Отговори
# 135
  • Куциндрел
Наталчо, ама става за политик.  Wink

# 136
Бе, молим ти съ… щом ма накара котка да взема на 7 г., представи си след 10 г. кво ши йе….!!!!

# 137
  • Куциндрел
Бе, молим ти съ… щом ма накара котка да взема на 7 г., представи си след 10 г. кво ши йе….!!!!
За котката ко ша има от дедо Коледа?
 Joy

# 138
Ще има за всички под елхата, че преди две години имаше само за него и той каза - "Ха, мамо, татко, явно вие сте били непослушни, за вас Дядо Коледа не е оставил подаръци...!"Laughing

Какво да му отговориш на това...?!?!

Миналата Коледа всички бяхме слушали...хахахаха

За котака ще има една играчка - въдица с мишле /от Джъмбо, ако сте ги виждали..../

А ваште домашни маймуни ко си поръчаха?!?!

# 139
  • Куциндрел
Моите коткозаври ще получат по едно гурма и толкоз. Че аман вече от котешки играчки заврене нейде у дома. Все вземам и те все изчезват. Joy Joy Joy Joy

Ей така сме у нас.  hahaha hahaha hahaha

# 140
Поне е весело при вас.....как се справя първолакът ти?!?

Аз бях на родителска миналата седмица....Rolling Eyes

# 141
  • Куциндрел
Реди 6ците, сал по български контролното проблял да препише един ред и има 5, ма важното е, че на диктовка има 6.
Горе-доле си оправи дисциплината, помагал на децата, нареждал им чантите... туй последното ме втриса леко. newsm78
Някви деца от други класове му говорят, предават му поздрави.  Rolling Eyes И тиху да не чуе сватиту - някакви момиченца му се лензят.  Laughing Joy

При вас как е Наталчу?

Ай малко да отчупим, ноу ма кефи как пие, пуше и пее. Flutter

# 142
Брау на твойту чаве!!!  smile3501 smile3501

При вас как е Наталчу?

Мииии, не знам и аз ко да кажа....госпожата се оплаква, че е разсеян и бавен. Не си пише нещата , ами се подмотва. В началото имахме още по-големи грижи, че се кривеше с едно друго по цял ден.

Основното е, че ЧАКАМЕ ДЯДО КОЛЕДА.... Shocked Shocked Shocked Shocked Това го вълнува само....

# 143
  • Куциндрел
Ми по това време ко да го вълнува?
Ваканцията го напъни да се упражнява.
Дятиту гони котките с краставица...

Последна редакция: вт, 11 дек 2018, 20:43 от Ceca

# 144
  • тук, на мястото си
Хилоу, мацита!

# 145
  • загубено
Натали,сладур Heart
Инак не гу мисли,след някоя и друга годинка штъ работи здраво. Важното е че змае как Simple Smile пък ти шъ слушаш Joy

Свакс моми има викаш Joy
От сега ли бре? Малиииии Joy
Баткото иска фотоапарат,ам не знае още какъв. Той се занимава със снимане. Харесва му,снима и в у/ ще ,всички прояви. Абе артистична душа е той. Сега е в размисъл,щот има два други. И баща му е в размисъл все избира некви с четири цифрени суми Joy

Алфи,де го намери тоя левентин?
Как да не си гу поиска човек Joy
Сга кат го скивах ,да взема да си поръчам един от дедо ти Коледа Joy

# 146
  • Countryside
Хилоу  липсвъх ли ви?
Наталчу, куче или братче и накрая коте, добра сделка JoyJoyJoy
Котето е фън, ние имахме, но за съжаление се спомина и сега се чудя коте или куче, че и нашто коте беше прибрано от улицата и беше бая дивак, но си я гледахме има няма 16г, докато се разболя и се наложи да я приспим. Сега клоня към куче, обаче и аз имам ултиматум сестриче или коте с най-тъжната физиономия на света. "Аз нямам никакво животно или поне сестриче!" Нимоа! Сиринуф клони към сестриче Joy

Цец, ти си за мидал напрау! Изобщу не знам как издържаш с три котешки диванета и Дзверун да търчи край тях, явну си развила дебелукожнуст и яку перде, иначи низнам как уциляваш. Сириозну! Joy

Последна редакция: ср, 12 дек 2018, 04:10 от Сиренце

# 147
Дубрутру на сите!

Сиренци, най-дубре сестриче, ку имаш и ти желанийе...и сили най-вечи!

Аз съм дръта вечи за бебета, кучету тряя са разхождъ, пък ма мръзи, та котету най-лек вариант. Ша гу видим дъл ша уцелей!  Peace

Алфиии, ут де гу намери тоз сладуран?!? Въйййй…..разлопа ми съ сърцету….

Ей гу на кафету…..

….и сервитьорите!

# 148
  • Куциндрел
Хилоу.

Сваке, чай да доди да видим кви ги бъркаш там hahaha hahaha hahaha

Демо, палачини!  hahaha hahaha hahaha

Сирини, няя та питам как си, виждам, чи сичку е наред.  hahaha hahaha hahaha

П.П. Котките сами си се оправят, на самотглеждане са, занимават са сами, праат бели сами, сал ние ги храним и галим кат не праат дивотии.

Наталчи, слидиш ли дубре?  hahaha hahaha hahaha

Алфи, идвам тъ познах.  newsm78 hahaha hahaha hahaha

# 149
  • тук, на мястото си
Бунджорну!
У настуенийе съм,  риве ми съ. Ко да въ прая мноу си ва убичъм.

Общи условия

Активация на акаунт