Спирала за мигли- тема 17

• 67 645
  • 746
  •   1
Отговори
# 555
Astonished
Това твоя снимка ли е?

Изглежда просто върха.
Да,моя снимка,благодаря😊

# 556

Прекрасни мигли. Искам и аз сега такава спирала, макар че имам доста.😄

Аз имам голям мерак да сложа на моята половинка спирала на едното очо, има едни такива гъсти и дълги мигли, като пердета са, да ти потекат лигите.😃
Спиралата наистина си я бива,но просто аз не мога да я изхабя,понеже не слагам всеки ден ,затова изсъхва.. и сега ми се иска или Макс фактор или Лумене

# 557
  • Street of Dreams
Днес преброих 4 спирали на тоалетката, а любимата ми в момента я търся из къщи от 3 дни.

Натрупала съм, а обичам да имам само по една и после да сменям.

Иначе със сигурност бих пробвала тази, отдавна съм й хвърлила око.

Просто няма да е скоро.

# 558
  • София
Скрит текст:
Loreal unlimited

Нелллиии, имаш красиви мигли. Ще се въздържа да купя тази спирала, защото пак събрах доста..... Simple Smile
 Миглите с нея изглеждат много добре!

# 559
Пак зависи от миглите. При мен въобще не върши никаква работа. Извива първия час два, след което миглите буквално кльопват на долу. Имах точки и купони, та ми излезе без пари като я вземах. Ако бях я платила на реална цена, щях даже да я върна.

# 560
Нещо за тези да кажете?
Гледах ревюта, но на всяка седи различно, едни доволни, други не - съвсем нормално.

# 561
Вчера си взех новата спирала на Мейбълин( снапскара) в цвят черна череша. Днес я пробвах, много се разочаровах, на моите мигли не е нищо особено, не придава достатъчно обем, резултата е посредствен и въобще не си личи, че е цвят череша, като черна си стои. Преди имаше на  Голдън Роуз спирала от евтиния клас в подобен цвят, но си личеше, че е тъмно бургундено, но също не беше нищо особено като ефект.
А четката на мейбълинската изглежда обещаващо, но аз по принцип не съм доволна от спиралите на Мейнълин. Все едно съм със спирала от Голдън Роуз от серията им за 3 лв. Дано като изсъхне малко да има разлика откъм обем на миглите.
Преди това бях с Парадайса на Лореал и бях много доволна.

# 562
  • Варна
И аз изобщо не я харесах тази спирала и дори не знам защо още не съм я изхвърлила.
Ще я пробвам още веднъж върху праймер и ако е все така невзрачна, си заминава.

# 563
Значи не съм само аз, а четох толкова положителни отзиви.
Взех я с голям мерак, вече си представях как пърхам с добре подредени и обемни мигли, в бургунди цвят, който на слънце изглежда страхотно. Изпитах страхотно разочарование, сплеснати мигли, без обем, все едно съм си слагала спирала, в която няма нищо в шишенцето и не позволява напластяване. Sad И в черен цвят.
Иначе забравих да спомена, че на Нелллии миглите са страхотни. Бих си взела спиралата само заради нейния ефект, но се чудя, защото този тип четки-силиконови, не ми харесват. Предпочитам с косми стандартна или леко извита.
Чудя се и на другата на Мейбълин с кокосово масло поради добрите отзиви и четката, но до сега нито една тяхна спирала не ми е харесвала.

# 564
  • Пловдив
Никога съм нямала спирала на Мейбълин и не мога да ги коментирам, но относно цвят някаква си череша или там както се казваше, ще отбележа, че в същия цвят на YSL пак не е открояващ се или забележим от разстояние, а просто придава загадъчен изглед на очите, препраща в луксозно измерение. В другите тъмни цветове е по същия начин. Вижда се, че не е съвсем черно, но не очаквайте да зеленеете, лилавеете или синеете. На мен точно тези ефекти ми харесват. Всичко това в съчетание със съответната очна линия, молив или сенки, разбира се.

# 565
Лично аз очаквах нещо като този цвят, може би и една идея по-тъмно, не мисля, че очакванията
 ми са били нереалистични към цвета.
Както и да е, за мен спиралата не струва. Ако някой се сеща за спирала такъв цвят в дрогерийния клас, моля да каже. Simple Smile

# 566
  • Пловдив
Тази снимка за черешата ли е дадена? Струва ми се пресилена и обработена.

Последна редакция: чт, 11 апр 2019, 19:01 от AlexaS

# 567
  • Sofia
Тази снимка е обработена и принципно е дадена за спиралата-патладжан на ИСЛ винил. (Ysl vinyl couture 02- i’m the unpredictable)

# 568
Мисля, че снимката е точно на спиралата, която е цитирала sunattraction, избрах снимката произволно, за да покажа какво очаквах и дали някой знае спирала с такъв цветови ефект.  Simple Smile
Спомням си, че като бях малка имаше детска серия на бон-бон малиция и имаше лилава спирала, мисля, че се получаваше такова лилаво. 😁

# 569
  • Sofia
Аз я имам спиралата и ще я пробвам, за да видим дали ще докара такъв цвят. Малко се съмнявам честно казано, защото про снимките си ги обработват отвсякъде, изсветляват, тушират, подсилват, та не мисля, че пак ще е такъв цветът. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт