Кауфланд - тема 33

• 82 690
  • 754
  •   1
Отговори
# 375
Да сте обръщали внимание случайно Коколиното да е било на промоция скоро? Бях се запасила с няколко бройки и сега установих, че и последната е почти на дъното. Да знам дали да чакам промоция или да купувам...
Скрит текст:
има на промоция в лили

# 376
  • Карлово
Голем студ, а ми се ходи за крема сирене

портокалите при нас ги бяха пуснали по 88 ст след като мина кофата и бяха страхотни, а на вид не особено...
Toва на промоция хубаво ли е?

# 377
Някой купи ли си я вече? И да сподели мнение!

# 378

портокалите при нас ги бяха пуснали по 88 ст след като мина кофата и бяха страхотни, а на вид не особено...

Това на К Класик е супер, до миналото лято беше 99 ст нормална цена
предполагам и това на Лакрима е хубаво

# 379
  • Пловдив

Това на К Класик е супер, до миналото лято беше 99 ст нормална цена
предполагам и това на Лакрима е хубаво
В мека опаковка ли е ?Като бг крема сиренето или...?

# 380
В мека, да

# 381
Маслиновата паста в големите буркани бива ли я?

# 382
  • shumen
Аз днеска ходих и взех бутер банички,портокали и други неща.Портокалите са много сочни и сладки и съжалявам,че не взех повече.

# 383
  • Варна
Момичета , някой да е взел от печките Ayko , които са на промоция. Купих тази с вентилатор, но при едно преместване изпадна някаква част. Смених я с друга , но се чудя дали аз съм била “късметлийка” или всички са толкова “издръжливи “

# 384
Скара за печене за 40лв имаше на плакат, но не обърнах внимание от кога е. Понеже я няма в брошурата, може би от другата седмица, някой знае ли? И дали е хубава? Редовната й цена в магазина беше около 110лв...

# 385
От 14 до 20.01.
И аз съм хвърлила оЧо на подобни скари, ма срещам отпор У ММ- много пръскали, сякаш той мие кухнята Simple Smile 
В интерес на истината, той мие посудата, та по този повод туй чудо как се мие, има ли си каналче за мазнините?

https://www.kaufland.bg/aktualni-predlozheniya/sledvashta-sedmit … _id=00046158.html

# 386
Ние имаме същия модел обаче на Ариете, ползваме я 6-та година. Много съм доволна, но вече започна буксата да прави проблем и да не нагрява на максимална степен. Нашата има отдолу тавичка и мазнината пада през един процеп (на тази скара на снимката на виждам такъв, ще се гледа на място). Ние печем на терасата, после я забърсвам и мия с обезмаслител и препарат за съдове на мивката. Последно време обаче съм я занемарила и стои постоянно на терасата, затова искам да си купя нова и пак да си я поддържам.

# 387
Да сте обръщали внимание случайно Коколиното да е било на промоция скоро? Бях се запасила с няколко бройки и сега установих, че и последната е почти на дъното. Да знам дали да чакам промоция или да купувам...
Скрит текст:
има на промоция в лили
И в ДМ също

# 388
  • София
Моля за отзив за хайвера, който е на промоция тази седмицца. Този от 1,99 и този от 3,99.

# 389
Здравейте! Моля, кажете ми мнение за миксерите на Бергнер (infinity chefs), които се закупуват с точки?

Общи условия

Активация на акаунт