На море в България 2019!

• 79 335
  • 736
  •   1
Отговори
# 90
Имам резервация за Лозенец Ризорт. Компромисен вариант, идеално няма в достъпния ми ценови клас. Не намерих кой знае колко отзиви /извън визит/, не бяха първично лоши. Мисля да предплащам и край на разглеждането. Догодина пак ще гледам и умувам.

# 91
Здравейте, някой бил ли е в Бела виста през септември (обмислям дати 4-12)? Как е качеството в края на сезона?За времето ясно, че е на късмет, но някой ако иска да сподели, ще съм благодарна. Визит дават добра оферта, а отдавна искам да посетим Синеморец..

# 92
Здравейте , бихте ли ми предложили хотел с поне няколко пързалки.Били сме в Дюни , но детето вече е на 7 и става скъпо. Миналата година бяхме в сол несебър , но ми се иска да сменим , а и да е малко по евтино.

# 93
Здравейте , бихте ли ми предложили хотел с поне няколко пързалки.Били сме в Дюни , но детето вече е на 7 и става скъпо. Миналата година бяхме в сол несебър , но ми се иска да сменим , а и да е малко по евтино.
Хермес - Царево на Александрия от тази година е с аквапарк.

# 94
  • В.Търново

И цените са му едни хубави.......... направо са се олели! Confounded Unamused

# 95
Топола Скайс ,с. Топола ,страхотен аквапарк. Но плажа е на 1 км от хотела,ако това Ви интересува.

# 96

И цените са му едни хубави.......... направо са се олели! Confounded Unamused
Е, има неща и за по-простосмъртни.
Вече съм с резервация за тук: https://www.alexandriatravel.bg/pochivki/alexandriaclubDOWN/view?hid=512
По принцип не обичам Слънчев бряг, но защо пък не. Пак по принцип,  харесвам инклузива на Александрия. А и цената с ранни в топ сезон ме устройва за студио. Не на последно място - има пързалка и паркинг.

# 97
storm76 Честита резервация. Тази част на Слънчев бряг е доста по-спокойна, така че предполагам, че почивката ще ти хареса. След като си доволна от услугите на Александрия, изглежда че и хотелът ще ти хареса. Ще очакваме отзиви след това.

# 98
Фаталина, благодаря.
Иначе за Аквапарка на Хермес - бъркаш. От тази година ще бъде. И в офертата им го пише. Хотелът има три басейна, които позволяват да се изгради. Ето и описанието - никакви посещения на аквапарка в Приморско, в самия Хермес ще си бъде. https://www.alexandriatravel.bg/pochivki/alexandriaclubDOWN/view?hid=36

# 99
Фаталина, благодаря.
Иначе за Аквапарка на Хермес - бъркаш. От тази година ще бъде. И в офертата им го пише. Хотелът има три басейна, които позволяват да се изгради. Ето и описанието - никакви посещения на аквапарка в Приморско, в самия Хермес ще си бъде. https://www.alexandriatravel.bg/pochivki/alexandriaclubDOWN/view?hid=36
Чудесно! Аз обаче в сайта на хотела прочетох нещо съвсем различно и останах с друго впечатление. http://www.hermesresort.com/bg/joy.html
Явно сайта на хотела не е обновен.

# 100
Леле, трудна работа е това, да си избереш почивка.  2 години почивахме в Синеморец - Белла Виста и сме доволни. Сега искаме да разнообразим. Искаме пак да е на юг от Бургас, защото първата почивка ни е в началото на юни. Но трудна работа с избора. Това, накоето се спрях - Цезар Палас, Оазис дел Маре -  все с доста лоши мнения за сезон 2018г. Моля, дайте предложение за не твърде скъм хотел с ОИ на юг. Сега обмисляме Ариана - Китен и Серенити бей.

# 101
Леле, трудна работа е това, да си избереш почивка.  2 години почивахме в Синеморец - Белла Виста и сме доволни. Сега искаме да разнообразим. Искаме пак да е на юг от Бургас, защото първата почивка ни е в началото на юни. Но трудна работа с избора. Това, накоето се спрях - Цезар Палас, Оазис дел Маре -  все с доста лоши мнения за сезон 2018г. Моля, дайте предложение за не твърде скъм хотел с ОИ на юг. Сега обмисляме Ариана - Китен и Серенити бей.

За Серенити бей съм писала няколко пъти и съм качвала снимки, т к. в сайта на хотела и в ТА снимките са стари и не отговорят на действителността. Препоръчвам го с две ръце,  стига само да не те притеснява това, че анимацията е само на английски, немски и полски. Аз за трета година ще го посетя и вече съм с направена резервация през Ник Травел.
Оазел дел маре в никакъв случай. Големият ми син беше там това лято и изобщо не беше доволен. За Цезар палас и тук в темата имаше много лоши отзиви от това лято.

# 102
  • София
Това, накоето се спрях - Цезар Палас, Оазис дел Маре -  все с доста лоши мнения за сезон 2018г.

Ние почивахме тази година в Оазис дел Маре и сме доволни. Дори мислим следващата година морето през Август да е отново там.  Съотношение цена- качество за нас бе Ок. Тихо и спокойно е. Плажът е хубав, но имаше големи вълни по време на нашата почивка и бяхме 2 дни с червен флаг Sad.

Подчертавам, че ние почивахме тази година за първи път там. Не знам как е било предни години.

# 103
Ако гледате Серенити Бей, вижте и Аркутино Фемили Ризорт (не сме го посещавали).

# 104
  • София
Това, накоето се спрях - Цезар Палас, Оазис дел Маре -  все с доста лоши мнения за сезон 2018г.

Ние почивахме тази година в Оазис дел Маре и сме доволни. Дори мислим следващата година морето през Август да е отново там.  Съотношение цена- качество за нас бе Ок. Тихо и спокойно е. Плажът е хубав, но имаше големи вълни по време на нашата почивка и бяхме 2 дни с червен флаг Sad.

Подчертавам, че ние почивахме тази година за първи път там. Не знам как е било предни години.
И аз почивах края на юни в Оазис дел маре и изобщо не съм доволна. Стаите не са нищо особено, спалното бельо поовехтяло, комарника ни висеше, на терасата имаше само един стол, храната беше с ниско качество, да не говорим, че за пет дни нито един път не ми изчистиха стаята, само два пъти изхвърлиха коша за боклук. Иначе имат претенции за четири-пет звезди. Всъщност, единственото хубаво нещо беше плажът.

Общи условия

Активация на акаунт