Спирала за мигли- тема 17

• 67 932
  • 746
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Много съм доволна от Maybelline lash sensational, имам хубави мигли, но тя е една от малкото, които правят миглите ми едновременно дълги и гъсти. Много трудно се маха обаче. Моля да ми препоръчате спирала с такъв ефект, която обаче да е по-лесна за сваляне. Nature Full Moon With Face

# 91
  • София
Не се маха трудно, просто не си ѝ хванала цаката. Ако напоиш очите под душа с вода и почакаш няколко минути, спиралата пада на парченца само потърквайки с пръсти.

# 92
Не се маха трудно, просто не си ѝ хванала цаката. Ако напоиш очите под душа с вода и почакаш няколко минути, спиралата пада на парченца само потърквайки с пръсти.
Това е и моята схема за всички спирали Grinning След това с измивно гелче и готово.

# 93
  • Street of Dreams
Някои хора обаче (не и аз) се къпят сутрин, а не вечер.

# 94
  • някъде под слънцето...
Най щадящ  за миглите начин е напоен с почистващ продукт тампон се поствя за минута върху миглите, после се плъзга по дължината им.
Може и с почистващо олио.
След това рутинното почистване на лицето.

# 95
  • София
Това никога не съм го разбирала....
Тогава намокрят с шепи хубаво очите и докато си измият зъбите готово.

# 96
Те се къпят и вечер, просто сутрин се къпят, като си мият косата. Да не си представяш, че вечер просто така си лягат Joy

# 97
  • София
Ми на така зададен въпроса от OnDiNe_ как да отговоря?Rolling Eyes
Да ти кажа, останала съм с впечатление, че има хора, които се къпят само сутрин, затова и казах, че това не го разбирам.

# 98
Е, то и ти си права, има някои само в неделя.

# 99
  • Варна
Някои пък прескачат само зимата, но твърдят, че не е фатално.

По темата - с Loreal Paradise Extatic, HR Lash Queen Sexy Black, Max Factor False Lash Effect и Loreal Unlimited съм в момента. Всички са много добри за моите мигли, последната особено ме впечатли.

# 100
  • sofiq
Те се къпят и вечер, просто сутрин се къпят, като си мият косата. Да не си представяш, че вечер просто така си лягат Joy

Преди години живеех със съквартирантка и тя се къпеше само сутрин.Вечер си махаше грима и си измиваше лицето.
Никога не съм го разбирала и сме спорили много пъти по този въпрос,аз взимам душ вечер,след като цял ден съм била на работа и се чувствам мръсна искам вечер да легна чиста в леглото.Нейната логика беше,че сутрешния душ я събужда и освежава и е чиста през деня,вечер нямала нужда от душ .

# 101
  • Пловдив
Най щадящ  за миглите начин е напоен с почистващ продукт тампон се поствя за минута върху миглите, после се плъзга по дължината им.
Може и с почистващо олио.
След това рутинното почистване на лицето.

Точно така процедирам аз и нямам никакви затруднения с Lash Sensational. Задържам тампони, напоени с мицеларна вода или тоалетно мляко върху очите, така спиралата се разтваря и после лесно се маха.

# 102
  • София
А как мога да я поръчам ?

# 103
  • София
Момичета, ползвали ли сте спирала на Shiseido, от която сте доволни и ако да - коя? (Искам да разделя миглите, да дава обем, да извива и общо взето да се държи като Chanel Le Volume Simple Smile

# 104
Идвам да похваля спиралата на Golden rose panoramic. Раздели ги, придаде обем, удължи. Сложих я в 13ч. До момента не е мръднала, миглите са така, както си бяха на обяд. Не се наронила или размазала, въпреки че няколко пъти ме валя сняг днес.

Ползвам и на Ревлон с тъмно синята капачка, е няма такова ронене. Уж не е суха, но постоянно под очите имам прашинки от нея. В края на деня обема е паднал и все едно нямам спирала. Единственото хубаво в нея е, че разделя много добре.

Общи условия

Активация на акаунт