ли мнение за кухненските принадлежности на Vita , за които се събират точки?

# 202
# 203
Имате ли мнение за деликатесите в другата брошура? Точа се на теринчетата, разни сирена, шунки.... Антипастите хубави ли са?

Терините в Лидл хич не ми харесват, Кауфландските не сме пробвали, но надали са нещо възхитително.
Слагат им разни гръмки имена, уж са дивеч, а вътре има няколко процента дивеч.

# 204
А вие като отворите бисквити "Катеричка", катерица ли изкача отвътре?Simple Smile Подарявали са ни терини - някаква твърда консистенция с наподобяващ вкус за мен е това нещо.

# 205
Благодаря.
Ще взема цветоулавящи кърпички, мокри кърпи,  сирене Лакрима, и май това е.

# 206
  • 1st floor
Аз харесах дамските портмонета. Но не знам дали ще успея да отида в понеделник. Ако са хубави, сигурно бързо ще свършат. Пускали ли са ги и преди? newsm78 Трябва ми точно такова - черно и изчистено. Дано и вътрешното разпределение да е ОК.

# 207
  • София
Аз харесах дамските портмонета. Но не знам дали ще успея да отида в понеделник. Ако са хубави, сигурно бързо ще свършат. Пускали ли са ги и преди? newsm78 Трябва ми точно такова - черно и изчистено. Дано и вътрешното разпределение да е ОК.
Във всички китайски магазини ги има.

# 208
  • 1st floor
Гледах лятото в китайския мол, но нищо не ми хареса. Или вътре са шарени и гадни, или някой мега цигански цип ще сложат...искам семпло изчистено портмоне.  Tired

# 209
  • София
Гледах лятото в китайския мол, но нищо не ми хареса. Или вътре са шарени и гадни, или някой мега цигански цип ще сложат...искам семпло изчистено портмоне.  Tired
Явно трябва да се потърси на няколко места поне. Аз имам такова, но синьо с черен хастар отвътре и беше 7 лв някъде.

Общи условия

Активация на акаунт