Добавяне на бг субтитри към филми

• 1 208
  • 12
  •   1
Отговори
Реших да създам тази тема тук, защото от няколко дни, във всички форуми за сайтове за субтитри, пробвах да добавя желаните филми, които бих искала да им се добавят суб, но на едното място темата ми беше отхвърлена, а на другото направо ме премахнаха като потребител. Как може на някои хора нищо никога да не им бъде премахнато и само за техните желани филми или сериали да се правят бг суб, а за други изобщо да нямат право да искат да гледат някой нов филм с добавен превод.

# 1
темата точно за какво се отнася?
освен оплакването, че някъде другаде са постъпили според вас несправедливо?

# 2
Ако по някакъв начин може да се спомогне за разпространяване на филми, на които да се добавят бг субтитри. Предполагам, че мнозина, които влизат тук , влизат и в такива сайтове за субтитри.

# 3
  • София
В какъв смисъл "филми, на които да се добавят субтитри"? Някой от този форум да прави субтитри на даден филм и да обявява в тази тема ли имаш предвид? Защото, ако е това, форумите на саб и юнакс са точно за това.
Или говориш за нещо друго?

# 4
Визирах ако на някого досега са му приемали заявката за превод на филм да ми препоръча откъде мога да подам такава. Защото опитах в почти всички  български суб платформи и те направо ми ги трият

# 5
Да не би с нещо да нарушаваш правилата?
Я кажи за кои филми искаш субтитри, че ми стана любопитно?  Simple Smile

# 6
За филма Dog Days

# 7
Ами, за да те трият и банват, явно или не спазваш правилата, или вече има питане за този филм.
Пробва ли с вълшебната думичка?  Simple Smile

# 8
Няма значение вече. Но според мен има и друга причина и вероятно е и спрямо филма

# 9
Възможно е да е и заради филма. Нов е, може да спазват авторските права.

# 10
И филмите Венъм и Коледните хроники, както и Подмяна на принцеси са нови, но в рамките на 2 3 седмици ги преведоха. А този филм излезна лятото и е с Нина Добрев, Ванеса Хъджънс , които са известни.

# 11
  • София
Значи по някакъв начин си нарушила правилата на съответния форум.

П.П. Принципно, тази тема не е и за този, защото няма как във форум А да знаят защо са изтрили темата ти във форум Б.

# 12
Всичко каквото пишеше го бях направила, дори повторих постването на филма във форума пак, но директно го триеха просто. Може да са сметнали филма за детски, а той със сигурност не е

Общи условия

Активация на акаунт