На море в България 2019!

• 79 377
  • 736
  •   1
Отговори
# 270
Не съм ходила, но доколкото съм чела пред Релакс има тясна плажна ивица, която не е пренаселена.
Кисса, ти хубаво препоръчваш, но за толкова пари ще си купя гарсониера в някое морско село Mr. Green

# 271
В хотел Тишина, липсва лишината. Grinning Миналото лято минахме от там и се смяхме на това. Там има лагеруващи деца.  

kisssa, за Мирамар съм чела само добри отзиви, така, че мисля, че е добър избор.

Ахтопол наистина е малко закътано селце, което е спряло развитието си. Не знам за добро или лошо.

Аз все още се колебая къде, какво, но не спирам да си мисля за Хермес - Царево.  Офертата е малко уау за юни, но пък се надявам да получим добро обслужване за тази сума.

# 272
Малко извън темата ,но моето мнение е ,че  Ахтопол ,Синеморец ,Черноморец ,Св.Влас и Царево са ми най-тегавите места ,на които  съм била .Вечерите -скучни навън ,няма къде да се иде ,а за Царево освен пенсионери друго не видяхме  Naughty

# 273
*Мои приятели вече три години ходят в Релакс Поморие и много си го харесват. НО почти не влизат в морето, а стоят основно на басейна. Пясъчната ивица е малка и плажът е неохраняем. Казват, че си е нормален ОИ, но без междинни хранения. Храната и напитките ставали, без да са нещо кой знае какво.
* За Саут бийч. Писала съм доста и в предишните теми. Почивах в хотела през юни 2018 г. Самият хотел е хубав, с хубави стаи и много зеленина. Басейните също са хубави и чисти. Сложиха нови шезлонги около тях и на плажа. От храната само скарата, салатите, плодовете и десертите ставаха. Другото са разни манджи с неясен състав. Скарах се с тях, че трябва да поставят табелки, за да е ясно какво ни предлагат. Обслужването беше предимно от ромчета от разни домове за сираци, които до колкото може се стараеха, но нямаха никакъв опит, а и нямаше кой да ги обучи и да ги ръководи.
Във Визит пише, че ще бъде извършено и частично реновиране на помещенията и освежаване на общите части. Имайте предвид, че във Визит не качават лошите отзиви. Моят два пъти го пусках и не го поместиха изобщо.
* На отделеното място за плаж на Казабланка - Обзор между чадърите има достатъчно място, плажът е хубав но с по-едър пясък. Морето обаче бърза става дълбоко и за деца е проблемно. На мен плажът не ми беше далече. Аз самият хотел много си го харесвам. Хубави големи студия и апартаменти и много хубава храна. Напитките също са прилични. Преди години и анимацията беше добра, но от две години чета, че хората не са доволни от нея.
Много харесвам градчето. Приятно е за разходка вечерно време. Много зелено и чисто. Близо до хотела има парк с амфитеатър с безплатни вечерни програми, което е много приятно за развлечение. Хотелът е в рамките на града и не си изолиран като други комплекси. Не се налага да ползваш превозно средство за да се разходиш. Гледайте да ви настават на по-нисък етаж, че хората от 5 -6 етаж се оплакваха, че в пиков час до там не достига топлата вода. Последно посетих хотела през юни 2016 г. Мои приятели бяха там в края на септември 2018 г. и казаха, че нивото си е същото. Бяха много доволни.

# 274
Здравейте! В крайна сметка може би ще трябва да решим между 2 хотела - Форест Бийч и Приморско Дел Сол! Някакви отзиви и по-скоро кой от тях е по - близо до плажа? Благодаря предварително! 😉

Приморско Дел Сол е близко до плажа, и има забавления за деца в хотела (детски център,детска дискотека всяка вечер).

# 275
Да се запиша в темата. Blush

Тази година съм набелязала Марина Сендс Бутик.
Или се чудя дали да не повторим Казабланка.

# 276
От 12 юли с компания на Дюни.Без изненади надявам се, защото ми писна от лъскави картинки и грозна действителност впоследствие.Успех на всички търсещи!

