На море в България 2019!

• 79 819
  • 736
  •   1
Отговори
# 105
  • В.Търново
Това, накоето се спрях - Цезар Палас, Оазис дел Маре -  все с доста лоши мнения за сезон 2018г.

Ние почивахме тази година в Оазис дел Маре и сме доволни. Дори мислим следващата година морето през Август да е отново там.  Съотношение цена- качество за нас бе Ок. Тихо и спокойно е. Плажът е хубав, но имаше големи вълни по време на нашата почивка и бяхме 2 дни с червен флаг Sad.

Подчертавам, че ние почивахме тази година за първи път там. Не знам как е било предни години.
Новите цени са нагоре.Идва доста солено.Не си заслужава парите според мен.

# 106
Леле, трудна работа е това, да си избереш почивка.  2 години почивахме в Синеморец - Белла Виста и сме доволни. Сега искаме да разнообразим. Искаме пак да е на юг от Бургас, защото първата почивка ни е в началото на юни. Но трудна работа с избора. Това, накоето се спрях - Цезар Палас, Оазис дел Маре -  все с доста лоши мнения за сезон 2018г. Моля, дайте предложение за не твърде скъм хотел с ОИ на юг. Сега обмисляме Ариана - Китен и Серенити бей.

Направих грешката да разнообразя Белла Виста с Цезар палас и съжалявах много . Не го правете и Вие , нямат място за сравнение нищо , че са в един ценови диапазон.

# 107
  • София
Ами то не остана къде да се ходи... предимно лоши отзиви... Какво казвате за тези хотели под шапката на Александрия клуб или както там се казваше? Някой нещо за Магнолия Приморско да сподели?

# 108
Ами то не остана къде да се ходи... предимно лоши отзиви... Какво казвате за тези хотели под шапката на Александрия клуб или както там се казваше? Някой нещо за Магнолия Приморско да сподели?
За Александрия - ако не ти е проблем да летуваш  предимно с чехи, значи си ОК. Лично аз ги възприемам по-добре от други националности като руснаци, румънци или пък българи. Зависи и за кой хотел става въпрос - ценовия клас и периода определя и манталитета на чехите. Иначе  за мен инклузива на клубните хотели на Александрия не е нито "Уау" петзвезден (с изключение на Хермес, но там е ултра АИ), нито пък е долнопробно качество. Нормални напитки и храна, има за всеки по нещо.  Лично на мен храната в Белведере  (старото, тази година няма да го предлагат, защото строят нов хотел, стария е сринат) най-много ми допадна. Чистота на общи части и басейни - навсякъде (всички хотели) е ок, а за мен е важно. Анимация - по принцип не държа на нея, само в Хермес има българи в анимационния екип, иначе - на чешки, но моето дете нямаше проблеми, защото се оправя на английски. Чистота в помещенията и сервиз - ок. Ако направиш забележка на рецепция, взима се предвид и се отстранява проблема.   Винаги са ми харесвали като обслужване от персонала, но с времето съм се убедила, че този процес трябва да е двустранен , независимо в кой хотел и на коя верига си. Не можеш да си вечно недоволен като турист и отсреща да лепнат 24 каратова усмивка и да те търпят, дори и лекичко, но ще се озъбят. Макар, че лично аз съм била и крайно недоволна от други хотели, но аргументирано.  Не на последно място - отлична комуникация винаги с Туристическата агенция на Александрия.

За Магнолиите Приморско - не съм почивала там, но първо ММЦ-то не ми харесва, второ има много лоши отзиви. След миналогодишното дърво с Томас Резиденс се убедих, че не може да се вярва на мненията на Визит и Букинг.

# 109
  • софия
Започвам да се плаша, аз се ориентирах към Цезар Палас, устройва ме като настаняване.

# 110
Леле, трудна работа е това, да си избереш почивка.  2 години почивахме в Синеморец - Белла Виста и сме доволни. Сега искаме да разнообразим. Искаме пак да е на юг от Бургас, защото първата почивка ни е в началото на юни. Но трудна работа с избора. Това, накоето се спрях - Цезар Палас, Оазис дел Маре -  все с доста лоши мнения за сезон 2018г. Моля, дайте предложение за не твърде скъм хотел с ОИ на юг. Сега обмисляме Ариана - Китен и Серенити бей.

Аркутино фемили, тази година отново сме там, вече не броя за коя година подред.
Миналото лято бяхме и юни и септември.За първи път почивах на море септември в Аркутино и това което не ми хареса е, че вече като в края на сезона стаите бяха за ремонт вече.Но всичко останало е 6+ за мен, моето семейство и всички приятели които зарибихме покрай нас  Mr. Green

# 111
Хотел Магнолиите в Приморско, до колкото съм чувала и чела, е насочен основно към французи и анимацията им е на френски.  Мои близки, които имат апартамент в Престиж сити 2, са го посещавали, колкото за кафе и да го разгледат. Споделиха, че базата изглежда доста добре, плажът е хубав, но относно храната нямам информация.

# 112

Аркутино фемили, тази година отново сме там, вече не броя за коя година подред.
Миналото лято бяхме и юни и септември.За първи път почивах на море септември в Аркутино и това което не ми хареса е, че вече като в края на сезона стаите бяха за ремонт вече.Но всичко останало е 6+ за мен, моето семейство и всички приятели които зарибихме покрай нас  Mr. Green
Добре, обаче какво правите вечерно време - някъде разходки, нещо? На мен ми стои като в нищото, иначе бих резервирала. Аптека, мед. център има ли?

