Спирала за мигли- тема 17

• 67 952
  • 746
  •   1
Отговори
# 135
  • SF
Какво й се е случило на Мис Хипи??

# 136
  • Пловдив
При мен последната която взех нямаше нищо общо с първите 2. Предполагам и при Ирене е така.

# 137
Не ми харесва, че изсъхва твърде бързо и се налага често да я подновявам. Искам да си намеря неин заместик, с който да постигам същия ефект.

# 138
Най съм добре с телескопика на лореал, една стила имам huge, и есенс за специални случаи ще ползвам само заради разгримирането.
А телескопик ефект на Лореал произвежда ли се още? На мен също ми беше любима, но не съм я срещала в магазин поне 2 години? Диор и на мен не ми допадат. Пробвах различни, но все напластяват дебело. Харесвам ги само малко преди да ги изхвърля, когато са почти напълно изсъхнали. Сега ползвам Clarins Supra Volume, но е още много нова и също не я харесвам. Милите ми са дълги и извити, но тънки и прекалено плътните спирали ги слепват на кичури много грозно. Играя си да ги разделям.

Преди месец-два я видях в enzo и я поръчах.Дори беше в намаление..Ужасен ужас-почти суха и нищо общо с това, което помня.Поръчвала съм да ми я търсят и в чужбина,но без успех.Казват, че била спряна.Така и не намерих с какво да я заменя.
YSL volume effect faux cils ми хареса много,но прекалено бързо свърши.

# 139
Явно в БГ доставят някакви боклуци или и аз не знам какво. В Щатите още се продава под път и над път и винаги е с еднакво качество (за Телескопика говоря). Като се прибираме лятото, нося на всичките си приятелки за подарък и много я харесват. ПОнякога и от тук им пращам по приятели или по пощата с други неща, ако някоя пропищи съвсем.

# 140
  • Street of Dreams
Ми освен да ти дадем трийсетина адреса, или да направим една голяма среща като си дойдеш, пък ти да ни зарадваш Stuck Out Tongue Winking Eye

# 141
Ха ха верно и така може да стане Simple Smile Иначе от 9-11$ я намирам. Понякога купуваш една другата безплатна или на 50%. Ама се чудя не би ли трябвало да е една и съща навсякъде тая спирала. Като чета и форуми и познати, колежки всеки я харесва. Едва ли е залежала стока. Явно при вас да е с друго качество. Като цяло е от евтин клас, едва ли някой ще си отвори работа да я фалшифицира. Стана ми интересно защо ще е суха при вас и си разсъждавам за себе си.

# 142
Най-вероятно е суха тук, защото това са последни залежали бройки, останали от времето, когато се е внасяла и в България.

# 143
Сега погледнах в сайта.Продължава да се предлага за 12.80.Сега се сещам,че когато ги получих и двете спирали(поръчах и Архитект,който също беше на добра цена) бяха без обичайната наилонова опаковка.
Иначе последно ми я донесоха от Англия и беше на промоция 2=3.

Иначе предложението на OnDiNe_ е чудесно Simple Smile Simple Smile Wink

С какво я заместихте вие?Писна ми да купувам и да трупам на половина използвани спирали Sad

# 144

С какво я заместихте вие?Писна ми да купувам и да трупам на половина използвани спирали Sad
Аз продължавам да и търся идеалния заместител Simple Smile Първо пробвах с други спирали на Лореал, Макс фактор, Мейбълин,... след това взех да пробвам една по една спиралите от по-висок клас. Нямам нова любимка. Всеки път избирам различна.

# 145
Мнение за тази спирала,видях,че е намалена в ДМ

# 146
  • Street of Dreams
Римел стоят най-назад в моята класация, повече не бих си купила тяхна спирала.

В дрогерията за мен най-добра си остава розовата на Мейбълин. Обаче далеч не съм пробвала всички, даже доста малко.

Аз сега съм със Knockout на EL, която е добра и имам една оранжева Принцеса на Есенс, за която не мога да кажа същото.

# 147
  • Варна
Дъщеря ми много я харесва тази спирала на Римел, аз изобщо.

# 148
  • на кого му пука
Предложения за дрогерийна спирала с много черен туш?

# 149
  • някъде под слънцето...
Въпрос към дмите, жиееещи в Германия, Щатите, Италия (където оперира марката)
Някой пробвал ли е  
спиралите на Yunique,
Вска вечер фейса е пълен с лайфове и миглите на дамите изглеждат добре Тук е на един, два и три пласта.

Понеже съм малко Тома Неверни към нещата, които не мога да пробвам(а и не си падам по дистрибуторски пирамидални мрежи)

Общи условия

Активация на акаунт