Спирала за мигли- тема 17

• 67 637
  • 746
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Спирали на Пупа къде има офлайн?
Вкарахте ми мухата с цветните спирали е си харесах една тяхна на картинка, но искам и на живо да видя.

# 586
Пупа продават в Магазини Blick май се казваха.
Виждала съм на бул. Витоша и на Ул. Аксаков.

# 587
  • София
Blick има и на Хр. Смирненски след Римска стена в посока пл. Журналист.

Понякога се чудя как ужасна спирала може да се превърне в приказ, ако базата е хубава. Снап с диорския максимайзър стои страхотно. Отдавна не го бях ползвала, но сега пак го връщам в артилерията.

# 588
  • някъде под слънцето...
В този ред на мисли  , всяка спирала стои прекрасно на красиви дълги  мигли.
По тази причина предпочитам да полагам грижи за миглите си(има толкова, балсами, серуми, масла предназначени за тях) вместо да търся спирала, която да прави чудеса.

Последна редакция: пн, 15 апр 2019, 09:59 от sl

# 589
Sl, остана ли доволна от маслото за подхранване на мигли, испанското. От 1 месец го ползвам и аз, но не виждам кой знае какъв резултат.

# 590
  • някъде под слънцето...
И аз не съм впечетлена, в интерес на истината в началото го ползвах редовно, мо след седмица направи реакция с някой от другите продукти от грижата  ми за мигли(забелязах падане на мигли, което от години не ми се беше случвало) и го спрях.
Сега го слагам от дъжд на вятър, и нямам оплакваниия, но пък едва ли ще има ефект от епизодична употреба.Сега вечер след серума слгам едно балсамче на Ardell, което за цената си е доста прилично.

Последна редакция: нд, 14 апр 2019, 23:04 от sl

# 591
И аз не съм впечетлена, в интерес на истината в началото го ползвах редовно, мо след седмица направи реакция с някой от деугите продукти от грижата  ми за мигли(забелязах падане на мигли, което от години не ми се беше случвало) и го спрях.
Сега го слагам от дъжд на вятър, и нямам оплакваниия, но оък едва ли ще има ефект от епизодучна употреба.Сега вепер след серума слгам едно балсамче на Ardell, което за цената си е доста прилично.

Сподели кои точно продукти ползваш.

# 592
  • някъде под слънцето...
В момента
 Вечер серум на Бонилаш, половин час след него балсама на Ardell

Сутрин

Може да се използва и като основа за спирала.
Мниго доволна останах и от другия вариант

Но той не се препоръчва за период по дълъг от 30 дни .После трябва да се почива.
След като свърша  балсама на Арделл вееоятно ще го повторя.
През почивните дни се хлепам с ЯМЧР.

Последна редакция: нд, 14 апр 2019, 22:37 от sl

# 593
  • Sofia
Момичета, пробвали ли сте само рициново масло за миглите? Знам, че става и за вежди. Какво е това ЯМЧР?

# 594
  • Пловдив
ЯЧРМ - ямайско, черно рициново масло 😀
Пробвала съм само рициново, когато не забравя нанасям по малко, но всяка грижа си иска постоянството, за да е ефективна.

Последна редакция: нд, 14 апр 2019, 22:34 от AlexaS

# 595
ЯЧРМ - японско, черно рициново масло 😀
Пробвала съм само рициново, когато не забравя нанасям по малко, но всяка грижа си иска постоянството, за да е ефективна.
ЯМАЙСКО черно рициново масло

# 596
  • Пловдив
Ох, да, лапсус 🤣. (тъкмо смятах да пиша, че това е форумското масло и имаме 1 бик и 3 крави според онази игра)

# 597
  • Sofia
Без постоянство никоя грижа не е грижа. Grinning Една приятелка имаше вежди-запетайки и след не знам колко време мазане с витамин А или Е, й станаха страхотни. Но както казахте - постоянство. Аз се мацкам от време на време с някакво мазило за вежди и мигли (сбор от някакви масла е), от Турция съм го купила, ама не следя за ефект. Grinning

Последна редакция: пн, 15 апр 2019, 13:49 от sunattraction

# 598
Поредните боклученца.
След седмица ползване давам тази оценка. Не ангажирам никого с мнението си, има и фенове на марката и модела. Впечетлението е лично спрямо миглите ми и желания резултат, както и реалния такъв.. Повече експерименти с мейбълин не.. Имам 3 техни боклука. Снап за момента е средна работа, въпреки, че започва жестоко и тя да ме дразни..но държи фронта.

# 599
Колосал-а и аз не я харесвам. Точно веднъж я сложих и замина на боклука.
А като излезе, oще първата, с лилавия надпис, бях много доволна. Развалиха ли я, аз ли с годините станах претенциозна, не знам.

Общи условия

Активация на акаунт