Кауфланд - тема 33

• 82 565
  • 754
  •   1
Отговори
# 630
  • Русе
Трънка Бодливкова, ето това е Коколино blue splash и до сряда беше на промоция в ДМ. Има си го по магазините. Кауфланд не е единствения магазин, в който се продава Коколино. Нали наскоро писаха, че ще спрат да продават продукти на Юниливър и може би за това нямат богат асортимент.
http://taxta-magazini.com/image/cache/pochistvashti/PERILNI/1860-800x800.jpg

# 631
Коколиното отдавна го развалиха, иначе и аз му бях фен.

# 632
а някаква свещ или ароматизатор да предложите, които се справят с мирисът на цигари

# 633
Купих един черен чаршаф, единичен. Нямало повече?! А е вторник. Crazy

# 634
Алоето как е?

# 635
Днес ходих до магазина в Младост 3. Освен нещата от брошурата имаше и взех други намалени неща. Бяха извадили едни мъжки долнища, 100% памук, пускаха ги есента, мисля, на 12 лв, сега бяха по 8 лв. Едни детски якета пролетно-есенни: зелени, розови, сини, бяха по 7.5 лв., пишеше 74% намаление, не помня и не погледнах редовната цена, Дева си беше купила розово. Имаше доста размери около 140-150. Имаше и доста панталони, джинси пак тези размери и пак на подобни цени. Доста коледни неща.
Не мисля да мисля поне половин година за: ТХ, душ гел, четки за зъби; сапуни, прах за пране (не от сега) и др. Rolling Eyes.

# 636
Днес имаше хора, които идваха само заради талоните. Попълваха ги и си тръгваха...

# 637
Днес имаше хора, които идваха само заради талоните. Попълваха ги и си тръгваха...
И к`во от т`ва?

# 638
Талоните не са обвързани с покупка, така че не би трябвало да е проблем.

# 639
Те и с печалба май не са обвързани, но това е друг въпрос

# 640
С разходка. Са обвързани явно...

# 641
Не попълвайте.
Да не отида аз да пусна само един и ше ме изберат.
Мухаха Grinning
Сериозно-това с талоните не е ли нагласено леко?

# 642
  • В полите на Витоша :)
Здравейте!
От тоалетните блокчета Бреф виждали ли сте останали в Овча купел или на Т. Каблешков?

# 643
Ей сега се връщам от О.К.Кауфланд,но не съм видяла питането...сори,но не съм търсила точно тях и не погледнах...иначи всичко друго си имаше-т.х.още има и взех бяла,всичко по списък(а явно скоро е имало и мн.намалени неща-двата коша бяха полу празни,но ме чакаше силиконова форма за лед-пръчици за 0.30 и мн.добър тефтер със спирала и тв.корици за 0.35).

То е май тетрадка,но ми харесва за тефтер

Последна редакция: чт, 31 яну 2019, 17:26 от denyil

# 644
Хубави ли са чаршафите с ластик?

Общи условия

Активация на акаунт