Звездни компромати- 388 част

• 72 016
  • 738
  •   1
Отговори
# 660
Ехааа, като излязла от приказка е. Чудно красива.

# 661
Хубава е, да. Страхотни зъби !

# 662
Страхотна е! Какви зъби?! Красавица невероятна!
Ох, много обичам да гледам красиви жени и да се възхищавам. Дано е естествена тази красота, че там обичат да се пипат.

# 663
На мен ми изглежда като една от най-нехубавите Мис Свят през последните години.

# 664
  • 221B Baker Street
Страхотна е! Какви зъби?! Красавица невероятна!
Ох, много обичам да гледам красиви жени и да се възхищавам. Дано е естествена тази красота, че там обичат да се пипат.
И да се пипат, не им личи, евалла!
Много хубава Мис Свят, браво! Simple Smile

# 665
Поли Генова съм я запомнила как на една Евровизия ли беше, на друг форум в чужбина ли, спала с някакъв чернокож музикант и се хвали по всички медии.Даже и телефона си забравила при него.Голям праЗ, че си легнала с някакъв Rolling Eyes

# 666
Ето тук всички участнички в конкурса Мис Свят 2018, доста от тях хич не са подходящи за световен конкурс за красота. Не искам да прозвучи расистки, но повечето чернокожи участнички са ето такива

Скрит текст:

тук всички участнички
https://www.missworld.com/?fbclid=IwAR1dzOqTViX4dfnuTCrLAZMXpoVr … WX2s#/contestants

# 667
  • До морето
Нашата пък коя е? Сефте я чувам? На мис Свят не ходят ли миските на съответните държави? Нашата мис "Фотографът е виновен" явява ли се на такъв конкурс?

# 668
Много е хубaвa новaтa Мис Свят. Мa тия хорa сякaш имaт повече от 32 зъбa, бе. Егaти якaтa усмивкa. ПП Гледaлa съм предaвaния, че в Лaтинскa Aмерикa се подготвят почти от децa зa тaкивa конкурси, то уроци, то ходене, тaнцувaне, походкa, говор, дa не говорим зa грим, прическa, фигурa. То е цялa нaукa. Професия. Живот.
Пп От покaзaните тъмнокожи учaстнички ми хaресa сaмо третaтa подред.

# 669
На мен ми направи впечатление, че всички са с нарисувани вежди Laughing

# 670
Пп От покaзaните тъмнокожи учaстнички ми хaресa сaмо третaтa подред.
+1

# 671
Австралийката и чилийката... Страхотни.

# 672
  • София
Момченцето на Амал ми прилича на актьора от "Кварталът на богатите"-Питър Галахар Grinning ,а Амал ми е смесица от чертите на Нина Николина и Мегз Sunglasses
На мен пък Амал ми прилича на по-възрастна версия на Ан Хатауей. И двете са ми несимпатични някак.
Амал има ужасни торбички под очите, мислех, че богатите и известните са застраховани срещу такива, с оглед на помощниците и детегледачките на които могат да разчитат!

# 673
# 674
Скрит текст:
Много ми е любопитно как още не сме видели мъжа на Мегз, вече започвам да сe съмнявам, че си го е измислила. Stuck Out Tongue Winking Eye
https://www.instagram.com/p/BqnTx_ThhHA/
Ама че грозна връхна дреха. Какъв кич само, каква чалга!!!
Но пък те Овива цялата.  tooth
Овива те през уЙкенда..
Може ли да знаеш, че толкова хора те четат и да не направиш един спел чек.. Ама какво ли се изненадвам, то нейните последователи са на същото ниво.

Общи условия

Активация на акаунт