Звездни компромати- 388 част

• 72 085
  • 738
  •   1
Отговори
# 600
MG18 върнах се по-горе и видях:
1. Всички, които не харесват Деси Радева са тъпи и без обща култура
2. Всички, които не харесват Деси Радева са тъпи и без обща култура
3. Всички, които не харесват Деси Радева са тъпи и без обща култура
4. Липса на всякакви дозакателства, че Радев говори високо ниво английски.
Толкова можеш, червено човече. Simple Smile
Сигурно докато е учил в Америка , е учил на български.
Така като се върна по -горе двама да ти обяснили нещата, не смятам да повтарям
Но щом настояваш в тубата Радев  пред общото събрание на ООН -английски език
Айде бЕгай да слушаш и да кажеш, че това не е английски и твоя е по Убав😂

На въпроното клипче Радев не говори английски, а чете на английски. Simple Smile С това се справя и седмокласник.
Ето линк, където Радев ЧЕТЕ на английски:
https://www.youtube.com/watch?v=SDBNH22aDhQ
Имаме доказателство, че Радев чете на английски, сега остава да докажеш, че говори на високо ниво английски.

Ааа и друг пример
 При гласуването за президент
Кандидат-президентът отговори и на английски език на въпроси, зададени от репортери на чуждестранни медии. Той подчерта, че гласува за едно по-добро бъдеще на страната. В секцията, където гласува ген. Радев имаше  много представители на чужди медии.
https://m.novini.bg/bylgariya/evropredsedatelstvo-2018/389903
Ай стига толко, за друго шИ рИвеш ли или да си гледам на спокойствие теория за големия взрив

Само пише, че е отговорил на английски. Даже някак подчертали, че отговорил на англисйки. Ама няма видео да чуем как е отговорил на английски. И Стоичков понякога отговаря на английски, и Моника Валериева също. It's not a big deal Simple Smile
МG18, такива комунистически трикове като твоите за манипулация са отдавна изтъркани и прозиращи.

Последна редакция: сб, 08 дек 2018, 00:13 от Questar

# 601
Чети де, там имаш и втори пример
Друго ще желаеш ли
Значи по твоята логика всеки може да чете на английски , ем пред ООН-то
Браво , утеЕпа ме.
Абе уникални сте
Зор за пример , ся, Що чете 🤪🤪🤪🤪😂😂😂

Абе виж в ноща на балотажа, там отговаря на английски, ай стига жокери, че стана досана

# 602
Браво , утеЕпа ме.
Не само по нейната логика, а и по моята.
Дори цяла песен можеш да изпееш на английски/испански/френски на стадион Уембли, без да знаеш езика.

# 603
Чети де, там имаш и втори пример
Друго ще желаеш ли
Браво , утеЕпа ме.
Абе уникални сте
Зор за пример , ся, Що чете 🤪🤪🤪🤪😂😂😂

Абе виж в ноща на балотажа, там отговаря на английски, ай стига жокери, че стана досана

Не всеки, написах седмокласник.
Досадна съм, защото искам да се потрудиш малко повече за тролския хонорар, който ти плащат. Не е достатъчно да кажеш, че сме тъпи и шарани, за да ти платят. От теб сега се иска да докажеш с ЛИНК, че Радев говори високо ниво английски като човек, учил в САЩ.

# 604
  • София
Защо изобщо и се връзвате на MG18,стана банална вече в адвокатстването. Нейните доводи са обиди за интелектуалното ниво на спорещия с нея.
Ако просто я прескачате, няма да да я подхранвате толкова.

# 605
MG18, доста си "забавна", но абсолютно неубедителна.
И аз се надявам да чуя Радев да говори на английски език, като сглобява сам изреченията, отговаря на въпроси и т.н. За мен това е да знаеш език. Да четеш можеш още на ниво А1. Никой не оспорва, че има А1-2. Но ние говорим за друго.

# 606
Ако Радева афишира нещо, защо го афишира, ако не ,защо никой не знае?

Мда, каузите ѝ тайни и инкогнито, а само четем за прическите, роклите, мерцедесите и изцепките ѝ във ФБ. Наистина шантава PR стратегия...

И като казах прически, ако се чудите кой е фризьорът на Радева - дълга статия за "блондинката Радева" и нейния фризьор в 24 часа Whistling

https://www.24chasa.bg/ojivlenie/article/6847372

# 607

Толкова за твоята обща култура. Личи си, че много четеш...
И все още чакаме линкове или хайде поне един ЛИНК, в който Радев говори високо ниво английски. Ако докажеш, може от тъп и истеричен трол да те издигнат в йерархията до тъп и истеричен държавен служител. Мотивирай се. Work, work, work, work Simple Smile

Последна редакция: сб, 08 дек 2018, 00:16 от Questar

# 608
  • Sofia
Става досадно вече това натякване. Сакън, трябва задължително някой да говори английски, че и публично с видео? Защо е този глупав спор?

Фотосесия на Дженифър Анистън

# 609
  • София
Близнаците на Джордж и Амал Клуни:

https://www.news.com.au/entertainment/celebrity-life/celebrity-k … a3e0155a62ad99854

# 610
Амал ще се счупи от слабост.

# 611
  • софия
Айде стига, де. Смешно е да се казва на бялото черно. Има протокол на официални срещи на високо ниво. Говори се на родния език. Естестествено, че Радев знае английски, Радева - също. Дори и да е завършила английската с нисък успех. Не харесвам никой от двамата, но е абсурдно да се спори за подобни неща.

# 612
Без да адвокатствам на Радеви, и аз нямам съмнение, че говорят английски свободно.
Аз и към външността и облеклото на Радева нямам забележки. Към поведението имам.

# 613
  • където ми харесва
Добре де, интелигентни хора сте, в тоя форум. Защо се държите като на детската площадка? Понеже МГ18, защитава Радеви, веднага стана червен трол? И къв е тоя зор някой да ви дава линкове за нещо си? Не знаете как да ползвате Гугъл и Ютуб ли? Само и само да спорите и да си размятате обиди. Не е красиво.
Да, всеки си има право на мнение, на вкус и на усещане за някой друг. Но повечето негативни коментари за президента и жена му са на стаден принцип.

# 614
На стаден принцип, но не и безпочвени. Факт, че той е президент само защото алтернативата беше безумна, а не защото е уау. Факт, че тя е уж ПР, а всъщност само го излага до степен да прилича на нарочна стратегия за отклоняване на вниманието.

Общи условия

Активация на акаунт