На море в България 2019!

• 79 403
  • 736
  •   1
Отговори
# 390
  • България
В Блу Ориндж няма места за началото на юли.
Обмислям Сънрайз Блу Меджик Ризорт, Обзор и в Кранево новите хотели - Алгара Бийч, Съни Касъл. Някой, ако има впечатления, моля да сподели!
Sarlita, много благодаря за информацията! И този хотел в Кранево ми е в списъка.

# 391
  • В.Търново
За този  Верамар бийч има заплащане за първо дете, макар и минимално.Такива хотели не ги тача.

# 392
  • Трявна
За този  Верамар бийч има заплащане за първо дете, макар и минимално.Такива хотели не ги тача.
Да..така е,но точно тази оферта излиза много изгодно-дори и с доплащането за дете.Смятала съм в пик сезона за стая фронтално море -двама възрастни и едно дете - цената е 200 лв. на ден за стая/включила съм и допълнителната отстъпка на Съни Турс от 3%/.Хотела е на първа линия -направо на плажа-с включени шезлонги и чадъри, а за до 23.06 и от 01.09 -цената е 166 лв на стая,а има и екстраси,които се комбинират с отстъпката... Аз му се чудя за едно късно море,ама пусто...много далеч във времето и не съм убедена дали ще сме свободни за периода.

# 393
Ние резервирахме за Блек Сий Стар от 19.08,с 30% отстъпка,някой има ли информация от мин.лято цени на шезлонг и чадър колко са на ден?

# 394
Цялата пролет на 2018 година Блек Сий Стар вървеше с 30% отстъпка.  Дори края на май, началото на юни пуснаха апартаментите на 35%. Не си заслужава да се инвестира за там още от януари.
Чадър/шезлонг бяха стандартни цени- по спомен 5-6 лв.

# 395
  • софия
Цялата пролет на 2018 година Блек Сий Стар вървеше с 30% отстъпка.  Дори края на май, началото на юни пуснаха апартаментите на 35%.
Чадър/шезлонг бяха стандартни цени- по спомен 5-6 лв.
Блек сий стар на какво разстояние е от плажа?

# 396
Дели ги една улица, но не може да се мине направо, а се позаобикаля странично от хотела,  за да стигнеш плажа. 200 метра някъде.

# 397
Здравейте,
Питам тук като по-обширна тема, защото дестинацията няма голямо значение, стига да открия това, което търся.
Може ли да ми препоръчате изпробван апарт хотел - с напълно оборудвана кухня.
Нещо като Камелия в Пампорово.
Частен поддържан и чист апартамен също може - в къща за гости или подобно.
Идеята е да няма вкл. храна.
Иска ми се да пропусна ОИ.
Благодаря!

# 398
В " Гриин лайф" , Каваци и във " Воденицата" Свети Влас сме били в напълно оборудвани апартаменти.

# 399
  • Sofia
Аз също за Свети Влас мога да препоръчам Вега Вилидж, много чист и поддържан комплекс точно над плажа. Има и басейни.  Предупреждавам, че апартаментите са на различни собственици и оборудването е различно.

# 400
Всички апартхотели на Диневи Ризорт /с изключение на Палас/ са с обзаведена кухня. Също на Свети Влас комплексите Райска градина и Форт Нокс Гранд Ризорт.Изборът е голям.

# 401
  • София
Здравейте,
Питам тук като по-обширна тема, защото дестинацията няма голямо значение, стига да открия това, което търся.
Може ли да ми препоръчате изпробван апарт хотел - с напълно оборудвана кухня.
Нещо като Камелия в Пампорово.
Частен поддържан и чист апартамен също може - в къща за гости или подобно.
Идеята е да няма вкл. храна.
Иска ми се да пропусна ОИ.
Благодаря!
Ние няколко години сме ходили с малките деца в Созопол Дриймс Апартаменти, и бяхме доволни. Няма изхранване. В Созопол е. Осигуриха ни и паркинг ( но това го запитайте дали още е така). На 2 крачки от крайбрежната улица и плажа ( ако харесвате Хармани, ако не, може с колата до Каваци) Има 2 големи хипермаркета на 2 минути пеш. И сте в града ( ресторанти, вечерни разходки, магазини, аптеки, авто гара, кино и т.н.,ако харесвате гмеж в пик сезона).
Апартаментите имаха всичко, били сме и в двуспален даже. напълно беше Ok. Пералня, тераси с простори, печка,  хладилници, маси, посуда , дивани, спални и т.,н. Почистват се.

Ние засега се целим в Блу Ориндж за август за 10 дни. Още се чудя, ама май през Визит е най- изгодно като цена и условия.

Последна редакция: пн, 28 яну 2019, 10:56 от Yangdze

# 402
Лозенец, а ако търсите спокойствие -Иракли

# 403
  • Сф
Визит си имат човек, който отговаря за резервациите за Блу Ориндж.Като нямаше места за юли, пробвах от други агенции, ама и те нямаха.Визит ми правят и допълн.отстъпка , защото ги ползвам, иначе цените са еднакви.Та няма смисъл от другаде.Дори ме изчакаха един, два дни + с парите(защото резервирах пон., а платих събота примерно.Нямаше проблем .Изчакаха ме със запазена резервация.
Така или иначе, повечето ранни са до 31 ви, няма много време за чуден е.

# 404
  • София
Да, ние предплатихме тъкмо днес, за Блу Ориндж през Визит. И аз имам допълнителна отстъпка , около 3% е...  мисля... понеже съм резервирала с тях поне 3-4 пъти миналата година почивки. Та, за 10 дни през август ще сме там. За пръв път от няколко години избрахме Б-я, иначе все в Гърция ходим лятото и пак с Визит Simple Smile резервирам
По преди с малките деца все в  Дюни  ( освен в Созопол Дриймс), при Калисто сме запазвали, сега от Визит беше по - добре...
Не сме ходили в Блу Ориндж, но го следя, пък като питам за късното море, все нямат места Confused
Та ще търся отзив ама нека наближи лятото
Сега почва голямото чакане Grinning

Общи условия

Активация на акаунт