Спирала за мигли- тема 17

• 67 641
  • 746
  •   1
Отговори
# 570
Купих днеска 1 спирала на L'Oreal Unlimited и я пробвах на едното око, а на другото - златист с черни надписи на Мейбълин и не виждам никаква разлика. Изобщо същите са. Simple Smile

Е, освен това, че ми харесва повече Мейбълина, но иначе ще използвам и всичките, които имам.

Последна редакция: чт, 11 апр 2019, 22:58 от Анонимен

# 571
Много хубави мигли имаш, Неллллииии.
И аз по-назад споделих, че не виждам никакво чери в snapscara-тa ми. 

# 572
Лично аз очаквах нещо като този цвят, може би и една идея по-тъмно, не мисля, че очакванията
 ми са били нереалистични към цвета.
Както и да е, за мен спиралата не струва. Ако някой се сеща за спирала такъв цвят в дрогерийния клас, моля да каже. Simple Smile

# 573
  • някъде под слънцето...
Не харесвам спиралите на Кико, като цяло, но имат избор на цветове,  бюджетни са особено на намаления.
Друг вариант е цветните минита на MAC, те са  около десетина евро.
Ив Сен Лоран също имат разнообразие в цветовете.
Ако искам цвета на миглите да бъде само леко загатнат, комбинирам цветната спирала с черна(първо черната, после цветната).

Правила съм успешни експерименти и с два вида цветни спирали.
Или вътрешната част на окото с по светъл нюанс, а външната с по тъмен.
Също два различни нюанса на горни и долни мигли.

Последна редакция: пт, 12 апр 2019, 10:40 от sl

# 574
Няма Кико в Бг. От известно време има Малинка. Не знам дали са им хубави продуктите, но ми звучат като да имат цветни спирали.

За себе си съм забелязала, че за това,  как ми стои спиралата на миглите, значение има и с какво съм си мила лицето предната вечер. Когато ползавм тонер, мицеларна вода или някое масло, на другия ден миглите ми се слепят повече, независимо, че преди това съм си измила очите с чиста вода.. Когато се мия с вода и сапун на другия ден спиралата ми седи много по-добре.

# 575

Скрит текст:
Trend It Up Mascara Volume & Waterproof

Може ли да споделиш впечатление за спиралата в съответната тема?

Очакванията ми за спиралата се оправдаха, доволна съм от резултата. Миглите ми са къси и редки, но успя да им придаде обем и да ги извие, конкурира се с любимата ми Twist up the volume на Bourjois. По принцип xаресвам спирали с гумени четки, власинките на тази четка са дълги, лесно я нанесох и даже повторих, не се сплъстиха миглите. Надявам се, че може да се придобие представа от снимките:

Скрит текст:

Не съм впечатлена от качеството на спиралите на Кико. Два пъти купувам от техен физически магазин цветни спирали, но и двата пъти бяха изсъхнали, въпреки че са в картонена опаковка, предполагам не са отваряни, просто кой знае от кога са. Трети път няма да се излъжа:neutral_face:
Доволна съм от тази на Avon като цвят, но не придава много обем:

Скрит текст:

# 576
Katnis,това твоите очи ли са? С тези очи нямаш нужда от никаква спирала!!!!!

# 577
# 578

Скрит текст:
Предлага ли се още? Аз я ползвам с база за спирала отдолу и стават много прилични мигли.

# 579
sunattraction, моля те, сподели после как е като ефект спиралата на ИСЛ?
Благодаря и за предложението на Севънтийн, ще я потърся спиралата. Сега ме хвана голям мерак за този цвят.
Днес пробвах Снапскарата с четката от Парадайса на Лореал-ами станаха много добре миглите, обемни и подредени. Значи проблемът е в четката, не в туша явно. Но пак все едно си бяха черни. Иначе се сваля много лесно, само с вода, без панда ефект и търкане.
На Лореал Ънлимитед сваля ли се лесно?

# 580
  • При децата ми
Katniss, благодаря за отзива!:smile:
Страхотни очи!

# 581
  • някъде под слънцето...
В интетес на истината няма черна спирала на кико, която да съм хатесала, само може би първите им от преди 14  години, когато стъпиха на пазара, но пък от цветтите имат доста попадения.
Учудвам се , че някой е попаднал на сухи такива, защото птез година две сменят модела на опаковката , а друга част са лимитки.Няма как да изсъхнат.
Не вунаги съм харесвала покупката, но за 14 години не съм попадала на негоден за ползване продукт.
P.S. Преди седмица оркрих лилава,  нова стар модел, която явно са изчиствали, ползвам си я заради  цвета , ок е.

# 582
.....На Лореал Ънлимитед сваля ли се лесно?

Да, лесно се сваля. То май на мен само това ми харесва!

# 583
  • Sofia
sunattraction, моля те, сподели после как е като ефект спиралата на ИСЛ?
Благодаря и за предложението на Севънтийн, ще я потърся спиралата. Сега ме хвана голям мерак за този цвят.
Днес пробвах Снапскарата с четката от Парадайса на Лореал-ами станаха много добре миглите, обемни и подредени. Значи проблемът е в четката, не в туша явно. Но пак все едно си бяха черни. Иначе се сваля много лесно, само с вода, без панда ефект и търкане.
На Лореал Ънлимитед сваля ли се лесно?

Разбира се. Hug

# 584
Katnis,това твоите очи ли са? С тези очи нямаш нужда от никаква спирала!!!!!

Да, моите очи са, благодаря! Hug

Скрит текст:
Предлага ли се още? Аз я ползвам с база за спирала отдолу и стават много прилични мигли.

В сегашната брошура не я видях, мисля че в летните им каталози я пускат, защото лятото си я поръчах, видях цветна спирала на Color Trend серията, но не мога да дам отзив. Следи брошурите, може би пак ще я добавят към асортимента си. Blush

Katniss, благодаря за отзива!:smile:
Страхотни очи!

Няма защо, дано съм била полезна Blush

В интетес на истината няма черна спирала на кико, която да съм хатесала, само може би първите им от преди 14  години, когато стъпиха на пазара, но пък от цветтите имат доста попадения.
Учудвам се , че някой е попаднал на сухи такива, защото птез година две сменят модела на опаковката , а друга част са лимитки.Няма как да изсъхнат.
Не вунаги съм харесвала покупката, но за 14 години не съм попадала на негоден за ползване продукт.
P.S. Преди седмица оркрих лилава,  нова стар модел, която явно са изчиствали, ползвам си я заради  цвета , ок е.

Да, едва ли всичките са им изсъхнали, просто съм попаднала на такава, може да направя и трети опит, ако харесам такава с гумена четка Smile

Общи условия

Активация на акаунт