Кауфланд - тема 33

• 82 717
  • 754
  •   1
Отговори
# 285
  • Карлово
Ааа,аз ям яко,засега не ми пука особено,но и не виждам резки промени.Загледах и аз щолена в К,но май го преядох и засега ще пропусна.Изядох 5 Simple Smile
Това да не е някоя нова диета? Ако кажете какво да очаквам, ще доям нашия, че като гледам с какви темпове го консумираме, май и за след нова година ще има. Пък и на гости предлагахме.

# 286
  • русе
Хуск има ли и къде е точно ?

# 287
Дами, ползва ли някой съдовете на Vita/ Infinity Chefs?
Интересувам се от мнение за уок тигана. Добър ли е, покритието дали е добро и  заслужава ли си парите?
Благодаря!

Последна редакция: пт, 28 дек 2018, 20:18 от vili_ili_eva

# 288
# 289
  • Плевен
На предпоследната страница има шкаф за пералня за 69лв. Дали цялото нещо от картинката е за толкова пари, струва ми се невъзможно и малко подвеждащо.

# 290
На предпоследната страница има шкаф за пералня за 69лв. Дали цялото нещо от картинката е за толкова пари, струва ми се невъзможно и малко подвеждащо.
Описани са размерите, може и да е за цялото нещо.

# 291
Здравейте, купих преди няколко седмици комплект пробори от кауфланд, неразпечатвани са. На Коледа ми подариха други. Бих искала да върна тези в Кауфланд, но не намирам бележката. В Лидл са ми вземали техен продукт без бележка, защото ясно си личи, че  екупен от тях, в Кауфланд дали може?

# 292
  • Буркина Фасо
размерите по-скоро отговарят на шкафа до пералнята, а не за този над нея.
пералните за широки около 60 см.

# 293
  • Пловдив
Според мен описаните размери са само за това страничното високо шкафче, без това, което е над пералнята.

# 294
  • София
Има страхотен чипс Прингълс в момента, с вкус на зелено къри Heart

# 295
  • shumen
Според мен това не може да е цената на цялото шкафче.

# 296
В сливенския Кауфланд филето на Орехите не е никакво филе. Това е 100% бут или по-скоро и той не си знае процентите Sad
И преди сме взимали, много го харесваме, но този път ни метнаха

# 297
Според мен описаните размери са само за това страничното високо шкафче, без това, което е над пералнята.

Именно. 190/32/25 не може да събере пералня.

# 298
Здравейте момичета преди в кауфланд имаше телефони смартфон за 140 или нещо подобно.Някой дали е видял наскоро телефон на подобна цена.

# 299
Здравейте момичета преди в кауфланд имаше телефони смартфон за 140 или нещо подобно.Някой дали е видял наскоро телефон на подобна цена.
В интернет има доста на тази цена https://www.pazaruvaj.com/mobilni-telefoni-gsm-c3277/android/?orderby=1 и има голямо разнообразие.

Общи условия

Активация на акаунт