Спирала за мигли- тема 17

• 68 069
  • 746
  •   1
Отговори
# 525
  • Street of Dreams
Последната, която запомних на Ревлон беше 3д нещо си и бях много, много доволна.

# 526
Показаната на предната страница лилава МФ е една от най-лесно свалящите се спирали, които съм имала. Много ми допадаше ефекта, само не ми беше достатъчно наситено черна. Това са впечатления от преди 2 години обаче, сега не знам как е.

# 527
  • Бургас
Здравейте. Използвали ли сте някоя от спиралите на Ревлон и какво ви е мнението за някоя от тях, че се загледах вчера, ама си викам - ако ми се слепят... не пробвам спиралите и никога не ми е минавало през ум да ги пробвам, само ги гледам и ги мисля. Thinking

Аз съм ползвала тези
Скрит текст:
Скрит текст:
и двете при мен не свършиха НИЩО!С червената само ,лесно се нанасяше на долните мигли,понеже четката и е доста малка.Иначе като цяло-никаква работа не свършиха.Но пак казвам всичко е до мигли.Аз и до сега не мога да попадна спирала,за която да кажа УАУ!

# 528
като показаните горе съм пробвала със синята капачка. На 2 пласта разделя страхотно, прави много хубав обем, четката е голяма и пухкава. Дотук всичко добре, НО СЕ РОНИ УЖАСНО. Не беше стара и суха, в годност, запечатана, но след 1час под очите имам ужасно много прашинки от нея. Освен това изсъхна много бързо, за месец и половина някъде.

Реших да измия и дезинфекцирам четката за разресване, защото рядко ми харесва толкова една четка, и забелязах че падаха много къси прави влакънца от нея. Води се за дължина и обем, но не съм виждала по миглите си или по тампончето тези влакна.

# 529
Ползвам едни на Мейбълин, още не са свършили и ми харесват, обаче искам да разнообразя с някоя друга марка. Да не стават гадно дебели и тип като паяк. Joy Мисля да закупя една от сребърната на Л'Ореал, задето в предишните страници сте я похвалили повечето.

# 530
  • SF
Какво мислите за спиралите Сефора? Имате ли впечатления от тях?

# 531
# 532
elpi, никога не ми се отваеят линковете, които даваш.

# 533
Много съжалявам за линковете,явно не правя нещо както трябва.Спиралата ,за която питам е на ДМ Trend it up № 1  Thinking

# 534
Здравейте момичета! Извинявам се, че така нахълтвам в темата! Изчетах доста назад все полезни мнения за ползваните от вас спирали! Като цяло съм доволна от спиралите на Мейбълин, години ползвах една в оранжева опаковка , но вече не я намирам, търся спирала с по рошава четка да не е мн течна, да прави обем, не държа да удължава и да са супер разделени една от друга миглите.. СПРЯХ се на лаш сенсейшън /розовата/но търсейки я намирам две с различни четки, исках да попитам коя е тази, от която са довони повечето от вас?

# 535
За другия месец съм си набелязала показаната в дясно. И аз бих искала за нея отзиви.

# 536
Ползвам тази от дясната страна.

# 537
Ползвам тази от дясната страна.
Как я намирате вие?какви са миглите ви? И ако може снимка с нея, ако не е много нахално🤳😜

# 538
В момента съм с дясната Мейбълин. Доволна съм. Все още е течна, въпреки че я ползвам от поне два месеца. Но иначе четката не ми е от предпочитаните. Аз си обичам класическите рошави четки.  
Следващата спирала, която ще си взема е тази https://nardis.bg/produkt/%d1%81%d0%bf%d0%b8%d1%80%d0%b0%d0%bb%d … in-one-panoramic/.

П.п сайта е примерен, не знам какъв е този търговец.

Снимка с Мейбълина
Скрит текст:

# 539

Имам тези две спирали на ARTDECO, до момента мисля, че не съм ползвала тяхна спирала и ще ми е интересно дали нещо ще направи с миглите ми. Някой дали ги е ползвал? Имам две отворени на друга марка и не ми се иска да отварям и тези, а ми е много любопитно.
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт