Спирала за мигли- тема 17

• 67 878
  • 746
  •   1
Отговори
# 60
  • някъде под слънцето...
Кико имат и хубави неща, но спиралите не са сред тях.

# 61
На мен ми харесват доста техните спирали. Но най- голям фен съм на лаковити за нокти.

# 62
Преди време се коментираше, че едната Lash Sensational се маха лесно, а друга не и имат някаква разлика, но не си спомням каква и не мога да открия обсъжданото. Някой знае ли? По принцип съм много доволна от спиралата как се справя с миглите, но заради трудното махане не повторих.

# 63
И аз това питах няколко пъти последните месеци, но без отговор  Laughing Помня много добре, че се обсъждаше няколко пъти, но не мога да намеря дискусията с търсачката, а съм решила да си взема пак спиралата.

# 64
  • Street of Dreams
Аз лично така и не разбрах каква е разликата между двете спирали, или просто в един момент промениха формулата. Тази, която имам в момента, до сущ прилича на предишните, но е само трайна, без да ми сваля миглите - тоест съвсем ок е. Тъй че просто пробвайте. Simple Smile

# 65
Аз не съм имала проблем с нея, а си изразходих няколко опаковки.

Черната се сваля лесно, защото е с масла. Но и се размазва по лесно. Не съм я пробвала, но тогава такива бяха коментарите.

# 66
  • Street of Dreams
Аз не съм имала проблем с нея, а си изразходих няколко опаковки.

Черната се сваля лесно, защото е с масла. Но и се размазва по лесно. Не съм я пробвала, но тогава такива бяха коментарите.

Черната е едно клепане, което няма нищо общо с гримиране. Аз я бях оплюла с чисто сърце преди много време и още не ми е минал шокът от ужасността й Grinning

# 67
черната с маслата не се сваля никак лесно

# 68
  • някъде под слънцето...
На мен ми харесват доста техните спирали. Но най- голям фен съм на лаковити за нокти.
Завиждам.Heart
За 15 години от както съм им клиент, така и не попаднах на някоя , която да се сработи с моите.Дори супермаркетска спирала(Mercadona) работи по добре на моите мигли
По.изключение купувам цветните им спирали, но откакто отркрих моя цвят при мак(чиото спирали също не харесвам) , вече пропускам и цветните на кико.
Но аз не харесвам и Ле Волюм, така, че е въпрос на мигли.
Но пък за сенки и моливи за мен,  има чудесни попадения особено в лимитките.

# 69
  • София
И аз не съм попадала на хубава спирала на Кико. Иначе харесвам техните сенки, лакове, червила (те специално с едно наум, но за цената си стават).

# 70
Моите любими спирали са Шанел и Герлен. Сега се чудя на Sumptuous Extreme на ЕЛ. Ако някой има впечатления от нея, ще съм благодарна да ги сподели.

# 71
  • Street of Dreams
Моите любими спирали са Шанел и Герлен. Сега се чудя на Sumptuous Extreme на ЕЛ. Ако някой има впечатления от нея, ще съм благодарна да ги сподели.
Аз имам и не съм й никак почитателка. Но е до мигли. Спиралата трупа, дава дължина и обем, но няма гладкост и подреденост, каквото аз търся. Знам, че момичета с по-скромни мигли я харесват, защото "прави мигли", но за мен тези мигли не са красиви. Моята спирала на ЕЛ е Infinite (казвам го за 100-тен път) и ако не ми щипеше, щях все на нея да карам. Мисля, че и другите спирали на Ести ми щипят, но не помня добре.

# 72
  • София
На мен ми сълзят очите от спиралите на ЕЛ, та изобщо не ми хрумва да ги нося. Не я харесвам Sumptuous Extreme как стои също.

# 73
Минавам да се оплача от GR smokey lashes в опаковката розово злато. Видя ми се много суха, въпреки че харесвам сухи спирали, или самата четка не може да вземе достатъчно продукт. Нито ги изви, нито удължи, само оцветени мигли, стоящи на топчета.
Искрено съжалявам, че обиколих няколко Лили-та, специално за нея, защото четох много добри отзиви. Като се замисля, не съм имала по-лошо стояща спирала. Запечатани са, така че няма как да е отваряна преди това.

Четката обаче разделя хубаво миглите, та я пробвах след GR 2in1, която пък ми ги слепва. Резултата е добър, не обичам да хвърлям козметика, особено нова. Ще си ги ползвам едновременно.
Същото и при мен, много вдъхновена от четката и от отзивите (поне във третото Лили я намерих). Изобщо не ми хареса, стои си само пробвана. Аз обичам спиралите с масла.

# 74
  • София
Напоследък съм решила да дам шансове на спиралите на ГР и опитвам какви ли не, защото са ок като качество някои, а цената е смешна. Точно тази спирала на ГР в лъскавата розова опаковка има и много светло черен цвят - почти сив. Иначе като нанасяне и ефект при мен беше ок, без да е нещо кой знае колко специално.

Общи условия

Активация на акаунт