Звездни компромати- 388 част

• 72 150
  • 738
  •   1
Отговори
# 375
  • Пловдив
Видеото е чудесно, Есмер е красива и щастлива. И Благо не е зле, но какво им става в последствие...

# 376
Златка изглежда да е хиена с опит, преценила си е нещата със сигурност. Не я мисля.

Кейт и Уилям

# 377
# 378
Ирина : practice what you post Wink

Скрит текст:

# 379
  • Sofia
Много хубава сватба Heart Eyes
Двете деца на дансинга са неговите  май Thinking

# 380
На 2 градуса се живее само след коктейлче! Еййй да не трябваше да шофирам по цял ден и аз щях да се топля така, направо се смръзнах, а още не е толкова студено.

# 381
  • Варна
Ирина : practice what you post Wink
Скрит текст:
Вече си мисля, че стрина Ирина
Умишлено се бъзика с бг мама.

# 382
Златка изглежда да е хиена с опит, преценила си е нещата със сигурност. Не я мисля.
О, да! С достатъчно опит за да си направи сметката от кого да забременее  Wink

# 383
  • Viena
Е, тя сякаш не пишеше тук предиНо,вече не е простосмъртна, тя е богинята на просекото. 😂 😂 😂

# 384
  • I want it all and I want it now.
Стрина си набира последователи 😅 Определено си следи форума и темата😆

# 385
Благо и Есмер изглеждат наистина щастливи. Не знаех, че Кобзон е пял на сватбата им!

Видео от сватбата на Благой и Есмер, което не бях гледала. Наистина разкошна сватба, това животинче Ягуара само не разбирам защо е там?!

https://www.youtube.com/watch?v=xWyDPQlOo3E

Беше им сватбен подарък.

# 386
От Рамзан Кадиров май беше.

Благо съм го виждала преди десетина години в една дискотека. Моята приятелка отиде да го помоли да се снимат, снимаха се, върна се тя.  А той след малко прати сервитьора да я покани при тях, канеха ни и на друго място с тях, ама мен мама ме е учила с непознати никъде да не тръгвам, иначе моята дружка беше готова.

# 387
  • Пловдив
Ми щяла е да си го получи твоята дружка.

# 388
  • Sofia
За питащите коя е Приянка - тя е Мис Свят 2010, както и една от най-известните индийски актриси извън пределите на Индия.

Есмер явно се е пристрастила към пластичните операции след сватбата - нищо общо няма с вида си в момента.  Shocked Истинските зъби на Благо са били чудесни, наистина. Невероятни поразии правят някои хора... от скука.

# 389
Благо е гол като пушка, дето се вика.. Обявил е единствената си къща за продан щото е съвсем на нула. Напоследък се развява с едни китайски екипчета на Златка от колекцията.
Снощи адски ме разсмяха - тя бели картофи, той с изпотено мазно чело я пита кое да вземе - Майбах или Ес-класа. Накрая заключиха, че Майбаха щото там имало много място, пък им трябва и шофьор да движел нещата помежду другото. Ша умра!
Не вярвам тая змия да забременее от него, много скоро ще го разкара. По-скоро това е поредния им отчаян опит да спечелят някакво изтъркано шоу и да продължат да лежкунят без нормална работа и задължения.

Общи условия

Активация на акаунт