# 277
Малко извън темата ,но моето мнение е ,че  Ахтопол ,Синеморец ,Черноморец ,Св.Влас и Царево са ми най-тегавите места ,на които  съм била .Вечерите -скучни навън ,няма къде да се иде ,а за Царево освен пенсионери друго не видяхме  Naughty

Така е , но зависи и кой какво търси . Преди бях партита ,дискотеки Слънчев бряг , Несебър , Китен , Созопол... сега като сме с детето искам спокойствие , ол инкл. , първа линия и анимация , за да не е съвсем скука Simple Smile
Тази година за трети път ще сме в Синеморец , миналата Влас , преди това и Царево ,променят се нещата Simple Smile

# 278
Да се запиша в темата. Blush

Тази година съм набелязала Марина Сендс Бутик.
Или се чудя дали да не повторим Казабланка.
[/quote  Лято 2018г. август бяхме там, храната супер, много чужденци, анимация добре! Лошо с плажа - дават ти един чадър от рецепцията и всеки ден го размъкваш и си го пазиш! Във водата има много камъни! Дано да променят тези неудобства с чадърите и плажът е неухраняем! Неприятно беше, че стаята ни беше откъм басейна и чужденците се къпеха 24 часа в денонощието! С малко дете, което има следобеден сън, беше кошмар! Не мога да отворя вратата - шумно, не мога да пусна климатик!!!

# 279
С риск да бъда линчувана... в Ескада сме били 2013 и 2015г и останах доволна... през 2015 - 874лв за 7 нощувки в лукс стая за 2+2 напълно съм доволна.

Била съм в Ахтопол,даже се разходихме до Ескада...но не мога да разера на кой плаж се ходи и колко е далеч?
Пеша с две деца колко време ще отнеме?Има ли баир или стълби?

# 280
  • Стара Загора
На мен и сестра ми първите ни морета бяха в Ахтопол/аз съм била на 2-3 сестра ми на 4-5,ако не и по-малки/. Разбира се нямам много спомени, но си спомням че бяхме на бунгала/които аз и до ден днешен много харесвам, но си зависи от човека/, имаше катерушки, а не анимация. Плажа е много голям ходихме от край до край, има и стръмни места по които сме се катерили и на скалите много обичахме да се катерим. Та голямо тичане и плуване  падаше. Не е дълбоко морето, плажа е хубав. Последно ходихме преди няколко години също останах с много добри впечатления. Въпроса е кой какво търси.

# 281
В началото на лятото на Дюни. Много е хубаво и още не е пълно с туристи.

# 282
  • София
Моля за мнения за Блу Ориндж. Прочетох каквото имаше писано в старите теми, но пък ми се иска, ако някой има впечатления от миналата година да сподели. Благодаря!

# 283
  • Варна
Мисля,че най-обективна информация за качество,услуги,развлечения можете да получите само от местните жители. Имам приятели из цялото Черномирие и винаги описват първо проблемите и пасивите там.  В Ахтопол плажа е малък и замърсен.Местните ходят в близките селища.Наистина е скучно в т.н бивши села-турист.дестинации-презастроено,лоша,неадекватна инфраструктура.Родена съм във Варна,някои места не са поддържани,променени от детството ми,занемарени -да. Рекламата за хотели често е подвеждаща,дори лъжа.Често, местните се очудваме защо има такъв наплив за онклузив или т.н.първа линия  до морето. Очакват Ви ветровити нощи,с много насекоми,пясък и шум от съседни заведения и некачествена,размразена храна. Кооперирайте се с др.семейства,приятели.Наемете си един апартамент в централна част и ползвайте всички културни, исторически,развлекателни дадености на града.Сами ще си разпределите разходите по наема,срока на престоя.Никой няма да ви ограничават или разпределя режими за хранене,процедури и др.Всеки ще намери добър ресторант,добра анимация и приятни мероприятия.За балнеолечение , природни дадености, бих ви препоръчала само "Свети Константин и Елена",уви.Държавната власт се постара да ликвидира и разпредели партийно целия комплекс"Златни пясъци".Мафия,кич,високи цени,а беше райско кътче,уви.Шопи не разбират от морски туризъм,всичко се бетонира, комерсиализира, ремонтира и често фалира....

# 284
Крайморие-истинска почивка,спокойствие и е подходящо за семейна почивка.

Общи условия

Активация на акаунт