Спирала за мигли- тема 17

• 68 601
  • 746
  •   1
Отговори
# 540
БлагоДАРЯ  за отговора!Значи ще погледна в дм най ми е близо ,иначе в брошурата има няколко намалени на максфактор на-40% сега и над тях се замислих ?хахаха
Dark Magic,
Voluptuous
или Epic както и False Lash Effect

# 541
Така и не се научих да си снимам адекватно очите

Без

Дясно - Bourjois eye catching, ляво - Maybelline lash sensational

Eye catching на снимката изглежда удължава повече, реално разлика, поне на моите мигли, нямат.

# 542
  • Бургас
Някъде из нета намират ли се спирали на марката Covergirl?Срещнах доста добри отзиви за тях.

# 543
# 544
  • Street of Dreams
ArtDeco съм използвала преди много години и тогава бях много доволна. Но от тогава минаха много спирали през миглите ми и не мога да кажа на фона на сегашния си опит дали ще ми харесат чак толкова.

Знам, че са търсена и харесвана марка.

# 545
# 546
Качвам обещаната снимка с 2000 калории. Днес и беше последното нанасяне, изхабих си я докрай. И това е спиралата, която винаги ще купувам или имам в наличност.
Скрит текст:

Размазва ли се,рони ли се и опадат ли миглите от нея?

# 547
Здравейте дами!Да ви споделя мнение за най- новата спирала на Лореал- ами страхотна е! Но след 2 месеца ползване почна да се рони и размазва и това ме накара да се откажа от нея... Та сега виждам на мейбълин snapmaskara  и Lumene спиралите много ме изкушиха и тази на Макс фактор 2000калории.. Някой ползвал ли е от тези спирали,ако да моля да споделите мнение... Това,което търся в една спирала е най- вече да не се рони , размазва иии миглите ми да не опадат от нея,както при lash sensational...😭

# 548
Loreal unlimited

# 549
Здравейте дами!Да ви споделя мнение за най- новата спирала на Лореал- ами страхотна е! Но след 2 месеца ползване почна да се рони и размазва и това ме накара да се откажа от нея... Та сега виждам на мейбълин snapmaskara  и Lumene спиралите много ме изкушиха и тази на Макс фактор 2000калории.. Някой ползвал ли е от тези спирали,ако да моля да споделите мнение... Това,което търся в една спирала е най- вече да не се рони , размазва иии миглите ми да не опадат от нея,както при lash sensational...😭

Пробвала съм тази на Lumene, като формула и ефект много ми харесва, но за съжаление при мен след няколко часа носене, особено ако е топло и влажно навън, леко се размазва и рони. Иначе прекрасно стои и разресва миглите.
Скрит текст:
2000 калории също съм я пробвала, не беше нещо уау. Даваше добра дължина и обем, не се ронеше, но според мен има доста по-добри спирали от нея.

# 550
Не се рони и не се размазва 2000 калории. В началото е малко по-течна отколкото предпочитам, но се разработва бързо.

# 551
Аз също имам Лореал Unlimited, харесвам я, но и при мен бързо изсъхна.
Взех си и Snapskara и засега я харесвам, на два пласта ми се получава приличен обем и издължаване, действително не се размазва, рони и се премахва много лесно.

# 552
  • Street of Dreams
Astonished
Това твоя снимка ли е?

Изглежда просто върха.

# 553

Такива мигли харесвам и искам да ми се получи. Точно тази ли е? https://www.google.com/search?q=L%27oreal+unlimited&source=l … rc=aY3cMmTWIZPx-M:

# 554
  • Sofia

Прекрасни мигли. Искам и аз сега такава спирала, макар че имам доста.😄

Аз имам голям мерак да сложа на моята половинка спирала на едното очо, има едни такива гъсти и дълги мигли, като пердета са, да ти потекат лигите.😃

Последна редакция: вт, 09 апр 2019, 23:27 от sunattraction

Общи условия

Активация на акаунт