# 113
  • София
Първо да кажа, че за там резервация трудно се прави, това лято май българи почти не почиваха, че беше всичко блокирано от рано  и за чужденци. Ние бяхме лятото на 2017ста, и като се върнах бях леко разочарована.
Но сега след време, гледам по -реално. Хотела е хубав ( без да е ллуксозен), това е несъмнено. Храната е доста добре. Цената за 2ма с деца е повече от добра в сравнение с др хотели. Почиват обаче предимно френски туристи и целият хотел е насочен към тях, дори и анимацията, и то някак даже, анимация за възрастни бих казала Grinning Аниматорите бяха доста добри, но ако сте с деца и това за децата е важно ще се разочаровате, понеже вечер там няма какво да се прави, Инак хотела и плажа и басейна и всичко е добре. На плажа само франсетата имаха шезлонги и чадъри с друг цвят гривни от нас  Grinning , мен това ме подразни. Ние не сме плащали понеже стояхме основно на басейна с децата и на плажа нямаше много нужда, бяхме за малко и с кърпи... ама е дразнещо, че има деление... Confused
Но това което ще ме откаже пак да ходя са комарите, много са... там има една река в съседство, има комарници на стаята и репаленти взех  и пак ме нахапаха, мен и децата .... Disappointed
Та .....ако не искате анимация  и не ви хапят комари, хотела е хубав !

# 114
  • София
Да, проблемът с комарите съществува там не от вчера. Благодаря, допълнението за  делението на българи и франсета съвсем ме отказа.

# 115
  • София
Питайте пак, ако все пак решите, да не ви подведа, но при нас така беше.
Резервацията я правих тогава директно в хотела, някаква леля от отдел Резервации , явно се смили, аз звънях там, питах 2-3 пъти, тя до последно нещо не можеше да ми каже, после явно някоя група франсета пристигнала в по - малък състав и ми дадоха стая... за след 1 седмица или нещо подобно беше  GrinningGrinning То и ние решихме спонтанно.
Никой не ми каза съответно, че анимацията е на френски ( явно се предполага че знам)
Нито че нямаме чадър и шезлонг на плажа ( явно и това знам, ама като видях че само българите нямаме... не ми стана приятно GrinningGrinning )
Ние бяхме с малки деца, особено едното доста малко и не ми беше уж важно.. но вечер голямото дете скучаеше и всички дрънкат на френски, поздравяват на френски, пускат френски филми , аниматорите французи.... как да кажа Grinning малко бяхме излишни Grinning
Хареса ми обаче, че стаята беше на 1ви етаж, тераса и градина отпред , излиза се директно, ресторанта с външни маси , едва ли не масите бяха на 10 метра от терасата ни Grinning , и басейна и той наблизо, да речем на 20 метра от терасата. Някак удобно, компактно , за малки деца , да тичам до стаята за това - онова и преобличане, е екстра.  

# 116
storm76,
не ходим никъде вечер, но ние и като не сме на почивка вечер пак не ходим някъде така, че не ми липсва.
Паркираме първия ден и излизаме от комплекса последния ден  Mr. Green, но ние отиваме да лежим, четем и т.н.
За децата има анимация, има и за възрастни викторина, бинго, танци, караоке и още други неща.
Аптека в комплекса няма, но тази година на мен ми потрябва спрей Пантенол и момчето което държи магазинчето в комплекса ми предложи да ми го закупи от Приморско мисля, че беше.
Забелязвам, че последните години в началото на юни се повтаряме едни и същи компании, та няма да се учудя ако вземем да си услужваме с лекарства помежду си, както си деляхме и пръскалата против комари.
В комплекса има кабинет с медицинско лице, но работи на принципа на частен преглед.Тази година разбрах от близки, че цената е 40 лева  ooooh!

# 117
Оф, и аз искам да лежа, ама моите двама мъже не искат. Все разходки им трябват. На мен лично цивилизация, свързана с магазини, аптека, мед. център са ми от съществено значение. Евала на медицинския център в Приморско - синът ми зверски си подви нокътя на крака на един батут, но обясни, че му "Изпукал крака", прегледаха го хората, превързаха го и лев не взеха. Общо взето все нещо ни става по тия почивки - от капки за нос, до по-сериозни лекарства и гледам да е цивилизовано. Иначе спор няма - Аркутино е хубаво.

# 118
  • Сф
Една година , на рецепция нямаха термометър, някой го бил взел и дотам .Това в Оринджа.Едни руснаци ни дадоха.То, не дай си боже има ли вирус и нужда, всеки откликва.Аз съм давала лупедиум, шпрей..щото и Оринджа е в нищото.Е, лекар има на повикване, но цените ще са екстра😄
Мин .година, пак там, племенника с пристъп на астма, сестра ми забравила точно тия лекарства и докато се канела да ходи до града в 20.ч.за вентолин и в паника..се оказало , че хората по маса са с- во лекари(вътр болести и пулмолог).След перипети по бг морето предишни години , си били взели от- до, включая системи Simple Smile. Та , спасили положението с урбазон.

# 119
Да, прави сте и двете и за магазини и затова, че не всичко може да се предвиди предварително за да си го носим.
Аз живея в малък град където и денонощна аптека нямаме така, че и тук може да ми потрябва нещо и да няма от къде да го закупя. Пази Боже  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт