Звездни компромати- 388 част

• 72 263
  • 738
  •   1
Отговори
# 105
  • На топло
 Горкия Макрон "жълти жилетки" го преследват, даже в Аржентина 😂
Скрит текст:

# 106
Елегансът на Брижит Макрон напоследък много ми харесва. Направо не мога да повярвам, че това е тяло на 65 годишен човек. Тя някъде споделяла ли е как се поддържа, правила ли е някакви пластични операции?

# 107
На мен пък Преслава ми изглеждаше истински щастлива, пееше ѝ се, което ме накара да помисля, че е щастлива.
Много сладко говореше за бебето, просто Слави имаше затруднения да подкара интервюто.

# 108
  • На топло
Според мен при Брижит е ген. Има слаба и фина структура на балерина.
И естествено яде малко, бучка с вилицата тук-там 😁 така си я представям.
За пластичните операции, никой няма да ти каже истината.

# 109
Относно Бриджит Макрон не знам за операции, но се чудя косата й естествена ли е, много е гъста за тази възраст. Същото се питам и за Ана Уинтър.

# 110
Много добре изглежда Преслава при Слави, много по-добре от снимките с филтри. Никога не разбрах избора й на мъже, яд ме е, че не избра за себе си фин и красив мъж Sad
Тя си е чалгарка какъв друг да избере освен човек с криминално минало
А и кой нормален мъж ще иска да си има проблеми избирайки да живее с нея, една много глупава жена

# 111
# 112
И аз харесах Преслава,през цялото време усмихната и наистина личи,че много обича да пее.Слави какво толкова я разпитва за бебето,може да не иска да говори за това.Пък и честно,няма нужда .

# 113
Изпуснала съм ви. Записвам се подобаващо 😁
 Бекъм и Неймар
Скрит текст:

За Анджи съм чела отдавна за тово хоби с ножовете, готино е. Някои обаче направо ме втрещиха.

# 114
  • София
Мила Кунис

Скрит текст:

# 115
Защо е обула на мъжа си дънките.

# 116
  • На топло
Защо е обула на мъжа си дънките.
Защото има такъв модел boyfriend и mom.

# 117
  • Sofia
На мен пък ми направи впечатление, че когато Слави попита Преслава колко кг е качила по време на бременността, тя възкликна: "Доста... 15 кг."  newsm78  Laughing

# 118
Как се провежда вече конкурсът "Мис България" нямам и представа, въобще не съм чула, че избират Мис 2018.
Случайно ми попадна снимка на новата победителка - Теодора Мудева от Бургас. Лятото често я засичах в автобуса и всеки път си мислех колко красиво момиче. Много е нежна на живо.
Скрит текст:

# 119
Напълно нормална жена. Обаче аз от гледане на уроди дето ги сърбят екстеншъните, 3 реда мигли, цици и зъби и като  видя нормална жена, все ми се струва че недовиждам. Дано не се обезобрази след време.

Общи условия

Активация на акаунт