Звездни компромати- 388 част

• 72 276
  • 738
  •   1
Отговори
# 90
# 91
  • Пловдив
Мелания също с коженото манто.

# 92
Валерката чисти врачански сняг

# 93
Валерката искам във ВБ Simple Smile

# 94
Валерката искам във ВБ Simple Smile
Не може, не го пускам.
Тъп е и понеже не може да се контролира ще си развали имиджа.

# 95
Преслава е при Слави. Беше доста лаконична за майчинството си и се поизнерви като Слави я питаше за това. Изглежда тъжна.

# 96
  • Бургас
Преслава е при Слави. Беше доста лаконична за майчинството си и се поизнерви като Слави я питаше за това. Изглежда тъжна.
А кой е бащата на детето й?

# 97
Преслава винаги изглежда тъжна.И тя самата преди е споделяла,че най-много ѝ върви в песните когато "има нещо преживяно,нещо измъчено".И съм съгласна с нея.Една от малкото певици,които като гледам и нещо ме държи като в напрежение,не разбирам как и какво,но и не искам да знам Grinning Това е част от магията.

# 98
През цялото време стои с полугръб към Слави... и гледа в другата посока като говори.

# 99
Да, позата на тялото на Преслава е много странна, направо е застанала с гръб към Слави. Toва не знам с каква цел е.

# 100
Дори и седнала как пее,не е истина Heart

# 101
  • София
Да, позата на тялото на Преслава е много странна, направо е застанала с гръб към Слави. Toва не знам с каква цел е.
Инстинктивно се обръща към публиката, предполагам.

# 102
Много добре изглежда Преслава при Слави, много по-добре от снимките с филтри. Никога не разбрах избора й на мъже, яд ме е, че не избра за себе си фин и красив мъж Sad

# 103
Заинтригувахте ме, ще търся записа да видя Преслава.

# 104
Явно си харесва повече левият профил. В много предавания застава така  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт