Спирала за мигли- тема 17

• 67 618
  • 746
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Азссъщо си купих Снапскара. "Изтънени".... тънки ми стоят миглите с нея, но добре извива. Може би трябва туша малко да се сгъсти и ще бъде по-добре. Продължавам да я ползвам. Миглите не ми падат след ползване на тази спирала.

# 616
Да, след тая снап скара :д миглите са дълги и извити, за сметка на всякакъв обем... Но..се опитвам да го преглътна и да направя компромис, защото пък с другите спирали има доста минуси, а тук е само обема.. Мигли не са ми падали..

# 617
  • sofiq
Бързам да споделя първи впечатления от златната Телескопик.Птобвах я тази сутрин,четката е много тънка и на пръв поглед не ми хареса, но се оказа много удобна за нанасяне.Изключително удобна за прецизно нанасяне на миглите във вътрешния край на окото,без да се цапа клепача.
Много съм доволна от резултата,подредени мигли ,позволява напластяване без да става на топчета и придава доста обем,с извиването не се справя добре,четката се огъва и не успях добре да натисна и извия миглите.
Ще видим как ще се държи през деня,други спирали на Лореал които съм ползвала се ронеха,дано тази се държи.

# 618
  • Бургас
ted.благодаря че сподели:)Пиши само още,моля те как се държи откъм удължаване.Моите мигли са доста къси и аз осново търся спирала,която да върши работа в това отношение.Simple Smile

# 619
Някой пробвал ли е базата на Никс?
Ето тази: https://www.pinkpanda.bg/produkt/nyx-professional-makeup-big-in- … ash-primer-bllp01

# 620
  • При децата ми
Вчера взех на разпродажба тази спирала на "Макс фактор":

На първо четене много ми хареса. Подреди, изви, и леко удължи миглите. За пръв път купувам спирала на тази марка. Цената беше много изгодна и мисля да взема още една, ако разбира се, не са свършили.

Seerose, линка не се отваря.

Аз пък събирам впечатления за базата на "Годън роуз"? Отдавна я заглеждам.

# 621

На първо четене много ми хареса. Подреди, изви, и леко удължи миглите. За пръв път купувам спирала на тази марка. Цената беше много изгодна и мисля да взема още една, ако разбира се, не са свършили.

Много съм доволна от Panoramic Lashes на Голдън Роуз.

# 622
# 623
  • sofiq
ted.благодаря че сподели:)Пиши само още,моля те как се държи откъм удължаване.Моите мигли са доста къси и аз осново търся спирала,която да върши работа в това отношение.Simple Smile

От към удължаване не съм никак впечатлена.

# 624
  • При децата ми
Скрит текст:

Много съм доволна от Panoramic Lashes на Голдън Роуз.
[/quote]

Raya81, аз питам за базата за спирала на "Голдън роуз", не за спирала.

# 625
  • Бургас

От към удължаване не съм никак впечатлена.

...е значи пак друг вариант ще се търси!Мерси!:)

# 626
Привет, моля за съвет- любимата ми Backtalk на urban decay е на привършване и ми се иска да пробвам нещо подобно-което разделя миглите, без никакво слепване, но удължава повече. Имате ли предложения?

# 627
Днес тествам тази спирала за удължаване. Мога да я сравня със снап на мейбълин като резултат на миглите ми. Само че тази е по наситено черна. С 2 пласта този резултат. Изцапах се разбира се по горния клепач, но се чисти непретенциозно. Няма трохи и сплетени мигли, за сега. Четката е огромна и с 2 вида силиконови снопчета.

# 628
Привет, моля за съвет- любимата ми Backtalk на urban decay е на привършване и ми се иска да пробвам нещо подобно-което разделя миглите, без никакво слепване, но удължава повече. Имате ли предложения?
Довършвам тази: https://www.clarins.co.uk/supra-volume-mascara/C050301040.html
Доволна съм. Разделя и удължава хубаво. Само трябва малко търпение в началото, да се поразработи. При първите няколко нанасяния слепва миглите.

# 629
  • Street of Dreams
Свръх удължаваща при мен беше UD Perversion.

Общи условия

Активация на акаунт