Спирала за мигли- тема 17

• 67 946
  • 746
  •   1
Отговори
# 150
Предложения за дрогерийна спирала с много черен туш?
За мен тази спирала е такава https://remedium.bg/make-up/bourjois-mascara-twist-up-volume-black.html

# 151
  • Street of Dreams
sl, за мен тази спирала дори на снимка ми е незадоволителна като резултат. Прави "пръчки". Самото име съм го срещала някъде, но много периферно. Явно залагат на реклама. Но из всичките бюти форуми, фб групи и подобни с цялата немска клиентела, не съм видяла някой нито да я хвали, нито дори да я ползва. Пък не е като да не следя теченията. Пробвай в гугъл за ревю, може да ти излезе нещо. Но пак внимавай, че явно инвестират яко, сигурно и в блогъри.

# 152
  • някъде под слънцето...
Благодаря , Heart
Дистрибуторите правят лайфове, българки са дамите с лайфовете и изграждат  дистрибуторската си мрежа си от други българки, които живеят на територията на изброените страни и лайфовете са на български, явно насочени към българки.

Понеже съм в няколко групи на българи в Испаня лайфовете нарастват лавинообразно.....та чак започнах да си мисля, че нещо изоставам с новите тенденции....Blush

# 153
  • Street of Dreams
Малко пирамидална система в стил Орифлейм ми звучи. Ама къде са тръгнали с един продукт? Скъп ли е? Имай едно на ум.

# 154
  • някъде под слънцето...
О не са с един продукт.Пълна програма е, от четки за грим , грим , бяла козметика, парфюми
От лятото дистрибуторките се роят и призовават за собствен бизнес с марката.
Понеже работя с хора, се случва да имам клиенти от пирамидални марки
Все искат да ме включат в мрежовия маркетинг, чертаещи ми сверло бъдеще на лидер Blush
Поради тази причина към подобен вид козметика съм , не с едно , а с пет наум
Sunglasses
Цените  са като на селективна козметика, а за такива цени, се очаква поне проба..., а не само гледане  на лайф във фейса.

# 155
  • Пловдив
Здравейте, дами! Ползвала съм много спирали, но от дрогерията най-много ми хареса до момента Loreal Paradise Extatic. Миглите ми са дълги по принцип, затова търся спирала, която да им придаде обем и тази спирала е всичко, което искам. Само не ми харесва, че самият продукт изсъхва много бързо в тубичката, но пълно щастие няма. 😅 Свърших трета опаковка от нея. Искам обаче мнение за нейния “двойник” от Too Faced- Better than s*x. А също и за Lancome Monsieur Big, защото се чудя между двете, искам да сменя малко.

П.П. Предпочитам обикновени четки. Силиконова в краен случай, ако е много, много добра. 🤩

# 156
  • Street of Dreams
Better than sex е посредствена спирала, с много лоша трайност. Бях я снимала тук прясно сложена и след разходка в дъжда, което не беше дъжд, а леко ръмене и се беше размазала на точки под очите ми. Четката е мека и лесно се нанася, но общо взето - спести си парите. За Мосю Биг (така ли се чете?) нямам мнение,не съм ползвала.

# 157
  • Варна
Lancome Monsieur Big съм запланувала като следваща покупка, ще се развам на споделено мнение и аз.
Не съм носила спирала на Lancome от 3-4 години вече.

# 158
  • София
Влизам да реабилитирам спиралата Chanel Revolution Le Volume, която в края на втория месец употреба (ежедневна), стана спирала-мечта. Много ми харесва в момента! Явно й е трябвало известно време да се разработи. Пак ще си я купувам по-натам, че сега си поръчах Dior Diorshow Iconic Overcurl, която преди време ми беше любима. Тъкмо сега ще имам възможност за непосредствена съпоставка.

# 159
Като двойник по четка на better than sex, мога да предложа panoramic на golden rose. 4-5 лв е, но прави чудни мигли и поне при мен издържа цял ден.

# 160
Като двойник по четка на better than sex, мога да предложа panoramic на golden rose. 4-5 лв е, но прави чудни мигли и поне при мен издържа цял ден.

При мен не сработи, целите ми клепачи се нацапваха със спирала, голяма ми идваше четката.

# 161
  • Варна
HR Las Queen Sexy Blacks - два месеца след купуването и два часа след нанасянето

Със смесени чувства съм.
Харесва ми, че разресва миглите, но не ги оставя тежки и твърде натрупани.
Не ми харесва, че подчертава всеки недостатък - като разминавания в дължината и освен това леко ми се рони под долния клепач, което с почти нито една друга спирала не ми се е случвало.

# 162
  • Street of Dreams
О, Тайга - виждала съм те с далеееч по-красиви, равни, дълги и подредени като ветрило мигли. Тук дори не ти познах окото и гледах кой е писал. Не ми харесва резултатът и снимката определено ми беше полезна.

# 163
Lancome Hypnose и Diorshow pump'n'volume

# 164
  или Golden Rose Smokey Lashes mascara - Defining volume & Intensely black

Общи условия

Активация на акаунт