Звездни компромати- 388 част

• 72 164
  • 738
  •   1
Отговори
# 360
  • София
И той като Еди Мърфи 🤪

# 361
Видео от сватбата на Благой и Есмер, което не бях гледала. Наистина разкошна сватба, това животинче Ягуара само не разбирам защо е там?!

https://www.youtube.com/watch?v=xWyDPQlOo3E

# 362
Сигурна съм,че Есмер е била мега разочарована, могла е да си хване доста по-готин и верен мъж, ама...

# 363
Какво да е разочарована - тъпа жена. Не е като Блажко да е скрита лимонка, всичко се знаеше за подвизите му, че и с нея все се събираха/разделяха.

# 364
Но виж че все има коя да му върже Simple Smile Не бе чар, не бе чудо Wink

# 365
  • София
Хубава е сватбата, но не е по мой вкус. Сега ще видим със Златка какво ще е.

# 366
Благо какви хубави зъби е имал. Защо се е окепазил така?

# 367
Но виж че все има коя да му върже Simple Smile Не бе чар, не бе чудо Wink

Наистина се носят слухове, че бил много чаровен, веднага привличал поглед, много го бивало да предразполага жените, само по снимка нямало как да се усети. Heart Eyes

Тръпна в очакване ще има ли още едно благобебе.

# 368
Горката Златка, и тя ще бъде заменена...

# 369
Дреме и на Златка. И тя не е от държеливите.

# 370
Да, те са супер подходяща двойка Simple Smile

# 371
  • Пловдив
Благо в Черешката на тортата направи много добро впечатление на всички. Така че може на живо наистина да е привлекателен.

# 372
И на живо е същият палячо, но е усмихнат, мазен дори, възпитан и голям джентълмен. Държи се отлично в социална среда и е хитър.

# 373
Не знам от мазен, гнусен и тъп от къде ще му дойде чара. Аз преди брадъра все изпитвах някакви симпатии към тях. Но направо убиха всичко детско в мен.....От горе доле приемливи, са ми мега супер противни в момента.

# 374
  • Бургас
Колкото и добро впечатление да прави, фактите говорят. Не знам как ще се оставя да ме омайва мъж, който има един отбор деца, чийто тип за жена е "куха лейка", който си заряза бременната жена, за да върти любов с една никаквица, който прави деца на поразия и след по-малко от година от раждането им вече си е набил камшика. Златка е супер пресметлива и не мога да повярвам колко тъпо и наивно се държи.

Общи условия

Активация на акаунт