Спирала за мигли- тема 17

• 67 938
  • 746
  •   1
Отговори
# 120

Ок, но дай доводи. Какво по-различно в състава има в спиралата на UD и тези на Мейбълин, примерно. Ще се радвам да ми отговориш, т.к. аз не съм запозната.

https://
Fanucka, не знам що за гримьор ти е казал такова нещо. Разлика има голяма и ако нещо си заслужава да е от висок клас в грима, то е спиралата. Особено ако ти е основното нещо в грима, както на мен.

А пък 2 от моите колежки са супер доволни от тази спирала.
А и аз нямам проблем да нанасям 2 пласта, не се напластява и слепват миглите.

Изглежда си е до мигли Simple Smile

П.С. Хубавото е, че е 6-7 лв, така че и да не си доволен, няма да ти излезе солено. Joy

Колежката ми си взе зелената принцеса и изобщо не е очарована, каза, че трудно се работи с нея, бързо засъхва докато я нанасяш и нямаш време да си подредиш миглите, а камо ли да нанесеш втори пласт.

# 121
  • Street of Dreams

Ок, но дай доводи. Какво по-различно в състава има в спиралата на UD и тези на Мейбълин, примерно. Ще се радвам да ми отговориш, т.к. аз не съм запозната.

Трябва ли да разбирам от състави и формули, за да видя ефекта от едните и от другите? По-добър довод от това нямам, нито на мен ми е нужен. Слагала съм тук снимки с около 40 спирали - всеки може да си направи извода.

# 122
Изглежда всичко е субективно тогава Stuck Out Tongue Winking Eye Hands V и по-важното е да се грижим за миглите си, чрез подхранване, масла, витамини, и тогава повечето спирали ще са ни подходящи.

Трябва ли да разбирам от състави и формули, за да видя ефекта от едните и от другите? По-добър довод от това нямам, нито на мен ми е нужен. Слагала съм тук снимки с около 40 спирали - всеки може да си направи извода.

# 123
  • Street of Dreams
Защо да е "всичко" субективно, като са приложени снимки на различни спирали на едни и същи мигли? Но ок, айде, нека е субективно.

# 124
имате ли отзиви за  Lancôme Grandiôse, че я купувам от няколко месеца и още се чудя....

# 125
Fanucka, не знам що за гримьор ти е казал такова нещо. Разлика има голяма и ако нещо си заслужава да е от висок клас в грима, то е спиралата. Особено ако ти е основното нещо в грима, както на мен.
[/quПознавамote]
Ти, с твоите разкошни мигли, и от 3 лв. спирала да сложиш, пак ще си супер, OnDiNe!  Party

# 126
  • Street of Dreams
Хаха, ще ми се. Показвала съм тук и плачевни резултати. На прима Виста се сещам за Авен, Кавър Гърл и Ланком Хипноуз Драма. Grinning

# 127
Най съм добре с телескопика на лореал, една стила имам huge, и есенс за специални случаи ще ползвам само заради разгримирането.
А телескопик ефект на Лореал произвежда ли се още? На мен също ми беше любима, но не съм я срещала в магазин поне 2 години? Диор и на мен не ми допадат. Пробвах различни, но все напластяват дебело. Харесвам ги само малко преди да ги изхвърля, когато са почти напълно изсъхнали. Сега ползвам Clarins Supra Volume, но е още много нова и също не я харесвам. Милите ми са дълги и извити, но тънки и прекалено плътните спирали ги слепват на кичури много грозно. Играя си да ги разделям.

# 128
  • гр.Добрич
Разбира се, че всичко е индивидуално. Две мои колежки с тази спирала
https://www.notino.bg/bourjois/twist-up-the-wolume-spirala-za-ob … a-2-v-1/p-495825/
правят мигли до тавана, пък моите нищо общо.

Lash Sensationel, няма сваляне от моите мигли. Онова с накисването не работи. Търкам до откат.

Търсих зелената на Голдън роуз, но щанда им в нашето Лили е зле откъм спирали. Случайно взех тази
https://goldenshop.bg/spirala-za-migli-s-3d-efekt - и съм доволна, но аз напластявам.

# 129
  • Велико Търново
имате ли отзиви за  Lancôme Grandiôse, че я купувам от няколко месеца и още се чудя....

Аз я ползвам от месец вече и съм много доволна - разделя, не слепва, извива, но не придава голяма дължина, няма ефект на кукленски мигли, а по-скоро придава естествен вид, сваля се лесно. На мен почти всички спирали на Ланком ми стоят добре, но Грандиоз със сигурност ще повторя.

# 130
  • някъде под слънцето...
Тази, която споменах е Грандиоз Екстрем.
При мен удължава, разделя и дава обем.
Не търся кукленски мигли.
За тах добър вариант е фибри които се слагат между нанасянията на спирала.

# 131
  • София
А телескопик ефект на Лореал произвежда ли се още? На мен също ми беше любима, но не съм я срещала в магазин поне 2 години? Диор и на мен не ми допадат. Пробвах различни, но все напластяват дебело. Харесвам ги само малко преди да ги изхвърля, когато са почти напълно изсъхнали. Сега ползвам Clarins Supra Volume, но е още много нова и също не я харесвам. Милите ми са дълги и извити, но тънки и прекалено плътните спирали ги слепват на кичури много грозно. Играя си да ги разделям.

И на мен телескопик ми беше любима спирала, но (поне в България) вече я няма. Моите мигли явно са като твоите - прилични откъм дължина и извивка, но с тънки косъмчета и спиралите обикновено ги слепват, а аз търся възможно най-естествен ефект. От няколко години ползвам кажи-речи само Max factor masterpiece (купувам в тъмнокафяво, пак за да стои по-естествено) и съм много доволна, защото не стои наклепано дори на два-три пласта.

# 132
Разбира се, че всичко е индивидуално. Две мои колежки с тази спирала
https://www.notino.bg/bourjois/twist-up-the-wolume-spirala-za-ob … a-2-v-1/p-495825/
правят мигли до тавана, пък моите нищо общо.

Тази на Буржоа и на мен ми е любима -страхотни драматични ми прави миглите  fingerscrossed

# 133
И на мен телескопик ми беше любима спирала, но (поне в България) вече я няма. Моите мигли явно са като твоите - прилични откъм дължина и извивка, но с тънки косъмчета и спиралите обикновено ги слепват, а аз търся възможно най-естествен ефект. От няколко години ползвам кажи-речи само Max factor masterpiece (купувам в тъмнокафяво, пак за да стои по-естествено) и съм много доволна, защото не стои наклепано дори на два-три пласта.

Благодаря! Ще взема да я пробвам и аз. Обилно наслоени мигли не понасям.
Все си мисля, че сполучливия ефект на телескопика при мен беше от прекрасната фина гумена/силиконова четка, но точно същата при друга спирала не съм срещала.

Последна редакция: нд, 20 яну 2019, 14:25 от Light Beam

# 134
Здравейте! Търся заместник на Лореал Мис Хипи в диапазона до 30 лв. и с драма ефект. Някакви предложения?

Общи условия

Активация на акаунт