Спирала за мигли- тема 17

• 67 623
  • 746
  •   1
Отговори
# 600
Придържам се към по-горните мнения за Колосал Волюм и Пуш ап ейнджъл -абсолютен талаш и за мен ,не заслужават  Naughty

# 601

Скрит текст:
От тази база бях много доволна преди години, мисля да подновя заради Снапскара. Черито по-наситено ли стои с база ???

# 602
Важна е и четката на базата, не самата база също. Преди години бях ползвала някака евелин.. Не помня каква, но такова лютене нямаше, както и самите косъмчета на четката ме боцкаха.. Незнайно как. От тогава бягам от марката..
Споделете вие ако имате повече опит.

# 603
  • София
На Евелин веднъж съм ползвала база - не знам си колко в едно. Четката не беше ок - с много малки и тънички косъмчета, с които редовно си бърках в окото. И оттогава не експериментирам с базите, а си карам на добре познатия Диор.

С база не цветът на чери Снапа стои красиво, а самите мигли - по-плътни и извити, което само със спиралата не мога да постигна по никакъв начин.

# 604
Някой изпробвал ли е базата за спирала на есенс и аз нещо не съм доволна от евелина, бързо ми засъхва на миглите и нанасянето на спирала е трудно.

# 605
Някой изпробвал ли е базата за спирала на есенс и аз нещо не съм доволна от евелина, бързо ми засъхва на миглите и нанасянето на спирала е трудно.
На есенс пробвах само гелообразната спирала за вежди и мигли.. Тя също се води за пред спирала, подготвя миглите. Не съм доволна. Миглите стават прекалено мокри и слепени на снопчета. От четката стърчаха езвадени косъмчета..

# 606
  • Пловдив
И аз нанасям база по същите причини като Harpalike, за извиване и фиксиране, нямам представа дали има подхранващо за миглите действие. От толкова мазила 🤔... От доста години ползвам само на Диор 3D. Купувала съм и една, май Евелин, но или отлежава някъде, или съм я изхвърлила, което ще рече, че не ме е впечатлила.

# 607
  • sofiq
Аз  съм много доволна от базата на Евелин,от години SOS с арган ,с нея успявам да разделя и подредя миглите много добре,както и да ги извия.

Тук доста хвалихте спиралите Телескопик и макар да съм силно резервирана към Лореал реших да ги пробвам,не бях сугурна коя точно беше хвалената тук,та взех и сребърната и златната.

# 608
  • Бургас
Пълен боклук!Доста гъста консистенция,която много се напластява върху миглите,а след като нанеса спиралата,отвсякъде прозират бели участъци.За да ги залича трябва да наслоя повече туш и тогава вече положението става плачевно.Поне при мен това е резултата.След два три шанса,които получи -хоп в кофата.

Тук доста хвалихте спиралите Телескопик и макар да съм силно резервирана към Лореал реших да ги пробвам,не бях сугурна коя точно беше хвалената тук,та взех и сребърната и златната.
ted.,моля те,когато можеш,сподели мнение  за всеки от телескопиците Simple Smile

# 609
  • София
И от къде си ги взела, особено златния.

# 610
  • София
Доволна съм от  Push Up Angel.  Ползвах я когато се появи на пазара. Миглите ми изглеждаха добре с нея.

# 611
  • sofiq
Цитат

ted.,моля те,когато можеш,сподели мнение  за всеки от телескопиците Simple Smile

Ще споделя ,аз мъм вманиачена на тема спирали в момента имам няколко отворени,но още утре ще пробвам една от новите Crazy

И от къде си ги взела, особено златния.

Идвете ги поръчах от Парфимо,в реални магазини не съм ги виждала.

# 612
  • Sofia
Има прИмоция в ДМ на някои козметики и се възползвах за спиралата на Лореал Ънлимитид (от 29 на 19, закръглила съм ги)...още днес ще я тествам. Тепърва се запознавам със спирали със силиконови четници и да си призная, малко ми е терсене и малко ми боцка.😃😃

# 613
Преди 3 дни си купих въпросната Снапскара, ползвах я два дни и с чиста съвест мога да дам мнението си- много лесно се слага, много лесно се маха, че и миглите с нея! Да уточня, че ползвам и база отдолу, откакто я ползвам много рядко да ми падне мигла и като цяло доста ми се сгъстиха(8в1 на Евелин). Тая спирала е луда работа, някой от Пловдив ако я иска чисто нова ползвана 2 пъти(black cherry) от ДМ е купена, уж имам доверие... подарявам я... но няма да ми е чиста съвеста ако на някой му изкапат миглите, някой ако си я ползва и я иска да свирне. Някой друг да е забелязал или моите мигли са много чувствителни?

# 614
Преди 3 дни си купих въпросната Снапскара, ползвах я два дни и с чиста съвест мога да дам мнението си- много лесно се слага, много лесно се маха, че и миглите с нея! Да уточня, че ползвам и база отдолу, откакто я ползвам много рядко да ми падне мигла и като цяло доста ми се сгъстиха(8в1 на Евелин). Тая спирала е луда работа, някой от Пловдив ако я иска чисто нова ползвана 2 пъти(black cherry) от ДМ е купена, уж имам доверие... подарявам я... но няма да ми е чиста съвеста ако на някой му изкапат миглите, някой ако си я ползва и я иска да свирне. Някой друг да е забелязал или моите мигли са много чувствителни?
Аз я купих преди седмица ,не ми падат миглите.Но първите два пъти не се бях справила добре и не ми харесваше как стои и мислех да се откажа,дадох и шанс и вече се спогаждаме.Харесва ми.

Общи условия

Активация на акаунт