На море в България 2019!

• 79 213
  • 736
  •   1
Отговори
# 60
Моля за мнения за Цезар Палас!

Тазгодишните отзиви не бяха много положителни.
Не си прави експерименти Grinning

# 61
  • В.Търново
Отзивите за Арапя дел сол са ужасни!
Иначе и аз се загледах по него, но като се разрових и зачетох преобладават лоши отзиви.

# 62
  • софия

На сайта на Съни турс не са лоши. Вие ориентирахте ли се за море?

# 63
  • Пловдив

Ако се върнеш в старата тема има много мнения за Цезар Палас, включително и аз съм писала. Просто виж за теб кое е важно- плаж, храна , анимация. Аз вече направих резервация за Дюни- това ни е последна година, когато детето ще е безплатно и за това решихме това лято да сме там- за първи и може би за последен път☺

# 64
Кристал, ти това лято беше доволна от Блек Сий Стар и  аз се замислям дали септември да не го посетя. Оказа се, че наши познати имат каравана  на първи линия в къмпинга пред хотела и тъкмо ще имаме и компания за вечерите. Те също казаха, че хотела е приличен. Там настанявали едната баба. Спира ме единствено това, че няма вкл. чадър и шезлонги, а за мен е важно да сядам на по-високо. Ако обаче не намеря друга алтелнатива, може и там да се насоча.

# 65
fatalina, отзивите за Блек Сий Стар през септември са ужасни. Вчера се зачетох в коментарите във Визит.  Чак се зачудих за един и същи хотел ли говорим. Дали,  защото и бил края на сезона или има нещо друго, така и не намирам логика. Значи само да вметна, че има разлика между Серенити и  Блек Сий Стар. Везните клонят в полза на Серенити,  но ние лично останахме много доволни. Починахме си! Относно плажа, както ти бях писала, около 200 метра и си там. Но за теб може да се окажат много. Помисли. Kissing Heart

Засега съм се ориентирала към Казабланка-Обзор.
Нещо се случи с профила ми във фейсбук. Ще те потърся. Grinning

# 66

Миналата година бях и няма да го повторя . Отвратителен плаж и храна . Слаба анимация . Подлъгах се по положителните мнения и високия рейтинг . Всеки си има различни критерии все пак , има хора , които всяка година ходят и са доволни , аз лично исках още първия ден да си ходя .

# 67
И аз разбира се като любител на Казабланка прегледах офертата, но тази година са много скръндзави. Отстъпката за ранни е само 15 % и нямат включени чадър и шезлонги.
Четох отзиви, че базата вече е доста амортизирана, а не пише да е правена реновация, което не е добре. Иначе аз хотелът си го харесвам, но вече малко далечко ми идва плажа.

# 68
  • В.Търново
Казабланката от 2-3 години са с 15%.
Загледах се и по Тракия Плаза на Следващия.Бряг.Там пък искат пари за паркинг.
Хермес още го няма в офертите.

# 69
Казабланката от 2-3 години са с 15%.
Загледах се и по Тракия Плаза на Следващия.Бряг.Там пък искат пари за паркинг.
Хермес още го няма в офертите.
Може, аз последно през юни 2016 г. посетих Казабланка. Мой колега това лято беше в Каменец - Несебър. На него му беше харесало, но сега като чета отзивите, тотално че отказват. То си е почивна станция със стол. А и тази гъчкана на плажа на Несебър, без да имам осигурен чадър, мерси.

# 70
  • Сф
Аз от много мислене,какво измислих.
Нямаше дати началото на Юли за Блу Ориндж,затова резервирах от 23.06 до 1 юли.Ходили сме по това време,само 2 дни лоши сме целвали.Божа работа. Но обичаме ранното море.И понеже детето ще е ня лагер и от 2 септември,ще направим и второ море .Ще го мислим тогава.Ние като сме само двамата с мм, нямяме претенции.

# 71
Здравейте! Може ли предложения на квартири и хотели в Обзор, които да са много близо до плажа?

# 72
Аз трябва да фиксирам дати за почивката и се колебая между 8-ми и 13 -ти като начало. Никога не сме се възползвали от ранни резервации и в толкова дългоссрочен план как се ориентирате за времето. Миналата година например целия юли беше валежен, но пък на морето ставаше за чудесен плаж. С малко дете съм и се колебая доста, искам хем да в топло за къпане в морето, хем да не е твърде горещо.

# 73
  • Русе
Всичко е на късмет. Аз по принцип предпочитам да правим 2 кратки морета през юни и септември. Миналата година по ред причини можехме да си позволим 1 морска почивка и резервирах за края на юли, за да съм уж сигурна, че ще е ок. Валя, но ставаше за плаж. Водата беше 25 градуса. Други години юни и септември пак е била 24-25 градуса. През август в повечето случаи става за плаж, но пък морето често е бурно.

# 74
  • София
Знам кога ще почивам през  лятото следващата година, така че се съобразявам с това, а не с времето. Ако изскочат допълнително дни за почивка - добре дошли, тогава решавам от днес за утре, дето се вика. Но обикновено гледам да не оставям за последния момент.

Общи условия

Активация на акаунт